MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Prywatne ubezpieczenie zdrowotne w UK

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 3 z 7

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

daavid

Post #1 Ocena: 0

2022-01-20 17:41:46 (3 lata temu)

daavid

Mężczyzna

Z nami od: 12-03-2007

A ile takie ubezpieczenie? Tak mniej więcej, wiem że cena jest zależna od wielu, stanu zdrowia ect....

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

PannaZMokraGlow

Post #2 Ocena: 0

2022-01-20 17:53:06 (3 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Cytat:

2022-01-20 17:41:46, daavid napisał(a):
A ile takie ubezpieczenie? Tak mniej więcej, wiem że cena jest zależna od wielu, stanu zdrowia ect....

Daavidku jak widzisz w poprzednich wpisach, Richmond wykupila za 157 f miesiecznie dla niej i meza. Mnie teraz stuknelo lekko ponad 200 miesiecznie bo my starsi pewnie. No i wzielam opcje bez excess

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #3 Ocena: 0

2022-01-20 18:57:14 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Z nami od: 07-01-2019

Cytat:

2022-01-20 17:53:06, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Cytat:

2022-01-20 17:41:46, daavid napisał(a):

Daavidku jak widzisz w poprzednich wpisach, Richmond wykupila za 157 f miesiecznie dla niej i meza. Mnie teraz stuknelo lekko ponad 200 miesiecznie bo my starsi pewnie. No i wzielam opcje bez excess

Ja mam takie (albo podobne) przez prace w Aviva dla siebie i rodziny. Nawet mam prywatny szpital w mojej miejscowości który obsługuje, jak syn chciał iść do dermatologa bo u GP się nie mógł doprosić to się okazało ze potrzebne jest skierowanie od GP. A ta jak się dowiedziała ze chce iść prywatnie to dała mu do szpitala na nhs. Mam to już kilka lat i jeszcze nikt nie skorzystał, nawet jak chodzę do dentysty to używam healthshield bo wysyłam im tylko skan paragonu i zwracają pieniądze na drugi dzień
moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #4 Ocena: 0

2022-01-20 19:01:05 (3 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Teraz nie trzeba isc do przychodni, mozna skierowanie dostac od GP z aplikacji podobno? Tak mi dzisiaj mowil doradca.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #5 Ocena: 0

2022-01-20 19:20:23 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Jak chciał sprzedać to mógł nie do końca prawdę powiedzieć. Może przy jakiś ciężkich chorobach typu rak ma to sens ale takie zwykle leczenie to nhs daje radę, moja żona musi korzystać często z opieki ze względu na swoje zdrowie i ma wszystkie badania i leki bez żadnych problemów, w szpitalu jest na kontroli co miesiąc. Co innego w Polsce, tam jak miałem prywatne leczenie to faktycznie człowiek korzystał cały czas tylko z tego w swojej przychodni rejonowej nie byłem kilka lat. Ale tam siedzwonilo umawiało i go a tu GP potem akceptacja ubezpieczyciela, podejrzewam ze przy cięższych sprawach może to trwać chwilę

[ Ostatnio edytowany przez: sqlserver 20-01-2022 19:22 ]

moje wpisy to artystyczny performance, dyskutując wyrażasz zgodę na udział w happeningu, który po przez użycie nadużycia ma skłonić do myślenia artysta nie ponosi odpowiedzialności za nadinterpretacje głoszonych tez

Do góry stronyOffline

PannaZMokraGlow

Post #6 Ocena: 0

2022-01-20 20:57:19 (3 lata temu)

PannaZMokraGlowa

Konto usunięte

Mysle ze mogl mowic prawde ale przypomnialam sobie ze przeciez dotyczylo to Bupa a nie Aviva. Podobno jak bede sciagac aplikacje GP to mam wprowadzic numer polisy. Moze Aviva nie ma takiej opcji.

Do góry stronyOffline

sqlserver

Post #7 Ocena: 0

2022-01-20 21:01:07 (3 lata temu)

sqlserver

Mężczyzna

Konto zablokowane

Cytat:

2022-01-20 20:57:19, PannaZMokraGlowa napisał(a):
Mysle ze mogl mowic prawde ale przypomnialam sobie ze przeciez dotyczylo to Bupa a nie Aviva. Podobno jak bede sciagac aplikacje GP to mam wprowadzic numer polisy. Moze Aviva nie ma takiej opcji.

szczerze ci życzę żebyś nie musiała tego sprawdzać szczególnie tej opcji may

Do góry stronyOffline

Maat17

Post #8 Ocena: 0

2022-01-20 21:03:29 (3 lata temu)

Maat17

Kobieta

Z nami od: 18-02-2021

Ja nie wierze w ubezpieczenia. Mam ku temu powody.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #9 Ocena: 0

2022-01-20 21:49:53 (3 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Co do cen, to od czasu wykupienia polisy podwyższyli mi składki i w 2020r było 174 miesięcznie. W 2021r roku Bupa chciala 200, ale wtedy przeniosłam się do innej firmy, ktora miala skladke 174 i w tym roku przysłali mi odnowienie na te samą kwotę. W 2021 dostałam od Bupy zwrot jednej składki za ograniczone usługi na początku pandemii.

W ramach ubezpieczenia jest określona liczba darmowych spotkań z prywatnym GP, wiec nie trzeba dobijać się do NHS po skierowanie do specjalisty.

Nie korzystałam z tej polisy i niech tak pozostanie. Płacę za dostępność leczenia i spokój ducha. Tak samo jak w przypadku innych polis, które mam.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Richmond

Post #10 Ocena: 0

2022-02-02 10:25:22 (3 lata temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Financial Advisor przyslal mi dzisiaj porownanie innych polis i wyszlo na to, ze Aviva jest tansza o 150 funtow rocznie niz moja obecna firma. Patrzac na cene w otrzymanej tabelce, widze ze polisy stanialy w porownaniu do poprzednich lat.

Troche mnie to dziwi, spodziewalabym sie wyzszych cen po Covid.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

Strona 3 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,