2016-06-02 13:39:34, AgentOrange napisał(a):
A gdybym ja wynajmowal mieszkania to bym odrzucił wszystkich internetowych trolli, tych co mają IQ poniżej kury, tych z krzywym przegrodami nosa, z silikonem w ogonku itp itd. I za żadne pieniądze nie wynajął nikomu z nickiem AgentOrange
Ale jesteś średnio rozgarnięty i nie masz czego wynajmować więc nie masz się co naburmuszać

Ja sie pytam czy masz psa lub inne zwierze lub masz kwatere do wynajęcia i dlatego się udzielasz w tym temacie czy też po swojemu tylko ci się nudzi i jak zazwyczaj trollujesz?
@zealot Oczywiście każdy ma prawo ustalać własne warunki wynajmu bo to jego mieszkanie. Ale są pewne rzeczy z którymi większość ludzi się zgodzi jak choćby kaucja jako zabezpieczenie na wypadek zniszczenia lub nieplacenia czynszu. Ale są i warunki, które mimomimo, że też zgodne z prawem budzą do osób je stawiajacych niechęć trochę większej części ludzi. Takimi warunkami są wg mnie określenie koloru skóry, wieku ewentualnego najemcy, płci czy posiadania dzieci lub zwierząt. W każdym razie sporo posiadaczy psów będzie miało niechęć do tego typu osób.Generalnie wszystko weryfikuje rynek. W krajach gdzie jest dużo ludzi z dzieckiem lub zwierzętami stawianie warunku ich braku może spowodować że brak będzie odzewu na taki anons. Ale to już właśnie kwestia popytu i podaży. Rynek sam weryfikuje.
[ Ostatnio edytowany przez: radiesteta 02-06-2016 17:42 ]