Str 34 z 35 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
kasiachery |
Post #1 Ocena: 0 2018-01-19 13:29:25 (7 lat temu) |
Z nami od: 17-06-2013 Skąd: wypizdowek |
Cytat:
2018-01-19 10:13:05, cris82 napisał(a):
Cytat:
2018-01-19 09:52:58, Jurny_Jurek napisał(a):
Moze zalegalizowac tez zabijanie dzieci juz urodzonych? Przeciez nikt sila nie bedzie zmuszany by zabic dzieci ani nikt nie rzuci ich sie zabijac.
Trzeba zniesc tez ograniczenia predkosci. Co to w ogole za historie, zeby mowic ludxiom jak maja jezdzic tylko dlatego, ze ktos uwaza ze 30 mph jest bezpieczne a 35mph juz nie.
I znowu - obrzezanie jako rytual religijny prowadzacy do utraty kawwlka wlasnej cielesnosci porownac do aborcji jako eliminacji osobnego, zywego organizmu.
urodzonych to przesada ale tym tokiem myslenia do samego porodu mozna by bylo dziecko nie jest swiadome przeciez wiec nic nie czuje
ktos z was cos pamieta z pobytu w brzuchu matki ? nowlasnie
a to ze w 3 miesiacu ciazy ksztaltuja sie juz struny glosowe palce u rak i nog kto by sie przejmowal szczegolami : )
ja pamietam, z bratem rozpychalismy sie na wszystkie boki, a poznej on pierwszy wyszedl
|

|
 |
|
|
SweetLiar |
Post #2 Ocena: 0 2018-01-19 13:40:55 (7 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Tak, w jego mniemaniu można brać te tabletki jak miętówki bo takie jest jego mniemanie i kropka. Ja w swoim mniemaniu jestem natomiast za nieutrudnianiem kobietom aborcji, ale spiralki bym sobie nie założyła bo w moim mniemaniu to jest prawie równoznaczne z aborcją. Widziałam dzieci urodzone ze spiralką na nóżce, na rączce, ale to jest moje mniemanie i nic mi do cudzych spiralek
A jak facet na starcie mówi, że nie chce dziecka to niech nie uprawia seksu, a nie potem namawia do aborcji, bo jak słusznie zauważył, chyba Wicia, seks natura stworzyła nie dla naszej przyjemności, a dla przedłużenia gatunku, no chyba że to my mamy tylko za zadanie ten gatunek przedłużać, a wy skupiać się na przyjemności i swoim prawie do swobodnego życia, a kobiety mają mieć prawo do aborcji kiedy wy tego chcecie, żeby nie płacić alimentów bo tak w skrócie wyłania się obraz obrony życia poczętego, czyli obrony waszego prawa do bzykania bez konsekwencji. No niestety tak to nie działa i działać nie będzie
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
Melanija |
Post #3 Ocena: 0 2018-01-19 13:55:37 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2018-01-19 13:40:55, SweetLiar napisał(a):
A jak facet na starcie mówi, że nie chce dziecka to niech nie uprawia seksu, a nie potem namawia do aborcji, bo jak słusznie zauważył, chyba Wicia, seks natura stworzyła nie dla naszej przyjemności, a dla przedłużenia gatunku ...
Nie???
Ja już to przedłużanie mam za sobą, teraz to czysta przyjemność Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|

|
 |
|
cris82 |
Post #4 Ocena: 0 2018-01-19 14:03:59 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
haha jak mietowki ..ok tzn ze kobiety ktore o nie walcza robia to po to zeby bezmozgie malolaty nosily je w kieszeni jak gumy do rzucia? naprawde zachodzisz w ciaze co miesiac???
ooo to jest dobre: ) facet ma nie uprawiac seksu a kobieta mialaby prawo sie poddac aborcji nawet gdyby on chcial zeby urodzila tadammm -myslenie logiczne a raczej sprawiedliwe rozwiazanie by sweet ; ) ok nie zrozumiemy sie nigdy ja jestem z marsa ty wenus to nie ma prawa sie udac... ja juz przedstawilem swoj poglad a kazdy kto sie z nim nie zgadza najwidoczniej jest nienawistnym katolikiem : )
p.s jurek trzymaj sie bron swoich pogladow i pamietaj ze lewactwo bedzie walic argumentami w stylu "nie jestes w pl to co cie to obchodzi" my jestesmy jak rzad na uchodzstwie troszczymy sie o sprawy Polski zagranica bo mamy Polske w sercach i wyjazd niczego nie zmienia!
|

|
 |
|
Melanija |
Post #5 Ocena: 0 2018-01-19 14:13:01 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
A nic. [ Ostatnio edytowany przez: Melanija 19-01-2018 14:13 ] Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|

|
 |
|
|
lulilu1 |
Post #6 Ocena: 0 2018-01-19 14:22:23 (7 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
Bohaterowie drogie Panie nas otaczają- niczym rycerze w lśniących zbrojach na straży sprawiedliwości, moralności i równych praw- dzierżą oręż do walki z bezwstydnymi i bezczelnymi kobietami któym się wolności zachciewa !
Chwała Panie- świat od razu staje się lepszy z takimi patriotami przy boku...
|

|
 |
|
SweetLiar |
Post #7 Ocena: 0 2018-01-19 14:42:46 (7 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Jaki misjonarz na uchodźstwie się znalazł
Nic o jakiejkolwiek religii nie pisałam, adwersarze Ci się pomylili?
Ja nigdzie nie pisałam, że jedna strona ma decydować, ale Ty owszem, że jak on nie chce to ona też nie powinna chcieć bo on będzie musiał biedny alimenty płacić. Kwintesencja obrony rączek i nóżek - alimenty. Jak on chce to ona ma rodzic, a jak on nie chce to ma usuwać i wtedy rączek i nóżek nie ma i można się bzykać dalej
Tadammm myślenie logiczne by obrońca życia poczętego, koń by się uśmiał
Jurek Ci wytłumaczy do czego służy seks, może jego zrozumiesz
A poglądy Twoje są tak pokręcone, że sam się w nich gubisz bo nadal nie potrafisz wyjaśnić jak to jest z tą wczesną fazą rozwoju człowieka tylko coś o rączkach i nóżkach piszesz, mylisz pigułki antykoncepcyjne z antykoncepcją awaryjną, pojęć podstawowych nie rozróżniasz, masz poczytaj sobie mechanizm działania, tam też są już rączki i nóżki tylko takie małe, że ich jeszcze nie widzisz
Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|

|
 |
|
lulilu1 |
Post #8 Ocena: 0 2018-01-19 14:50:05 (7 lat temu) |
Z nami od: 03-09-2016 Skąd: Wales |
|

|
 |
|
JustaS |
Post #9 Ocena: 0 2018-01-19 14:53:46 (7 lat temu) |
Z nami od: 20-12-2016 Skąd: Lancashire |
szkoda, ze w Polsce mimo, że aborcja jest NIE LEGALNA tak rośnie w siłę. Kobiety, usuwają, usuwają i usuwają !!! tylko za grubą kasę, napychając kieszenie TYM co tak krzyczą o Klauzuli Sumienia - PROSZĘ !!! jak zalegalizują aborcję będą ją mogli kontrolować ale utnie się źródełko z którego się nawet rozliczać nie muszą. To jest to ich sumienie.
|

|

|
|
karjo1 |
Post #10 Ocena: 0 2018-01-19 15:21:10 (7 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Smieszno i straszno, dlatego jest jak jest.
A powyzej Panowie to niekoniecznie Polske i niekoniecznie w sercach maja.
Wrecz powiedzialabym, ze w innym miejscu i to troche przyslania jasnosc postrzegania i rozumienia, o umiejetnosci planowania i przewidywania nie wspominajac  .
|

|
 |
|