Dzisiaj słyszałem w radio ,ze LOT ,jako ostatni z dużych lini lata do Chin .Czyli sytuacja jest chyba coraz poważniejsza.
Mężczyzna zaznacza, że udało mu się nawiązać kontakt z lokalnymi taksówkarzami, którzy twierdzą, że pierwsze doniesienia o zagrożeniu były już w połowie grudnia, ale ze strony państwa zabrakło odpowiedniej reakcji
Jesli zaczeli zauwazac w polowie grudnia, to spokojnie od listopada juz wirus sie rozprzestzrenial. Po swiecie, nie tylko po Chinach. Tylko nikt nie panikowal, bo nie bylo wiadomo co to.
Czy ten samolot z Chin juz dotarl do UK? Bo podobno na Stansted mial jechac, a dzis tam sie wybieram koleznke odebrac z lotniska. Nie wiem, chyba bez maski lepiej tam sie nie krecic...
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
pierwsze 5 minut, reszta tez jest ciekawa ale na zupełnie inne tematy
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział
w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia
artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez
2020-01-31 13:02:00, galadriel napisał(a): Czy ten samolot z Chin juz dotarl do UK? Bo podobno na Stansted mial jechac, a dzis tam sie wybieram koleznke odebrac z lotniska. Nie wiem, chyba bez maski lepiej tam sie nie krecic...
Juz wyladowal w bazie RAF Brize Norton. Nie wiem tylko gdzie sa zieloni i dlaczego nie krzycza, ze B747 przywiozl ledwo ponad 100 pasazerow, z czego 27 poleci dalej do Madrytu. Mogli wyslac mniejszy samolot albo lepiej poinformowac potencjalnych pasazerow, zeby zdazyli dotrzec na lotnisko.
a tak poza tym ten coronvirus to jakis nowy szczep czy byl juz od lat, bo na Dettolu z tylu jest informacja, ze zabija ludzki coronovirus?
Magowie byli ludźmi cywilizowanymi, o wysokiej kulturze i wykształceniu. Kiedy mimowolnie stali się rozbitkami na bezludnej wyspie, natychmiast zrozumieli, że najważniejszą rzeczą jest zrzucenie na kogoś winy.
Ostatni Kontynent, Terry Pratchett
2020-01-31 13:02:00, galadriel napisał(a): Czy ten samolot z Chin juz dotarl do UK? Bo podobno na Stansted mial jechac, a dzis tam sie wybieram koleznke odebrac z lotniska. Nie wiem, chyba bez maski lepiej tam sie nie krecic...
Juz wyladowal w bazie RAF Brize Norton. Nie wiem tylko gdzie sa zieloni i dlaczego nie krzycza, ze B747 przywiozl ledwo ponad 100 pasazerow, z czego 27 poleci dalej do Madrytu. Mogli wyslac mniejszy samolot albo lepiej poinformowac potencjalnych pasazerow, zeby zdazyli dotrzec na lotnisko.
Zieloni zapene krzyczeli za główną bramą, bo na teren bazy nikt ich nie wpuści. Tak samo jak ekipy Sky. Po obejrzeniu transmisji z lądowania niestety nie było zaskoczenia. Prowizorka, jak zwykle. Stan podwyszonej gotowości wyłącznie na papierze...
" Płakać trzeba w spokoju. Tylko wtedy ma się z tego radość."
Polecam roić zapasy wody i jedzenia. Coś wygląda na to, że to będzie trochę poważniejsze niż świńskie czy ptasie grypy. No i kupujcie maseczki póki tanie. Nie chcecie iść do zatłoczonego sklepu gdzie co 3 może na was smarknąć wirusem?
I pijcie mocne alkohole zaraz po powrocie do domu nim się dziadostwo zagnieździ. Żaden konowałwirus nie ma szans z 50tką polskiej Luksusowej, choćby był z samego serca najbardziej tajnego chińskiego laboratorium. Chyba, że chcecie pić Benzalkonium Chloride to na zdrowie.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..