Str 549 z 594 |
|
---|---|
Richmond | Post #1 Ocena: 0 2022-09-08 00:28:41 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-02-2007 Skąd: Surrey |
W niektórych krajach, to wymagają na wjeździe nie tylko szczepienia, ale i odświeżenia nie starszego niż 4 miesiące.
Carpe diem.
|
rafald | Post #2 Ocena: 0 2022-09-12 23:06:58 (3 lata temu) |
Z nami od: 04-01-2008 Skąd: Londyn |
W Austrii w transporcie publicznym nadal obowiązują maski - i to FFP2. Część podróżnych nie przestrzega ale w metrze łazi policja i sprawdza. Normalnie jakby się człowiek o rok cofnął w czasie.
|
Maat17 | Post #3 Ocena: 0 2022-09-12 23:25:57 (3 lata temu) |
Z nami od: 18-02-2021 Skąd: New Kingdom |
Cytat: 2022-09-12 23:06:58, rafald napisał(a): W Austrii w transporcie publicznym nadal obowiązują maski - i to FFP2. Część podróżnych nie przestrzega ale w metrze łazi policja i sprawdza. Normalnie jakby się człowiek o rok cofnął w czasie. Taaa… “In line with the new rules, from October 1, all people over the age of 14 will be required to wear an FFP2 mask on long-distance trains in Germany. Children between the ages of six and 13 will also be required to wear a face mask on long-distance trains. However, they do not necessarily need to wear an FFP2 mask, as a surgical face mask is sufficient for them.” Hmm… a ja jeszcze chora nie bylam….a w pracy to juz przez wszystkich przelecialo…. niektorzy dwa razy….tylko ja i taki jeszcze jeden nie bylismy chorzy/niezaszczepieni. [ Ostatnio edytowany przez: Maat17 12-09-2022 23:32 ] |
gosian | Post #4 Ocena: 0 2022-09-13 05:16:58 (3 lata temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
A nosisz jeszcze maski?? Dezynfekcja zakupów itd?
U mnie w pracy tylko 1 kobieta nosi jeszcze maskę a raczej maski, bo zakłada zawsze po 2. Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Maat17 | Post #5 Ocena: 0 2022-09-13 05:42:40 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-09-13 05:16:58, gosian napisał(a): A nosisz jeszcze maski?? Dezynfekcja zakupów itd? U mnie w pracy tylko 1 kobieta nosi jeszcze maskę a raczej maski, bo zakłada zawsze po 2. Nie. Dezynfekca zakupow odpadla po powrocie z Polski. ....ale mi jeszcze duzo zostalo. |
|
|
1_Inch | Post #6 Ocena: 0 2022-10-01 00:02:34 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 17-05-2022 Skąd: Doncaster |
Hołd na cześć „Nieszczepionych”
Francuski generał Christian Blanchon opublikował we francuskiej prasie przesłanie, aby „oddać hołd” nieszczepionym za ich nadzwyczajne osiągnięcia, wytrzymując ogromną – nawet nieludzką – presję ze wszystkich stron. Jego „głos honorowy” został teraz przetłumaczony na całym świecie i udostępniony w dużej liczbie, ponieważ daje wszystkim ludziom, którzy zostali zniesławieni, zmarginalizowani i zaatakowani w okresie Korony, „uznanie, na jakie zasługują”. Oto przesłanie generała Christiana Blanchona na cześć nieszczepionych: „Są tam, po twojej stronie, wydają się normalni, ale są superbohaterami. Nawet gdybym był w pełni zaszczepiony, podziwiałbym nieszczepionych za to, że wytrzymują największą presję, jaką kiedykolwiek widziałem, w tym ze strony małżonków, rodziców, dzieci, przyjaciół, współpracowników i lekarzy. Osoby zdolne do takiego charakteru, odwagi i krytycznego myślenia niewątpliwie ucieleśniają to, co najlepsze w człowieczeństwie. Są wszędzie, niezależnie od wieku, poziomu wykształcenia, krajów i opinii. Są szczególnego rodzaju; To żołnierze, których każda Armia Światła chciałaby mieć w swoich szeregach. Są rodzicami, których pragnie każde dziecko i dziećmi, o których marzy każdy rodzic. Są istotami, które przekraczają przeciętność swoich społeczeństw, są esencją narodów, które zbudowały wszystkie kultury i podbiły wszystkie horyzonty. Są z tobą, u twojego boku, wydają się normalni, ale są superbohaterami. Zrobili to, czego inni nie mogli, byli drzewem, które wytrzymało huragan obelg, dyskryminacji i wykluczenia społecznego. I zrobili to, ponieważ myśleli, że są sami i myśleli, że są sami. Odcięci od świątecznych stołów swoich rodzin, nigdy nie widzieli czegoś tak makabrycznego. Stracili pracę, porzucili kariery, nie mieli pieniędzy... ... ale wytrwali. Cierpieli niezmierzoną dyskryminację, donosy, zdrady i upokorzenia.... … mimo to pozostali niezłomni. Nigdy wcześniej w historii ludzkości nie było takiego „castingu”, teraz wiemy, kim są bojownicy ruchu oporu na planecie Ziemia. Kobiety, mężczyźni, starzy, młodzi, bogaci, biedni, wszystkich ras i wszystkich religii, nieszczepieni, wybrańcy niewidzialnej arki, jedyni, którym udało się stawić opór, gdy wszystko się zawaliło. To ci, którzy zdali niewyobrażalny test, którego nie mogło przejść wielu najtwardszych marines, komandosów, zielonych beretów, astronautów i geniuszy. Jesteś zrobiony z materiału najwspanialszych, jakie kiedykolwiek żyły, tych bohaterów zrodzonych ze zwykłych ludzi, którzy świecą w ciemności. - Gen. Christian Blanchon (08.09.2022) - |
1_Inch | Post #7 Ocena: 0 2022-10-02 23:52:41 (3 lata temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 17-05-2022 Skąd: Doncaster |
Impotencja, zaburzenia erekcji i liczne problemy z prostatą pojawiają się jako zdarzenia niepożądane po szczepieniu szczepionką mRNA COVID firmy Pfizer
Wciąż pojawiają się informacje o szokujących szkodach dla męskiej reprodukcji i funkcji seksualnych. https://behindthefdacurtain.substack.com/p/impotence-erectile-dysfunction-and to by wyjaśniało napady wścieklizny niektórych forumowiczów. |
ZlotaPerla2 | Post #8 Ocena: 0 2022-10-03 10:03:26 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
Mój dwie szczepionki do podróży i ja dwie, nikt nie narzeka.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|
Maat17 | Post #9 Ocena: 0 2022-10-03 10:22:13 (3 lata temu) |
Cytat: 2022-10-03 10:03:26, ZlotaPerla2 napisał(a): Mój dwie szczepionki do podróży i ja dwie, nikt nie narzeka. Nie chodzi o nas. My juz starsi. |
ZlotaPerla2 | Post #10 Ocena: 0 2022-10-03 10:32:41 (3 lata temu) |
Z nami od: 20-06-2022 Skąd: Pothole town |
A cha, niech pożyczą z Indii.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja
|