#Violujemy
Str 3 z 3 |
|
---|---|
violettaphotogr | Post #1 Ocena: -2 2016-05-18 23:24:15 (9 lat temu) |
Z nami od: 21-01-2014 Skąd: ... |
Jak się ignoruje listy bądź ich nie rozumie... to awanturka tu, awanturka tam... hmm...
#Violujemy
|
NightFury | Post #2 Ocena: 0 2016-05-19 11:50:30 (9 lat temu) |
Z nami od: 25-01-2012 Skąd: Liversedge |
Cytat: 2016-05-18 23:14:09, krakn napisał(a): Nic nowego, moja młoda poszła z receptami, między innymi antybiotyki. W aptece najpierw konsternacja co to jest, zeszło się całe grono i przyjeli na zamówienie... Po 2 dniach okazało się że -jeden lek wydano komuś innemu -drugi przygotowano nie w takiej wersji jak powinien być -zdziwiono się że za leki już dokonano zapłaty . No i znowu trzeba było czekać ... ale przywieźli z innej apteki po około 20 minutach ... tylko znowu nie takie... ![]() Aptekarze w UK ![]() I tak smaki pomyla ![]() U mnie za kazdym razem sie dziwia jak probuje wykupic antybiotyki na problemy z zebami. Skad to? Co to? Za silne? Nie znaja. Czy moga mi dac inny w zastepstwie? Nie, nie i nie. Chce to co mam na recepcie a nie jakies inne gowienko... Music leads me through my life
|
kardam | Post #3 Ocena: 0 2016-05-19 23:45:54 (9 lat temu) |
Z nami od: 04-07-2013 Skąd: North East |
U mnie zawsze problem z mlekiem dla córki! Co trzy miesiące jestem u dietetyka, który zleca mojemu GP dalsze przepisywanie recepty na Aptamil Pepti, a w aptece ciągle twierdzą, że nieautoryzowana recepta, albo że dwulatkowi nie mogą wydać tego mleka i że GP musiał się pomylić. Albo zmieniła się w którymś momencie nazwa koncernu produkującego mleko i GP w bazie mieli starą, a apteka nową i w aptece ciągle twierdzili, że nie ma takiego mleka! Dobrze, że apteka na parterze, a GP na pierwszym piętrze, to zawsze zachodzie do recepcji, a oni dzwonią na dół
![]() |
Kocinkowa | Post #4 Ocena: 0 2016-05-20 00:56:36 (9 lat temu) |
Z nami od: 16-05-2016 Skąd: londyn |
violettoph... cos tam owszem nie znam angielskiego tak jak Ty, ale potrafię się przyznać do tego
sadzilam, ze i tak zbyt wiele czasu zajmuje Forumowiczom, podziekowalam, uklonilam sie itd.. I teraz pytanie nastepuje - o co ci chodzi?? czego ode mnie chcesz? poliglotko? bo ja bez tej recepty nie moglam pracowac 5 dni i ma to wymiernosc i miernosc w zyciu mojej rodziny. czego? ps Wybaczcie, ale do tego rodzaju osób chyba tak trzeba. |
skrzydelko | Post #5 Ocena: 0 2016-05-20 08:54:21 (9 lat temu) |
Z nami od: 20-12-2014 Skąd: Milton |
Kocinkowa nie przejmuj się złośliwymi komentarzami. Wrednych ludzi nie unikniesz
![]() |