Cytat:
2014-11-17 20:03:44, agarudii napisał(a):
Cytat:
2014-11-17 17:25:07, galadriel napisał(a):
Dzieki. Aha, zapomnialam spytac:
Agarudi, skad ten pomysl zeby tak radykalnie podejsc do zmiany lifestajl'a, a juz szczegolnie ortodoksyjnie w dzialce zywienie?
Takie nagle olsnienie, czy dlugie i precyzyjne przygotowania, czy jakies zdarzenie losowe?
akurat dzialka "jedzeniowa" praktycznie od zawsze jest jak najmocniej eko ( ze wzgledu na dostep do takich produktow, ale w pl), tutaj w uk musialam sie najpierw ogarnac, co i jak. teraz juz generalnie nie ma problemu z produktami organic sa dostepne prawie wszedzie i wcale nie sa duzo drozsze od zwyklych ( pomijajac mieso). ja robie zakupy owocowo-warzywne w farm shop-ie zazwyczaj, bo mam pod nosem prawie.
Od dosyć dawna kupuję produkty organiczne, praktycznie wszystko - mięso, ryby, świeże owoce i warzywa - i muszę powiedzieć, że jednak są droższe od nieorganicznych.
Do tego stopnia droższe, że przed wyjściem na zakupy układam jadłospisy obiadów na cały tydzień
To fakt, że najdroższe jest mięso, oraz ryby, ale owoce i warzywa też trzepią kieszeń.
Kiedyś porównywałam ceny w różnych sklepach, jeździłam nawet szmat drogi, żeby coś kupić, ale teraz już mi się nie chce i wszystkie zakupy robię w jednym miejscu
Planet Organic
Cytat:
2014-11-18 20:06:45, autor65 napisał(a):
żyję zdrowo już prawie drugi miesiąc
ciezka sprawa
nawet rowerek kupilem ale nie mam instrukcji
jechalem przedwczoraj i po paru milach serduszko na ekranie zaczelo migac
nie wiem co to znaczy ale wolalem przestac
(...)
A mnie tak po pierwszej jeździe rozbolała doopa, że też wolałam przestać, ale przynajmniej wiem dlaczego
Cytat:
2014-11-18 20:16:59, Wredny-Werdew napisał(a):
No jakbym o sobie czytał
Też miałem rowerek
Oddałem.
Aj tam... zaraz pozbywać się, zamiast udoskonalić sprzęt
Mój rower poszedł w odstawkę... czekam, aż ktoś zamontuje mi fotel w miejsce tego cholernie twardego siodełka