Str 65 z 594 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Misia13 |
Post #1 Ocena: 0 2020-03-13 07:23:03 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) Cytat:
2020-03-13 06:38:39, sqlserver napisał(a):
Zachodnie media wykorzystają każda okazje żeby zaatakować Iran, może okopy budują
Zdjęcia satelitarne mojej ulicy by pokazały to samo bo teraz naprawiają coś z wodociągiem
[/QUOTE
Obys mial racje....
Ja "mentalnie" juz nie daje rady...  [ Ostatnio edytowany przez: Misia13 13-03-2020 07:23 ]
|

|
 |
|
|
ParaDox |
Post #2 Ocena: 0 2020-03-13 07:52:06 (5 lat temu) |
Z nami od: 18-03-2004 Skąd: Londyn |
Przepraszam Misia13 ale fakty to fakty.
Nie odnosze sie do Iranu bo bo nie wiem ale na logike;
Wlochy, a glownie na ta chwile Lombardia.
Smiertelnych na dzisiaj 1,016 ale to staty dla korony a nie smiertelnych w Lombardii.
W zwiazku z:
Jeśli nawet szpitale w krajach rozwiniętych z najlepszą na świecie opieką zdrowotną ryzykują, że staną się oddziałami segregacji, zmuszając zwykłych lekarzy i pielęgniarki do podejmowania nadzwyczajnych decyzji dotyczących tego, kto może żyć, a kto umrzeć. Zamożne północne Włochy już zmagają się z wersją tego koszmaru.
Innymi słowy oczywiscie nie podaje sie statystyk dotyczacych przypadkow smiertelny posrednio zwiazanych z korona. Czyli decyja ze strony lekarza: ...lekarzy i pielęgniarki do podejmowania nadzwyczajnych decyzji dotyczących tego, kto może żyć a kto umrzeć...
Gdzie: ...a kto umrzeć... (glownie jak wiesz to starsi ludzie) automatycznie oznacza ze w akcie zgonu nie bedzie wpisana korona... tylko np: zawal serca, cukrzyca, choroby układu krążenia, itd
I na koniec; zaden szpital przy takich liczbach zgonow nie bedzie robil sekcji zwlok by potwierdzic przyczyne zgonu
+ inne powody
Dlaczego wskaźniki śmiertelności COVID-19 są tak trudne do wyliczenia?
[ Ostatnio edytowany przez: ParaDox 13-03-2020 08:01 ] All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|

|
 |
|
Misia13 |
Post #3 Ocena: 0 2020-03-13 08:16:50 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
ParaDox ja to wszystko wiem I czytam na bierzaco....
Ja poprostu sie rozklejam... bo wiem jak to wyglada....
A w Iranie to nawet nie maja ciezkiego stanu... podanego... przeciez to nie normale... na taka liczbe osob....
A teraz tu tez nie beda wszystkim testow robic.... to te numery beda zanizone, by nie wywolac paniki...
Ludzie beda umierac w domu...
🤧😪 [ Ostatnio edytowany przez: Misia13 13-03-2020 08:17 ]
|

|
 |
|
ParaDox |
Post #4 Ocena: 0 2020-03-13 08:35:59 (5 lat temu) |
Eh, Niestety tak. All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #5 Ocena: 0 2020-03-13 08:41:05 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
tam jest inna mentalność, jesteś stary to umierasz jesteś kaleka to umierasz nikt nie trzyma słabych jednostek na sile
zarażają się wszyscy ale umierają słabi wiec w czym problem
w afryce kulawa antylopa żyje krotko, taka jest natura której nie oszukasz a jak próbujesz to ona ma swoje narzędzia żeby to zweryfikować moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|
|
Misia13 |
Post #6 Ocena: 0 2020-03-13 08:46:36 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
A widzisz to wszystko bedzie trwalo 4 -5 miesiacy...
Dopiero teraz Chiny powoli... moga odetchnac...
Bedzie gorzej, zanim bedzie lepiej...
|

|
 |
|
nEUROn |
Post #7 Ocena: 0 2020-03-13 08:52:16 (5 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Sposób na kwarantannę.
na półkolonie
"Anżej się wygadał, że rząd wiedział od połowy stycznia o obecności wirusa w Polsce. Beztrosko zataił tą informację. Co więcej, czekali do 6 marca, żeby jako ostatni dopisać się do europejskiego zamówienia na maski i testy. Dwa miesiące nie reagowali. "
Co do epidemii.
A co tak w necie przycichli przeciwnicy szczepionek?
|

|
 |
|
Richmond |
Post #8 Ocena: 0 2020-03-13 08:53:33 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
Cytat:
2020-03-13 00:00:31, gosian napisał(a):
Koleżanka mi przysłała to nagranie. Ja wysłałam je siostrze i się okazało że chyba cała Polska już je słyszała. Ponoć już jakiś czas temu było to samo, tylko że w formie listu. Nie wiadomo ile w tym prawdy jest.
Podobne do listu lekarza, ktory krazy po necie i link byl wklejony wczesniej przez Karjo? Ja tamten tekst widzialam juz pare dni wczesniej niz byl wklejony, bo pamietam pare fragmentow. Histerycznych rozmow telefonicznych (prawdziwych lub nie) na pewno nie bede sluchac. Widzialam link do tego na polskim forum podrozniczym. Carpe diem.
|

|
 |
|
ParaDox |
Post #9 Ocena: 0 2020-03-13 09:12:34 (5 lat temu) |
nEUROn:
A co tak w necie przycichli przeciwnicy szczepionek?
Poczekaj az bedzie zrobiona i o ile bedzie All truth passes through three stages: First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as self-evident
|

|
 |
|
sqlserver |
Post #10 Ocena: 0 2020-03-13 09:18:08 (5 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 07-01-2019 Skąd: yorkshire |
nie jestem przekonany czy w sytuacji gdy objawy są stosunkowo łagodne dać się zaszczepić czymś co zostało zrobione bardzo szybko i pobieżnie przetestowane jest najlepszym rozwiązaniem
już był talidomid moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
|

|
 |
|