Str 4 z 4 |
|
---|---|
lulilu1 | Post #1 Ocena: 0 2019-01-13 12:13:50 (6 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
Karjo ja mam problem z Twoimi odpowiedziami, bo mam wrażenie że albo powtarzasz to co ja napisałam wcześniej-nawet w niezmienionej formie albo powołujesz się na rzeczy których nie powiedziałam w ogóle, ewentualnie zadajesz pytanie na które odpowiedzi już udzieliłam- także przepraszam Cię ale nie wiem jak się odnieść.
|
Adacymru | Post #2 Ocena: 0 2019-01-13 12:18:56 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: Czesto ta sama jednostka chorobowa moze przebiegac w rozny sposob, moze dawac rozne skutki, niekoniecznie dozywtnie.
Jak dookreslic takie zmiennosci w przepisach? Wg mnie to chyba lekarz jest najlepszym doradca w tych sprawach. Jak okreslic w przepisach, ze osoba ze wladnosci konczyn nie powrocila do zdrowia? Odrobina rozsadku i w razie watpliwosci poprzec sie opinia lekarza. Taka osoba bez wladnych konczyc napewno chcialaby uslyszec w jakich warunkach komisja sadzi, ze konczyny cudownie nabiora mocy, ktorych medycyna nie moze przywrocic. Te osoby z radoscia pelzlyby na komisje po taka wiadomosc. Cytat: A kto się pochyli nad losem ludzi ciężko pracujących od świtu do zmierzchu którzy nie widują swojej rodziny bo muszą pracować aby zarobić na wszystkie podatki i na wszystkie luksusy ludzi którm nie chce się chodzić raz do roku na lekarza?
Jak dla ciebie zasilek chorobowy pozwala zapewnic wszystkie luksusy w zyciu, to pisz o tym ksiazke bo bedzie bezcellerem. ![]() ![]() Pewnie, ze beda zawsze tacy, ktorzy udaja, ale normalna osoba nie cieszy sie na chorobe i nie swietuje dnia w ktorym zycie bez wsparcia sie dla niej rozpoczelo.
Ada
|
karjo1 | Post #3 Ocena: 0 2019-01-13 12:49:27 (6 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Z tego, co wiem, na komisji przedstawia sie dokumentacje medyczna.
Nie mamy wplywu na wymogi i niezaleznie od samopoczucia samych zainteresowanych, sa one takie, jakie sa. I zapewne w wiekszosci krajow, gdzie swiadczenie istnieje, jest system kontroli, potwierdzania zasadnosci decyzji. Lulilu, mozesz, nie musisz sie odnosic. Na razie masz pretensje razem z OP o odpowiedzi udzielane i z reguly te pretensje dotycza tematow zasilkow socjalnych. Szczegolnie w sytacjach, gdy padaja odpowiedzi niezgodne z oczekiwaniami pytajacych. Dyskusja jest w normalnym tonie, nie mozna nic nikomu zarzucic. Fisolka, moje uznanie za afirmacje zycia, za piekna wypowiedz w temacie ![]() |
andyopole | Post #4 Ocena: 0 2019-01-13 13:06:22 (6 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
I tak ZUSowska komisja lekarska jest The best on The World. Uznała niewidomego za trwałe wyleczonego, odebrała rentę i odeslala do pracy.
[ Ostatnio edytowany przez: andyopole 13-01-2019 13:44 ] |
lulilu1 | Post #5 Ocena: 0 2019-01-13 13:37:10 (6 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
A kto decyduje o tym jaki to jest ten normalny ton?
A przepraszam- no tak między innymi Ty. Jedyną konsekwentną w swoich poczynaniach moderatorką jest Ewa- reszta to jak wiatr powieje i który dzień cyklu akurat. To też moja opinia- mam nadzieje w dobrym tonie? czy już nie? Ja nie ma o nic pretensji- przedstawiam swoje zdanie na dany temat - wbrew pozorom to- że jest ono przeważnie inne niż całej reszty nie oznacza: a: że mam pretensje b: stanowi to dla mnie jakikolwiek problem Przy temacie zasiłków, problemów, czy innych wskazujących na słabości czy ułomności innych wychodzi z użytkowników forum najgorsze a że ja lubię być w opozycji i w nosie mam czy ktoś mnie lubi czy nie, to pozwalam sobie przedstawiać swój punkt widzenia. Nigdzie nie jest napisane że ktogolwiek musi go ze mną dzielić. |
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2019-01-13 13:59:16 (6 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
zjedz snikersa ...
|
EFKAKONEFKA33 | Post #7 Ocena: 0 2019-01-13 17:25:50 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Temat schodzi Wam na poboczne tory. Proszę abyscie trzymali się głownego wątku.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
anka243 | Post #8 Ocena: 0 2019-01-15 08:26:09 (6 lat temu) |
Z nami od: 07-08-2009 Skąd: Wotford |
Dziękuje,masz racje temat całkowicie przechodził na inny tor.Dziekuje
|