Cytat:
2015-02-28 19:17:26, ie2ox4-b napisał(a):
Cytat:
2015-02-28 14:11:11, AlmostFamous napisał(a):
(...)
Chyba bede musiał skorzystać z tej porady, bo u mnie sie to ciągnie prawie rok :/
Zdecydowanie wole prysznic, ale chyba bedzie trzeba sie przemęczyc...
Nie zastanawiałeś się czy to nie
Atopowe zapalenie skóry u dorosłych?
Dzieki za podpowiedź. Ale u mnie jest to zdecydowanie woda. Moja pani rowniez to miała, ale po jakims czasie minęło. U mnie jest jak na razie non stop. Z tym, ze sa to jakies tam stałe miejsca, ktore staram sie jak najcześciej kremowac. Wówczas jest o wiele lepiej. Jedno miejsce juz sie "przyzwyczaiło" i nie regułę w ten sposób.
Byłem na tydzien w Pl. Tam korzystając z prysznica przez ten okres czasu objawy praktycznie ustapily.
Ktos wczesniej pisał o trądziku. Nigdy nie miałem z tym problemu. Teraz owszem.
Gole sie nie za często - na szczęście - bo wystarczy raz na tydzien. Wówczas jeszcze da sie przyjąć moj zarost
Po goleniu zawsze robiłem to samo w senie kremu itp. Wszystko zawsze miałem ok. Tutaj po wyjściu spod prysznica i ogoleniu sie moja skóra bardzo długo dochodzi do siebie. A jak sie trzy dni temu ogolilem i użyłem pozniej jak zawsze tego samego kremu itp to mam z jednej strony takie uczulenie ze szok. Czasem tez miewalrm tutaj cos takiego, ale nie tak jak teraz. Czasem to tak swędzi ze bym skore mogl sobie wyrwać.
Podkreślam - nie ma zadnych zmian jesli chodzi o kremy, perfumy, proszki do prania czy płyny do płukania.
Kto jest bez winy niech weźmie kamień i pierd... się nim w łeb... Niestety tacy nieomylni to powszedni chleb...