MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Leczenie cukrzycy w Anglii

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

baltowcom

Post #1 Ocena: 0

2007-10-13 07:46 (18 lat temu)

baltowcom

Z nami od: 22-08-2007

Witam.
Jestem zainteresowany tematem-cukrzyca(chodzi o bliska mi osobe).Czy jest ktos,kto posiada jakakolwiek wiedze na ten temat i moglby sie nia podzielic?To dla mnie wazne.
Pozdr.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

Post #2 Ocena: 0

2007-10-13 09:57 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

beti78

Post #3 Ocena: 0

2007-10-23 20:28 (18 lat temu)

beti78

Z nami od: 17-10-2007

a o co pytasz bo temat jest dlugi;-)

Do góry stronyOffline

baltowcom

Post #4 Ocena: 0

2007-10-23 22:49 (18 lat temu)

baltowcom

Z nami od: 22-08-2007

Interesuje mnie wszystko-jak to jest z radzeniem sobie,z normalnym zyciem przy cukrzycy w Anglii.

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer gadu-gadu

beti78

Post #5 Ocena: 0

2007-10-23 23:04 (18 lat temu)

beti78

Z nami od: 17-10-2007

jesli chodzi o cukrzyce w UK to taka jak wszedzie wymaga leczenia;-) a jesli chodzi o opieke lekarska to jako taka nie istnieje, mam porównanie z polska i stad moje niezadowolenie. czlowiek w sumie musi sobie radzic sam a im wiecej wiesz, tym lepiej dla ciebie. ja osobiscie calkiem niezle sobie radze ale to tylko dlatego ze mam juz 19letnie doswiadczenie:-D napisz moze ile lat ma ta twoja znajoma osoba, ile choruje, który ma typ cukrzycy, jesli I to na jakiej jest insulinie...wiesz, ciezko tak pisac z powietrza... i czy cukrzyce wykryli jej tutaj czy w polsce. ja jak napisalam dosyc dlugo choruje, jestem na insulinie, humalog i lantus, zarowno insulina jak i paski do glukometru otrzymuje za darmo :-D jestem na intensywnej insulino terapii, tzn mierze sobie poziom cukru przed kazdym posilkiem i dopasowuje odpowiednia ilosc insuliny. cukrzyca wymaga kontroli, to tyle:)ale zyje sie normalnie, mozesz zyc pracowac, rodzic dzieci podrozowac, w zasadzie jesc co chcesz. napisz prosze jakie masz pytanie a ja postaram sie odpowiedziec

Do góry stronyOffline

uliana

Post #6 Ocena: 0

2008-07-17 23:52:26 (17 lat temu)

uliana

Kobieta

Z nami od: 23-06-2006

Niech sie przebada czy nie mam pasożytów i bakterii.Polecam tobie książkę .Kuracja życia metodą dr Clark . wejdż na stronę www.purana.org.jest to bardzo dobra i fachowa książka i tam między innymi dowiesz się wszystkiego jak posępować z cukrzycą.
Urszula Renska

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer MSN Messenger

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,