2020-11-17 11:40:52, Misia13 napisał(a): Wiesz JJ cos w tym jest.....podejrzanego.
Ja wczoraj w nocy taki artykul czytalam o testach. Szkoda, ze nie umie dokleic zdjec.... tam pisalo jak wiele tych testow jest niedokladych.... siega prawie 50%....😱
A jak ma być kiedy tego samego typu test pokazuje różne wyniki dla tej samej próbki?
Budzą się. To co przeciętny Kowalski widzi i rozumie od dawna - zaczyna rozumieć ministerstwo:
,,Minister @a_niedzielski w #MZ: Zdrowie Polaków to nie jest tylko kwestia #koronawirusa. Głównym problemem zdrowotnym są choroby kardiologiczne, przyrastająca liczba zachorowań na nowotwory."
Wnioski wyciagną w lutym a zaczną działać w czerwcu.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
Ja od czasu "swinskiej grypy" sie nie szczepie. Licze na to, ze moj organizm sie obroni. Jestem "odludek". PPE I odleglosc... jakos daje rade. Oby do maja jakos przetrwac😰
,,Korporacje browarnicze wysyłają pisma do swoich odbiorców zmuszające do realizacji umowy odbioru piwa w beczkach do końca roku 2020, w przeciwnym razie będą nakładać kary."
Knajpy zamknięte ale to szczegół.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
,,Penetration of cloth masks by particles was almost 97% and medical masks 44%.
We have provided the first clinical efficacy data of cloth masks, which suggest HCWs should not use cloth masks as protection against respiratory infection. Cloth masks resulted in significantly higher rates of infection than medical masks, and also performed worse than the control arm."
Jak pisałem, że maseczki o wartości 20p przed niczym nie chronią to wymyślono 30% ludzi bez maseczek co zaraża 70% w maseczkach. Raport i badanie medyczne temu przeczą.
2020-11-18 22:06:39, Jurny_Jurek napisał(a): ,,Penetration of cloth masks by particles was almost 97% and medical masks 44%.
We have provided the first clinical efficacy data of cloth masks, which suggest HCWs should not use cloth masks as protection against respiratory infection. Cloth masks resulted in significantly higher rates of infection than medical masks, and also performed worse than the control arm."
Jak pisałem, że maseczki o wartości 20p przed niczym nie chronią to wymyślono 30% ludzi bez maseczek co zaraża 70% w maseczkach. Raport i badanie medyczne temu przeczą.
Do tego przydalyby sie badania, co zyje w tych maskach po tym jak ludzie ich nie zmieniaja i nie piora (tych wielorazowych).