MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Samo życie - rak piersi

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

Str 6 z 7

temat zamknięty | nowy temat | Regulamin

Dwunasty

Post #1 Ocena: 0

2013-06-17 19:10:37 (12 lat temu)

Dwunasty

Konto usunięte

Cytat:

2013-06-17 18:57:25, Richmond napisał(a):
Moze tak, a moze nie. Przecietny czytelnik forum nie ma mozliwosci tego sprawdzic. Jest masza oszustow wyludzajacych pieniadze i nie powinnas sie dziwic, ze prosba o pieniadze spotyka sie z taka reakcja.

Dlatego moim skromnym zdaniem zbiórki czy prośby o pomoc powinny być umieszczane na portalach specjalizujących się w pomocy. Brak możliwości weryfikacji to wystarczający powód aby podobne posty były usuwane z forum.
A na forum jak nasze racje bytu powinny mieć (i mają) akcje organizowane przez Efkekonefke - osobę zaufaną , osobę która poświecą swój czas na sprawdzenie i kontakt z potrzebującymi. Forumowicze którzy chcą pomóc wiedzą wtedy iż pieniądze czy rzeczy trafiają do osoby naprawdę potrzebującej. A userzy którym tych akcji jest mało zawsze mogą zajrzeć na strony typu siepomaga.pl pomocnemamy.pl i wiele naprawdę wiele innych.
Jakby nie patrzeć to tutaj jest forum dyskusyjne.

Oczywiście to tylko moje zdanie i ewentualne decyzje co do tego typu tematów czy próśb są w geście administracji i redakcji portalu.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

elutka

Post #2 Ocena: 0

2013-06-18 00:06:08 (12 lat temu)

elutka

Kobieta

Z nami od: 12-06-2013

nie mogę zasną po tym jak to wszystko jest odbierane,wyszłam na naciągaczkę i oszustkę,to boli....nie będę pisać tego co teraz myślę,zachowam to dla siebie -tak będzie lepiej.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2013-06-18 00:24:00 (12 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2013-06-18 00:06:08, elutka napisał(a):
nie mogę zasną po tym jak to wszystko jest odbierane,wyszłam na naciągaczkę i oszustkę,to boli....nie będę pisać tego co teraz myślę,zachowam to dla siebie -tak będzie lepiej.

6 dni temu:

Cytat:
Chcę się podzielić swoimi doświadczaniami w walce z rakiem piersi i która trwa nadal,może to kogoś zainteresuję a może skłoni do myślenia o Sobie lub kogoś bliskiego....?

5 dni temu:

Cytat:
nigdy nie pisałam o swojej chorobie,o tym co myślę i czuję,może dopiero dorosłam do tego...może jest mi to potrzebne aby zwyczajnie o tym pogadać.......

2 dni temu:

Cytat:
Cieszę się że chociaż jedna osoba została skłoniona do badania,moje i Wasze pisanie i cała ta dyskusja ma jakiś sens i czemuś to służy i o to chodzi....

14 godzin temu:

Cytat:
Czy znajdzie się tu Ktoś kto zechce minie wesprzeć finansowo?

Moze gdybys przeczytala kilka innych watkow w dziale "pomagamy", sposob w jaki organizowana jest pomoc na forum bylby dla ciebie jasniejszy...

Moze, gdybys wykazala zainteresowanie podanymi zrodlami wsparcia, nie byloby zdziwienia dzisiejszym pytaniem....

Moze gdybys od poczatku wyjasnila jakiej pomocy dokladnie szukasz (finansowej), dostalabys wskazowki od poczatku, a wsparcia moralnego na dodatek napewno nikt na forum nie bylby w stanie odmowic...

Jako ze poklady pomocy sa w prozaiczny sposob ograniczone, ostroznosc w ich rozporzadzaniu nie powinna byc uwazana za zla ceche.
Ada

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

agarudii

Post #4 Ocena: 0

2013-06-18 09:17:29 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

Najgorsze jest to, ze pozniej jak ktos faktycznie potrzebuje pomocy, to moze byc "zmieszany z blotem". Jakos nie moge zrozumiec "wstydu" przed kontaktem z fundacja ( ktora notabene, jest od tego zeby pomagac), ale numer konta wysmarowac na forum to juz nie wstyd, tak?
Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

elutka

Post #5 Ocena: 0

2013-06-18 10:16:39 (12 lat temu)

elutka

Kobieta

Nie będę już się tłumaczyć-tłumaczą się tylko winni,powiem tylko że to wszystko miało wyglądać inaczej nie tak i że skorzystałam z porady osób które mi radziły abym napisała do efki - zrobiłam to dzisiaj,może ona mi uwierzy.....to wszystko mnie przerasta a jeżeli chcecie to usunę swoje konto....

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #6 Ocena: 0

2013-06-18 10:22:44 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

agarudii

Post #7 Ocena: 0

2013-06-18 10:26:25 (12 lat temu)

agarudii

Kobieta

Z nami od: 30-08-2011

Nie musisz usowac konta. Tylko ciezko Cie " zweryfikowac". Sory ale ja nie mam pewnosci, czy po drugiej stronie, nie siedzi jakis marian, ktoremu brakuje na browarka? Dlatego fundacja z subkontem to jest dobre rozwiazanie, fundacja sprawdzi czy faktycznie pomoc jest potrzebna i jesli jest, to pomoze.

Efka pomoze, Efka sprawdzi, Efka sie zajmie. A moze tak troszke pomoc tej Efce? Efka ma swoje zycie, prace, szkole. Wystarczy zglosic sie do fundacji i ona troche Efke wyreczy.

[ Ostatnio edytowany przez: agarudii 18-06-2013 10:30 ]

Błogosławiony ten, co nie ma nic do powiedzenia, a pomimo to milczy.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Post #8 Ocena: 0

2013-06-18 10:27:25 (12 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

elutka

Post #9 Ocena: 0

2013-06-18 10:35:25 (12 lat temu)

elutka

Kobieta

i tu jest cała prawda,sama bym tego lepiej nie ujęła dziękuję ewelazk .

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

elutka

Post #10 Ocena: 0

2013-06-18 10:50:43 (12 lat temu)

elutka

Kobieta

boże przecież ja nawet nie korzystam z mopsu a dlaczego zrobiłam to tu bo zrobiłam to jak zaczęłam czytać wszystkie wpisy na for. i tam czytam ,,proś a przez to może i komuś pomożesz,, a że jak wcześniej pisałam zanim coś przemyślę to już zrobię to efekt jest jaki jest...nie miałam zamiaru pisać o pomoc swoje ,,brudy,, zawsze prałam w czterech ścianach.

Do góry stronyOffline

Temat zamknięty

Strona 6 z 7 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 5 | 6 | 7 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,