MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

DOSWIADCZONE MAMY

następna strona » | ostatnia »

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2007-06-05 18:11 (18 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

AGALON

Post #2 Ocena: 0

2007-06-05 18:20 (18 lat temu)

AGALON

Konto usunięte

Witaj. Moj starszy synek tez cos takiego mial na policzkach i nawet po pewnym czasie mu sie troszke "rozlalo". Poszlismy do lekarza i dostalismy masc, ale jak to lekarz powiedzial przyczyna jest zbyt twarda woda.dlugo to trwalo ale zeszlo ;-)
uzywaj wody mineralnej do mycia twarzy i nie powinno byc problemow.
pozdrawiam

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2007-06-05 18:24 (18 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2007-06-05 20:31 (18 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #5 Ocena: 0

2007-06-05 21:27 (18 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2007-06-05 22:25 (18 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

kurczaczek

Post #7 Ocena: 0

2007-06-05 22:57 (18 lat temu)

kurczaczek

Z nami od: 16-04-2007

Zastanawiam sie czy smarowac swojemu dziecku kregoslup 30% spirytusem czy nie.Jedni mowia ze powinno sie bo to wzmacnia kregoslup a inni ze nie powinno bo alkohol odwapnia kosci. Na Internecie nie zabardzo moge znalezc jakiekolwiek informacje na ten temat.Czy stosujecie czy raczej nie ?Co radzicie?

Mam jeszcze pytanko do Ani, w zwiazku z ta woda z miodem.Ja swojego synka (3 m-ce)karmie butla od urodzenia ale dodatkowo 3 razy dziennie karmie piersia,przepajam go tez woda 2 razy dziennie,raz z glukoza a raz bez.Jedni tez mowia ze nie powinno sie dziecku dawac cukru,inni radza ze wskazane,wiec robie to na przemian.Ale woda z miodem mnie zainteresowala.W jakich proporcjach nalezy podawac i gdzie mozna w UK kupic taki miod. Z gory dziekuje za porade
pozdrawiam

pozdrowiam :-):-):-):-)

Do góry stronyOffline

chatage

Post #8 Ocena: 0

2007-06-05 23:10 (18 lat temu)

chatage

Z nami od: 29-04-2007

ja mam dwojke maluchow, jedno ma juz 4, drugie dwa lata. Nigdy nie podawalam im wody z glukoza, czy miodem (miod jest faszerowny antybiotykami zeby sie nie psol, poza tym lubi uczulac). Do 3 miesiaca obydwoje byli karmieni wylacznie piersia bez dodatkowej wody. Nigdy nie nazekali i odstawilam ich od piersi dobiero po 13/14 miesiacach. Nie staosowalam zadnych masci, spirytusow itp... A dzieciaki zdrowe wyjatkowo!!!!!!!!Pozdrawiam. Baska

Do góry stronyOffline

mirabelka77

Post #9 Ocena: 0

2007-06-06 08:18 (18 lat temu)

mirabelka77

Kobieta

Z nami od: 25-04-2007

ani miod ani glukoza nie sa zalecane dla takich maluszkow,miod uczula bardz cczesto a cukier powoduje prochnice,nadmierne kalorie i przyzwyczja dziecko do slodkiego smaku i potem ciezko jest podsunac mu cos o innym smaku.u dziecka do drugiego roku zycia wyksztalcaja sie komorki tluszczowe i w zaleznosci od tego jak bedzie karmione zaowocuje to w jego pozniejszym zyciu(mam tu na mysli otylosc, miazdzyce nadcisnienie itp)
aha,spirytus nie wzmocni kregoslupa:-o

Do góry stronyOffline

justin1976

Post #10 Ocena: 0

2007-06-06 09:53 (18 lat temu)

justin1976

Kobieta

Z nami od: 05-06-2007

Moja córka jest już w zasadzie duża, ale jak była malutka też miała problemy ze skórą. A to wyskoczyło uczulenie na jakąs oliwkę, a to jeszcze cos innego. Wtedy mój znajomy lekarz powiedział żeby po kąpieli smarować dziecko oliwą z oliwek. Ale nie tą z pierwszego tłoczenia, bo strasznie smierdzi oliwkami. Od tamtego czasu skończyły się problemy ze skórą dziecka. Często po kąpieli ja sama smaruję tak się natłuszczam, a szczególnie w okresie grzewczym. To naprawde działa. Pozdrawiam

Do góry stronyOffline

E-mailNumer gadu-gadu

Strona 1 z 6 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ] - Skocz do strony

następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,