Cytat:
2013-10-03 08:38:41, united4ever napisał(a):
Przecież to by musiało trwać nieraz grubo ponad godzine ?
Nie musi.
A odgrzać nawet przygotowany wcześniej półprodukt można w piecu konwekcyjnym, w garnku lub na patelni.
Fakt. Z kilku miejsc w jakich pracowałem w UK tylko dwa nie miały w kuchni mikrofali. Ale pracowałem też w jednym z najpopularniejszych wśród turystów pubie w Liverpoolu gdzie w kuchni było 6 mikrofalówek i 4 palniki gazowe, do tego mały piecyk do zapiekania bagietek. To wtedy się "nauczyłem" palić papierosa w 2.30 sek...Lazania do mikrofali na 2.30 a ja myk na fajeczkę

)
O czystości knajp można by osobny temat założyć. Pod tym względem w Polsce jest o wiele lepiej, to z mojego doświadczenia. Tutaj tylko kuchnia w przedszkolu i w jednym hotelu tak naprawdę spełniały wszelkie wymagania. Kuchnia we włoskiej knajpie w Chelmsford została by zamknięta w Polsce w 10 minut i nie pomogłaby żadna łapówka.
ps. A mikrofalówkę w domu mam, ale naprawdę rzadko używamy. Sorry, często!!! Ma zegar więc spoglądam na nią

))a temu na ścianie trzeba baterie wymienić hehhehe