Str 4 z 9 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
sqlserver |
Post #1 Ocena: 0 2021-06-19 17:48:54 (4 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2021-06-19 16:08:05, Gwontownik napisał(a):
człowiek który postępuje zgodnie ze swoją ideologią, który medycynę rokefellerowską ma tak głęboko w nosie, że aż w ..., człowiek. Człowiek który twierdzi, że choroby wynikają z diety, stresu i pracy. Człowiek który na propagowanej przez siebie wiedzy nic nie zarabia. Wybrałem taki film podsumowujący jakiś okres czasu, abyś zapoznał się z ideą, a jeśli ci się spodoba, jeśli cię przekona to jest dużo więcej.
Dla wyjaśnienia; nie to abym się nie zgadzał z jego wytycznymí, nie to abym je stosował bo nawet takiej możliwości nie brałem pod uwagę. Ja poprostu nie stosuje się do tego, ale też nie uważam za oszołoma i naciągacza, a tylko dlatego, że świat ma zbyt wiele pokus.
Znam gościa bo moi znajomi świrują na jego punkcie i kupują u niego jakies wyciskarki czy książki a on z tego żyje a dodatkowo z filmów na yt wiec pisanie o niezarabianiu jest trochę na wyrost
Dodatkowo to tak jak oglądając modelki na istagramie doszedłbyś do wniosku ze tez tak będziesz żył, nie wszyscy są tacy sami
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
|
sqlserver |
Post #2 Ocena: 0 2021-06-19 19:00:30 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-06-19 17:44:26, niebieskieucho napisał(a):
Cytat:
2021-06-18 14:27:41, sqlserver napisał(a):
Cytat:
2021-06-18 12:09:18, niebieskieucho napisał(a):
Cytat:
Gra jest warta świeczki bo człowiek sprzedając wyciskarki do trawy za 2 tysiące złotych i tabletki z kiszonej kapusty po 100 pln
O co Ci chodzi, ze tak punktujesz JZ?
Nie kupuj. Jakosc musi miec swoja cene. Jego produkty zawieraja minimalny zysk.
Co wiesz o tej wyciskarce?
Cyt.:
"Alfa 2 G Grass wyciskarka wolnoobrotowa.
Wykonana z wysokiej jakości stali nierdzewnej i materiałów bez dodatku szkodliwych bisfenoli (BPA FREE).
Powinieneś garnki albo noże na eventach dla seniorów sprzedawać bo brzmiało to przekonywująco, normalnie poczułem brak takiej elektrycznej krowy
|

|
 |
|
Gwontownik |
Post #3 Ocena: 0 2021-06-19 20:01:00 (4 lata temu) |
Z nami od: 29-09-2020 Skąd: North East |
Cytat:
2021-06-19 17:48:54, sqlserver napisał(a):
Znam gościa bo moi znajomi świrują na jego punkcie i kupują u niego jakies wyciskarki czy książki a on z tego żyje a dodatkowo z filmów na yt wiec pisanie o niezarabianiu jest trochę na wyrost
Dodatkowo to tak jak oglądając modelki na istagramie doszedłbyś do wniosku ze tez tak będziesz żył, nie wszyscy są tacy sami
Każdy musi z czegoś żyć. Ale czy wydanie książki w 10k pozwala na choć ma skromne życie? czy YT płaci za filmy bez reklam? Nie spotkałem, aby cokolwiek sprzedawał.
Nie po to zamieściłem ten film, aby o takich rzeczach rozważać lecz poznać ideę. Nie wierz nikomu, nie wierz w nic, patrz na fakty i wyciągaj wnioski.
|

|
 |
|
niebieskieucho |
Post #4 Ocena: 0 2021-06-19 20:12:54 (4 lata temu) |
Z nami od: 24-11-2008 Skąd: Folkestone |
Cytat:
2021-06-18 14:16:15, sqlserver napisał(a):
co do raka to tak, oczywiście JZieba zaleca wlewy dożylne z witaminy c
https://i.ibb.co/mH0zpmD/aa.jpg
Bardzo uprosciles sprawe. Witamina C nie jest lekiem na raka. Moze byc (acz sa i inne) jednym z etapów walki z rakiem, nawet ratujacym zycie. Szczególowy opis zastosowania wlewów dozylnych jest w II czesci jego ksiazki. Dodam, ze na temat witaminy C jest tysiace publikacji naukowych, potwierdzajacych jej skutecznosc w walce z róznego rodzaju chorobami.
Zastanawiam sie jaki cel Ci przyswiecal w zalozeniu tego watku. Szukasz pewnie na niego haków, tyle ze w niewlasciwych, smierdzacych zródlach. Jezeli jednak uznasz ich zarzuty, to oskarz go, lub podaj do sadu. Na pewno sie stawi.
Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|

|

|
|
sqlserver |
Post #5 Ocena: 0 2021-06-19 20:20:04 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-06-19 20:12:54, niebieskieucho napisał(a):
Cytat:
2021-06-18 14:16:15, sqlserver napisał(a):
co do raka to tak, oczywiście JZieba zaleca wlewy dożylne z witaminy c
https://i.ibb.co/mH0zpmD/aa.jpg
Bardzo uprosciles sprawe. Witamina C nie jest lekiem na raka. Moze byc (acz sa i inne) jednym z etapów walki z rakiem, nawet ratujacym zycie. Szczególowy opis zastosowania wlewów dozylnych jest w II czesci jego ksiazki. Dodam, ze na temat witaminy C jest tysiace publikacji naukowych, potwierdzajacych jej skutecznosc w walce z róznego rodzaju chorobami.
Zastanawiam sie jaki cel Ci przyswiecal w zalozeniu tego watku. Szukasz pewnie na niego haków, tyle ze w niewlasciwych, smierdzacych zródlach. Jezeli jednak uznasz ich zarzuty, to oskarz go, lub podaj do sadu. Na pewno sie stawi.
No właśnie ze nie bo z tego co wiem yo go szuka prokuratura
A poważnie bo dużo materiału do przejrzenia a ty może będziesz wiedział na co i dlaczego J Zięba proponuje podawanie dożylnie perhydrolu moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
|
sqlserver |
Post #6 Ocena: 0 2021-06-23 15:01:37 (4 lata temu) |
|

|
 |
|
niebieskieucho |
Post #7 Ocena: 0 2021-06-23 16:59:08 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-06-19 17:48:54, sqlserver napisał(a):
Znam gościa bo moi znajomi świrują na jego punkcie i kupują u niego jakies wyciskarki czy książki a on z tego żyje
Nie znasz goscia. Kupuja co chca.
Cytat:
a dodatkowo z filmów na yt wiec pisanie o niezarabianiu jest trochę na wyrost
Jakbys go znal, to bys nie pisal takich klamstw. YT usunal mu kanal i przepadlo setki jego filmów. Nie zarabial na tych filmach. Widziales choc na jednym jakas reklame?
|

|

|
|
niebieskieucho |
Post #8 Ocena: 0 2021-06-23 17:22:00 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-06-19 19:00:30, sqlserver napisał(a):
Powinieneś garnki albo noże na eventach dla seniorów sprzedawać bo brzmiało to przekonywująco, normalnie poczułem brak takiej elektrycznej krowy
Ty natomiast powinienes zajac sie marketingiem tanich wyciskarek. Wczesniej pytalem czy znasz podobnej jakosci wyciskarke i tansza?
JZ przestrzega przed podróbkami jego produktów!
Cytat:
Czy aby równorzedne porównujesz równorzedne? Watpie. A co powiesz na ta, choc i ona nie dorównuje oferowanej przez niego. Nie ma obowiazku kupowania u niego.
|

|

|
|
sqlserver |
Post #9 Ocena: 0 2021-06-23 18:24:23 (4 lata temu) |
Dajmy spokój tej wyciskarce, jak ktoś chce taka wypasiona to niech sobie kupi nie będę się czepiał ale odpisz mi proszę po co podaje się dożylnie perhydrol według wskazań tego pana moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
|

|
 |
|
niebieskieucho |
Post #10 Ocena: 0 2021-06-23 19:29:39 (4 lata temu) |
Cytat:
2021-06-18 18:23:03, sqlserver napisał(a):
Nie wszystko co on robi jest legalne
Omamcie fknesecie. Nos do ula!
Albo masz wyprany mózg, albo Ci placa za szkalowanie go.
Innych wariantów nie widze. Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi
|

|

|
|