Str 9 z 12 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
SweetLiar |
Post #1 Ocena: 0 2017-04-12 21:19:51 (8 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Jakbys poszla na forum dla alkoholikow to tam bys dostala zimny prysznic nt rowni pochylej, ktora cie czeka. A jest tego sporo wystarczy wpisac w wyszukiwarke forum dla alkoholikow, forum dla alkoholiczek. Tam mozesz znalezc bratnie dusze, ludzi ktorzy cie zrozumieja i beda wspierac przez ekran monitora, jesli nie chcesz isc na spotkanie AA. No ale tam nie mozna pisac po pijaku tak jak na spotkaniach AA zabierac glosu, a ty chcesz rozmawiac o tym takze wtedy kiedy pijesz. Ok, staram sie zrozumiec
Jesli masz objawy abstynencyjne to ulatwilby ci sprawe detox. Przynajmniej to mialabys z glowy, pomysl o tym
Sorry, ze zapytam, ale jak ty funkcjonujesz w pracy na kacu, no i czy sama doszlas do tego, ze masz problem czy tez zobrazowal ci to ktos z rodziny, przelozonych?
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
|
Xerokopia |
Post #2 Ocena: 0 2017-04-12 21:23:11 (8 lat temu) |
Z nami od: 15-02-2011 Skąd: Londyn |
Cytat:
2017-04-12 21:03:02, Psotnik napisał(a):
Na początku, trochę inaczej to odbierałem, ale czym więcej czytam Twoich wpisów, tym bardziej mam mieszane uczucia, coś cię cieszy, ale nie wiem co i dlaczego
Być może dobrze ci z tym nałogiem a być może, piszesz w ten sposób, bo cieszy cię zainteresowanie i duży odzew na forum po wpisie o uzależnieniu, cieszy cię atencja, którą uzyskałaś wpisem, ludziom zależy, to miłe i może to własnie tak cię nakreciło
A może po prostu wiesz, że masz problem, ale go w miarę ogarniasz, mąż nie robi wyrzutów o dom dbasz, więc uważasz, że problem jest, ale nie ma tragedii
Tak czy siak, Twój sposób rozmowy i to opisywanie ile masz alkoholu na dany dzień, że porażka, że już wypiłaś butlę 11%.
Że zmywarka działa a ty sobie siedzisz z dwoma winkami
Sam nie wiem co o tym myśleć, także chyba lepiej, jak sobie pójdę z tego wątku, nie mogę się angażować bardziej, niż sama zainteresowana.
[ Ostatnio edytowany przez: <i>Psotnik</i> 12-04-2017 21:04 ]
Nie angazuj sie, nie oczekuje niczego. Nie jestem zadnym trolem, jestem powanq osoba z powaznymi problemami. Mozesz sobie pojsc z tego watku i nie angazowac sie dalej. Nikt nie bedzie mial zalu. Tylko naprawde uwierz, ja ja nie udaje, j mam prawdziwe problemy.
|

|
 |
|
Xerokopia |
Post #3 Ocena: 0 2017-04-12 21:27:05 (8 lat temu) |
Cytat:
2017-04-12 21:19:51, SweetLiar napisał(a):
Jakbys poszla na forum dla alkoholikow to tam bys dostala zimny prysznic nt rowni pochylej, ktora cie czeka. A jest tego sporo wystarczy wpisac w wyszukiwarke forum dla alkoholikow, forum dla alkoholiczek. Tam mozesz znalezc bratnie dusze, ludzi ktorzy cie zrozumieja i beda wspierac przez ekran monitora, jesli nie chcesz isc na spotkanie AA. No ale tam nie mozna pisac po pijaku tak jak na spotkaniach AA zabierac glosu, a ty chcesz rozmawiac o tym takze wtedy kiedy pijesz. Ok, staram sie zrozumiec
Jesli masz objawy abstynencyjne to ulatwilby ci sprawe detox. Przynajmniej to mialabys z glowy, pomysl o tym
Sorry, ze zapytam, ale jak ty funkcjonujesz w pracy na kacu, no i czy sama doszlas do tego, ze masz problem czy tez zobrazowal ci to ktos z rodziny, przelozonych?
r
Problem w tym, ze nie moge znalezdz takiego forum.... wszysystkie sa przeterminowane
|

|
 |
|
Xerokopia |
Post #4 Ocena: 0 2017-04-12 21:35:42 (8 lat temu) |
Chcialabym wyjasnic nieporozumienie. Niektore osoby na tym forum uwazaja, ze ja jetstem trollem. I wish... I was .. Any way ... Niestety moje problemy nie sa wymyslone. Dziekuje za wsparcie w mojej walce, Nie jest latwo, ale mam nadzieje na zwyciestwo
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #5 Ocena: 0 2017-04-12 21:42:03 (8 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Cytat:
2017-04-12 21:27:05, Xerokopia napisał(a):
Problem w tym, ze nie moge znalezdz takiego forum.... wszysystkie sa przeterminowane
Jak to przeterminowane? Za slabo szukasz albo brak ci determinacji
Ja znalazlam pierwsze z brzegu, a jest tego duzo wiecej, wystarczy pozagladac na rozne. Ja mam zwykla wyszukiwarke i znajduje to i ty znajdziesz, chyba, ze ci wygodniej nie szukac ... to juz nie poradze
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
|
Xerokopia |
Post #6 Ocena: 0 2017-04-12 21:44:03 (8 lat temu) |
Cytat:
2017-04-12 21:27:05, Xerokopia napisał(a):
Cytat:
2017-04-12 21:19:51, SweetLiar napisał(a):
r
Pracuje z domu, pomagam mojemu mezowi. Jestem za samoztrudnieniu. Moj maz jest agentem sportowym Robie dla niego umowy po polsku.
|

|
 |
|
cichybob |
Post #7 Ocena: 0 2017-04-12 21:46:06 (8 lat temu) |
Konto zablokowane Z nami od: 08-04-2017 Skąd: Glasgow |
Mnie opieprzono nastepny dzien po zarejestrowaniu sie, ze sie nie pisze post pod postem, tobie to "uchodzi", ktorys raz.
Piszesz tez, kiedy jestes na "bance" i chcesz sie z tym podzielic z szersza liczba sluchaczy, szczerze watpie czy Ty chcesz z tego wyjsc, czy po prostu potrzebujesz audytorium. "Rozpal ogien, a zaskocze Cie kula sniegu."
|

|
 |
|
lulilu1 |
Post #8 Ocena: 0 2017-04-12 21:49:09 (8 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
Mam wrażenie,że źle się do tego zabierasz oraz,że brakuje ci motywacji i determinacji-może to jeszcze nie twój czas ,może brakuje ci kontaktu z ludźmi z których problemami mogłabyś się utożsamiać.Tak czy owak przy tak delikatnym i złożonym problemie ważne jest to z kim wchodzsz w interakcje -jesteś pewna,że wybrałaś dobre miejsce do zwierzeń?
|

|
 |
|
Xerokopia |
Post #9 Ocena: 0 2017-04-12 21:53:45 (8 lat temu) |
sweetlier... ja naprawde nie czuje sie na silach,aby rozmawiac innymi uzaleznionymi osobami. Szukam sily, aby poradzic sobie samej. Pracuje z domu, razem z moim mezem. On jest agentem sportowym, ja robie umowy po polsku.
|

|
 |
|
Xerokopia |
Post #10 Ocena: 0 2017-04-12 21:59:19 (8 lat temu) |
Cytat:
2017-04-12 21:46:06, cichybob napisał(a):
Mnie opieprzono nastepny dzien po zarejestrowaniu sie, ze sie nie pisze post pod postem, tobie to "uchodzi", ktorys raz.
Piszesz tez, kiedy jestes na "bance" i chcesz sie z tym podzielic z szersza liczba sluchaczy, szczerze watpie czy Ty chcesz z tego wyjsc, czy po prostu potrzebujesz audytorium.
Bob ... szczerze ? Jedno i drugie.Chce z tego wyjsc i ... potrzebuje auduytorim Potrzebuje anonimowego audytorium i dziekuje z to moderatorowi.
|

|
 |
|