The Nokia N95 Black 8GB mobile

Forum dyskusyjne

Szkocja » chce sie przeniesc do Aberdeen w Szkoc...

Zobacz te¿:

Galeria u¿ytkowników Mapka u¿ytkowników Pytania i odpowiedzi

Przegl±daj forum

Dzia³em "Szkocja" opiekuj± siê: Redakcja

Strona g³ówna » Szkocja » chce sie przeniesc do Aberdeen w Szkocji

Nowy tematNowy post

Autor (Odpowiedzi: 2)
magda30

Post #1

2008-01-07 14:43 (6 miesiêcy temu)

magda30

Kobieta

Z nami od: 02-10-2007

Sk±d: londyn

mam na inie Magda.mieszkam narazie w Londynie ale mam przyjaciolke w Aberdeen i ona namawia mnie na przeniesienie sie tam.mowi ze jest tam owiele prosciej i latwiej.
chcialabym takze nadmienic ze jestem mama samotnie wychowujacoa 3 dzieci pracuje i posiadam rezydenture i wszystkie swiadczenia a w londynie jestem zarejestrowana jako priority homeseeker.czy to mi w jakis sposob pomoze tam w szkocj np.: w dostaniu mieszkania z cansilu bo nie ukrywam ze by mi to ulatwilo start

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowied¼ Odpowiedz

Mazury

Post #2

2008-01-31 23:02:12 (5 miesiêcy temu)

Mazury

Mê¿czyzna

Z nami od: 28-03-2007

Sk±d: 3planetaods³oñca

Mieszkania w Aberdeen nie sa tansze niz w Londynie. Ja szukalem w miare taniego miejsca przez 4 dni mieszkajac w schronisku turystycznym (Ale nie mam dzieci). Uwazam, ze z dostepnoscia wynajmu jest gorzej niz w innych duzych miastach. sprawy zasilkow natomiast powinny byc identyczne w calej Wlk. Brytanii - tak czy nie?
k.

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer gadu-gadu

joannaslask

Post #3

2008-03-01 17:26:12 (4 miesi±ce temu)

joannaslask

Z nami od: 01-03-2008

witaj magda30
Przeczyta³am, ¿e jeste¶ sama z 3 dzieci. Ja jestem w podobnej sytuacji ale jeszcze w Polsce. Chce wyjechaæ do Szkocji, w zasadzie na sta³e. Czy pojecha³a¶ razem z dzieæmi? Czy mia³a¶ kogo¶ kto Ci pomóg³, czy pojecha³a¶ w ciemno? Moi znajomi pukaj± siê w g³owê jak s³ysz± o moich planach. Czy dajesz sobie tam radê sama? Pozdrawiam.:-)

Do góry stronyOffline