MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Potwierdzenie adresu zamieszkania, MOT - formalności

« poprzednia strona

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

Str 3 z 3

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

anna69

Post #1 Ocena: 0

2009-01-20 07:27:19 (16 lat temu)

anna69

Kobieta

Z nami od: 06-08-2008

Cytat:

2009-01-19 22:44:40, Adacymru napisał(a):
Cytat:

2009-01-19 07:44:53, anna69 napisał(a):
a ja powiem tak, bedac w Lloydas od poczatku juz 2 razy zmienialam adres...i jedyne co potrzebowali to moja karte deb...zadnbego paszportu, zadnego id, rachunku niczego...

a jakl gdzies indziej potrzebuje adress...to mam driving licence...(L - ale zawsze jest:))

W takim razie, jak ktos by mial twoja karte, to moglby zmienic adres w banku na dowolny inny adres, a potem tylko zamowic na nowy adres inne karty i na zakupy. Moze to jest niewygodne, ale jak komus raz ktos wyprowadzil pieniadze z konta, to dodatkowy dokument dla pewnosci wcale tak nie przeszkadza.

nie mog;yby zamowic nowej karty, bo do tego juz potrzebowalam ID a raz jak zamawialam przez tel to i pyt zadawali typu poprzednie adresy, nazwisko rodowe matki, adres pl widniejacy na ID itp...wiec bez tego nie zamowia....
u mnie w banku mowie wystarczy tylko karta

a co do Prawka ang to musialam im wyslac moj paszport....zeby mi wyrobili prawko a adres taki jaki podalam taki wzieli, zadnego potwierdzenia nie chcieli...(ale wyrabialm L, a nie wymienialam)

[ Ostatnio edytowany przez: anna69 20-01-2009 07:28 ]

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona 3 z 3 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,