MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Gdzie od zaraz badanie krwi?

« poprzednia strona

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

Str 2 z 2

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

CurlyKasia

Post #1 Ocena: 0

2015-06-30 00:22:00 (10 lat temu)

CurlyKasia

Kobieta

Z nami od: 29-06-2015

Swunasty i karjo - dzięki! Nie wiedziałam, że istnieje coś takiego jak Walk in Center. Na pewno się tam udam. To faktycznie najszybciej będzie. Niedawno przyjechałam tutaj więc kto wie, mam nadzieję, że to tylko od przyzwyczajenia się do nowego kraju ;)

Radzik- dzięki za porady:) Już kupiłam test i jutro rano na czczo zrobię i póżniej w ciągu dnia.

12miko12- dzisiaj się zapisałam do GP. Muszę teraz czekać około 10 dnia na wiadomość.

Panika- pomyślałam, że to może być cukrzyca, bo od niedawna straszne mam pragnienie, wypijam litry wody, a szczególnie w nocy. Poza tym jestem zmęczona i strasznie senna. Wypadają mi włosy. Szukałam po internecie i dużo pasuje do cukrzycy więc chciałam się zbadać. Ale masz rację, może to być dużo innych rzeczy...

Robertson- jak będą robić trudności ze zrobieniem badania krwi, to będę mdlała ;)

Jeszcze raz wszystkim dziękuję za dobre rady. Miło jest 'usłyszeć', że chcecie mi pomóc :)

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Anthrax

Post #2 Ocena: 0

2015-06-30 18:37:58 (10 lat temu)

Anthrax

Z nami od: 31-01-2009

Jak ja nie znosze takiego cwaniactwa - idz na A+E i nasciemniaj ze zemdlalas. I to jeszcze takie pseudo -porady swiezakowi na wyspie - swietny poczatek,not!

Dlaczego wy ludzie przyciagacie tu z soba najgorsze cechy?

Jak nigdy nie zycze nikomu niczego niedobrego, to w tym wypadku na prawde az sie chce zyczyc takiemu kombinatorowi zeby sie wydalo ze klamie, i zeby mu szpital wystawil rachunek za marnowanie cennego czasu i resources.

Drugiej rzeczy ktorej nieznosze to lazenie po prywatnych labolatoriach i robienie masy przeswietlen, testow i badan. No i idzie taki jeden albo druga, dostanie klisze rentgena a potem w internecie blaga zeby to zinterpretowac albo przetlumaczyc z medycznego na nasze, bo samo nie da tego rozgryzc, a w miedzyczasie sie nakreca i wymysla niestworzone chorobska.

W wypadku naszej pytajacej, co ona zrobi jak dostanie wyniki? Sama sie bedzie diagnozowac i leczyc? Domowymi sposobami czy jak? Do GP i tak bedzie musiala isc i tak!
-----------.Bee alive!!..: w w w. s a v e o u r b e e s. o r g. u k --------------------- Support Bacteria - It's The Only Culture Some People Have

Do góry stronyOffline

Post #3 Ocena: 0

2015-06-30 20:58:45 (10 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Strona 2 z 2 - [ przejdź do strony: 1 | 2 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona

Dodaj ogłoszenie