Str 5 z 14 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
sqlserver |
Post #1 Ocena: 0 2020-03-17 13:01:09 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
Cytat:
2020-03-17 12:51:19, keramczak napisał(a):
Ludzie lubia sie bac ,a jesli jest jakis realny powod (katastrofa naturalna,ocieplenie globalne,epidemia) to juz ujawniaja sie domorosli wizjonerzy I czarnowidze.
Jeden napisze ze czytal ze rzad kupil przenosne krematoria,drugi je widzial na M1 a trzeci napisze ze widzi dym ze swojego okna...
Liczby I zimna glowa ,tego sie trzymajmy.
na powaga, dym widać
[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 17-03-2020 13:03 ] moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
|
Kanonier30 |
Post #2 Ocena: 0 2020-03-17 13:08:30 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
"Ludzie lubią się bać..."
Na pewno część nie lubi się uczyć...
 [ Ostatnio edytowany przez: Kanonier30 17-03-2020 13:16 ]
|

|
 |
|
ZlotaPerla1 |
Post #3 Ocena: 0 2020-03-17 13:36:36 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Oblężenie sklepów trwa - wszyscy starcy na zakupach, starcy w kawiarniach, całe rodziny z dziećmi które nie zostały wysłane do szkoły, puste półki wszędzie.
Nawet nie chce mi się wyobrazić co się dzieje w większych miastach, jak u nas taki młyn!
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|

|
 |
|
admiralbibol |
Post #4 Ocena: 0 2020-03-17 13:47:41 (5 lat temu) |
Z nami od: 29-03-2015 Skąd: Warszawa |
Cytat:
2020-03-16 21:38:14, galadriel napisał(a):
moja teoria jest taka, ze ten wirus juz tu byl zanim sie zrobilo glosno. Ja i paru znajomych mielismy objawy jakiejs dziwnej cold/ flu like diabli wiedza co to bylo, zadne lekarstwa anty wirusowe nie dzialaly, trzeba bylo wszystko na raz wrzucac w dawkach dziesieciokrotnych, acyklowir, polopiryny, chlorochinaldiny, probiotyki, syropy, cala masa suplementow i super zdrowej diety. I mdpiero po 2 miesiacach przeszlo. I teraz ten coronowirus jakos mnie nie chwyta..
czy ktos to czyta ? Czy tylko ja jeden i tylko mnie wyglada to na jakis straszliwy belkot ktory ma naklonic ludzi do szprycowania sie czym popadnie ? Kazdy donosik na moj avatar daje hemoroida lewakowi.
|

|
 |
|
Unre4L |
Post #5 Ocena: 0 2020-03-17 15:07:22 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 13-03-2020 Skąd: Cambridge |
Dokladnie wczoraj chcialem sobie pojechac kurczaczka kupic jak zawsze do Sainsburego kolo 12:00pm , wszedzie pegouty 307 , angolice z dzieciakami harczacymi na okolo i tak jak mówisz starcy którzy blokowali przejscie, dzisiaj sobie mysle po nocce pójde tak za 7:45 zanim otworza mozne dorwe jakies miesko... dorwalem 2 ost , prawie caly parking i wiara czekala w autach ciul wie od której... to jest paranojaaaa, a ten glupi lud czyta te gazetki oglodac bbc i inne njapierw strasza a potem sami mowia ze nie siejcie paniki bo "inni " to fake newsy jacy inni ? ....
|

|
 |
|
|
ParaDox |
Post #6 Ocena: 0 2020-03-17 15:22:18 (5 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
Cytat:
2020-03-17 15:07:22, Unre4L napisał(a):
Dokladnie wczoraj chcialem sobie pojechac kurczaczka kupic jak zawsze do Sainsburego kolo 12:00pm , wszedzie pegouty 307 , angolice z dzieciakami harczacymi na okolo i tak jak mówisz starcy którzy blokowali przejscie, dzisiaj sobie mysle po nocce pójde tak za 7:45 zanim otworza mozne dorwe jakies miesko... dorwalem 2 ost , prawie caly parking i wiara czekala w autach ciul wie od której... to jest paranojaaaa, a ten glupi lud czyta te gazetki oglodac bbc i inne njapierw strasza a potem sami mowia ze nie siejcie paniki bo "inni " to fake newsy jacy inni ? ....
...a ten glupi lud...
Moze wcale nie taki glupi.
Jak maja nie kupowac wiecej skoro zalozenie jest takie ze kazdy moze bedzie zmuszony na 14-dniową kwarantannę. Kazdy to znaczy cały łańcuch produkcji, dostaw i uslug.
Skoncze moje 14 dni a kierowca wana zacznie. Kierowca skonczy a zacznie producent. Sprawdz tez ile produktow produkuje sie od poczatku do konca w UK.
Nawet wielki producent Heinz i Baked Beanz:
"The beans come from North America and are rehydrated and cooked in the UK"... All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|

|
 |
|
ZlotaPerla1 |
Post #7 Ocena: 0 2020-03-17 15:25:34 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Zamknęli szkołę średnią - dla klas 8, 9, 10 i 12 - reszta chodzi. Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA
|

|
 |
|
daavid |
Post #8 Ocena: 0 2020-03-17 15:55:59 (5 lat temu) |
Z nami od: 12-03-2007 Skąd: Birmingham |
Epidemia już jest. Niestety, trafiła na podatny grunt. Głupota i brak higieny to niestety zjawiska powszechne. Rozmawiam z Angolami i niestety , ale oni często powtarzają głupoty Borisa. Do tego "może i szkoły zastaną kiedyś zamknięte, ale puby?"
Wygląda na to, że Chińczycy szybko sobie poradzili z problemem wirusa. Tutaj będą trupy i recesja jakiej świat nie widział.
|

|
 |
|
Wielim |
Post #9 Ocena: 0 2020-03-17 16:09:30 (5 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2013 Skąd: Londyn |
O co chodzi z tymi pełnymi sklepami ? Wczoraj byłem wieczorem w Sainsburys o 21.50 , dużym Sainsburys . Ludzi mało , fakt brakowało tego co akurat chciałem kupić - mydła jakieś antybakteryjnego i mleka UHT w kartonach , ale wszystko inne było , kupiłem litr rumu i litr wódki na wypadek końca świata i zostałem wyproszony ze sklepu przez pracownika krzyczącego do wszystkich ze juz po 22 , prosze do kasy, jutro też jest czynne . Kilka dni temu byłem w dużym , bardzo dużym Tesco też jakoś ludzi nie widziałem
|

|
 |
|
keramczak |
Post #10 Ocena: 0 2020-03-17 16:26:11 (5 lat temu) |
Z nami od: 09-02-2010 Skąd: U.K |
Znalezione w sieci...
Wlasnie wrocilem z Tesco. Zobaczylem ludzi, ktorzy wiezli cale wozki wypchane na dwa metry papierem toaletowym, zelami do rak, chusteczkami nawilzanymi, makaronami i ryzem.
Wkurzylem sie i nazwalem ich samolubnymi gnojkami, ktorzy chca wszystko dla siebie i maja w d*pie potrzebujacych: osoby starsze, kobiety w ciazy i te z malymi dziecmi itd. Powiedzialem przy wszystkich, ze powinni sie wstydzic. Dolaczyla do mnie grupka innych klientow. Wszyscy wkurzeni. Reszta zaczela nam bic brawo i gratulowac odwagi i zasad morlanych.
Ci od pelnych wozkow spojrzeli na nas cali czerwoni i mowia: "Bardzo nam przykro, ale czy mozemy skonczyc wykladac towar?"  #MajsterNaStulecie
|

|

|
|