MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Ubezpieczenia w banku Lloyds

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

goral717

Post #1 Ocena: 0

2012-12-29 20:41:27 (13 lat temu)

goral717

Mężczyzna

Z nami od: 23-09-2012

Witam wszystkich i proszę o pomoc. Rok temu zlamalem sobie poważnie reke w domu. Miałem operacje i wlozono mi dwa metalowe druty w dlon...pracowałem wtedy na kontrakcie na tzw"okresie próbnym" i nie płacili mi za Sicka. byłem ubezpieczony na zycie w Lloydsie wiec poszedłem z zapytaniem czy należy mi się jakies odszkodowanie. Babka (Polka) powiedziała mi ze to odszkodowanie jest od utraty czegos(reki lub nogi) a nie od zlaman!! smieszne wydaje mi się to co ona powiedziała. Posiadam Silver account z ubezpiczeniem na zycie,podroze,telefon itp...wie ktoś może cos o tym więcej??opieke lekarska miałem za darmo ale odszkodowania nie dostałem ani funta i musialem zapier**** ze zlamana reka do pracy! 6 tygodni w gipsie! proszę o pomoc

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Richmond

Post #2 Ocena: 0

2012-12-29 21:19:04 (13 lat temu)

Richmond

Kobieta

Z nami od: 06-02-2007

Jak sam piszesz, masz ubezpieczenie na zycie, a nie od wypadkow czy utraty zarobkow.

Konto Silver nie daje ubezpieczenia na zycie, wiec byc moze masz jakas osobny produkt, na ktory Cie namowili.

http://www.lloydstsb.com/savings/life_and_critical_illness_insurance.asp

Jak widac, nie jest to produkt dla Ciebie, bo nawet nie znasz jego warunkow.
Carpe diem.

Do góry stronyOffline

goral717

Post #3 Ocena: 0

2012-12-30 15:16:20 (13 lat temu)

goral717

Mężczyzna

Z nami od: 23-09-2012

zakladajac to konto nie znalem angielskiego...także wcisnęli mi co chcieli :) dzięki za pomocnego linka Richmond

Do góry stronyOffline

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,