Str 22 z 35 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
nEUROn |
Post #1 Ocena: 0 2018-01-16 09:59:37 (7 lat temu) |
Z nami od: 09-10-2015 Skąd: UK |
Ty uważasz ze dziecko to już od momentu przyjemnego inni inaczej. I tez maja do tego prawo.
Swoja droga gdyby tak dawać imiona od miejsca poczęcia to już widzę jak by takie dzieci które maja na imie Plebania, Zakrystia byly traktowane przez anty aborcyjnych katolikow?
Mimo ze matki je chciały ojcowie i ich przelozeni nie zawsze.
I nie splycaj problemu ze znowu kościół jest w to mieszany bo sam sie miesza w to 100%.
I nie jestem zadnym straznikiem wypowiedzi.
W meskich tematach i ja daje czadu. A w kobiecych gdy widze buraka to reaguje.
Chociaz malo ich czytam czy sledze bo nie interesuje mnie psiapsiolkowanie.
Dziwne ze ty nie reagujesz ale może dla tego ze to tez do twojej oponentki bylo. [ Ostatnio edytowany przez: nEUROn 16-01-2018 10:05 ]
|

|
 |
|
|
Fisolka |
Post #2 Ocena: 0 2018-01-16 10:00:54 (7 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2010 Skąd: Londyn |
Cytat:
2018-01-16 09:35:44, Jurny_Jurek napisał(a):
Pomijajac juz fakt, ze kobieta powinna troche wczesniej ,,decydowac" o wlasnym ciele rozumiejac konsekwencje wspolzycia seksualnego.
Edykacja, Edukacja i jeszcze raz Edukacja!
A poziom dyskusji ... jak z reguly na Mojej Wyspie glownym celem jest wulgarne zaszczucie kazdego kto ma inne poglady przez katolickich agresorow. Zadna dyskusja nie jest mozliwa.
Co mnie podkusilo zeby znowu zaczac sie udzielac na forum??? ...juz mi przeszlo...
[ Ostatnio edytowany przez: Fisolka 16-01-2018 10:01 ] ,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry
k
|

|

|
|
cris82 |
Post #3 Ocena: 0 2018-01-16 10:06:44 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
"katoliccy agresorzy" przeciez to jest jezyk ktory cie razi podobno?
typowa moralnosc kalego szczujnia na katolikow i kosciol na tym forum przekracza granice dobrego smaku...
|

|
 |
|
Fisolka |
Post #4 Ocena: 0 2018-01-16 10:10:02 (7 lat temu) |
Cytat:
2018-01-16 10:06:44, cris82 napisał(a):
"katoliccy agresorzy" przeciez to jest jezyk ktory cie razi podobno?
typowa moralnosc kalego szczujnia na katolikow i kosciol na tym forum przekracza granice dobrego smaku...
...i kto tutaj szczuje???
Przeczytaj jeszcze raz swoje wypowiedzi.
Ja zwyczajnie nie chce miec doczynienia z agresorami...bo i po co, kiscie sie we wlasnym gronie.
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry
k
|

|

|
|
Jurny_Jurek |
Post #5 Ocena: 0 2018-01-16 10:13:02 (7 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Straszni ci katoliccy agresorzy, co nie? Zadna dyskusja nie jest mozliwa skoro szufladkujesz ludzi bez odpowiadania na argumenty. A co jesli nie jestem katolikiem?
Argument z edukacja jest calkowicie chybiony, czego dowodem jest liczba niechcianych ciaz wsrod dzieci i nastolatek w tym kraju.
Niechciane ciaze to predzej wynik braku odpowiedzialnosci i konsekwencji, takie wlasnie panienki to najczestsze klientki podziemia aborcyjnego.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
|
cris82 |
Post #6 Ocena: 0 2018-01-16 10:13:23 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
nie chcesz miec do czynienia ale co chwile sie udzielasz ale ok moze jestes zbyt inteligentna zeby znalezc tutaj zaleznosc
sama jestes agresywna nazywajac katolikow agresorami... Uwaga moderatora: Nie urzadzaj sobie prywatnych wycieczek.
|

|
 |
|
Jurny_Jurek |
Post #7 Ocena: 0 2018-01-16 10:18:16 (7 lat temu) |
Cytat:
2018-01-16 09:59:37, nEUROn napisał(a):
Ty uważasz ze dziecko to już od momentu przyjemnego inni inaczej. I tez maja do tego prawo.
Swoja droga gdyby tak dawać imiona od miejsca poczęcia to już widzę jak by takie dzieci które maja na imie Plebania, Zakrystia byly traktowane przez anty aborcyjnych katolikow?
Mimo ze matki je chciały ojcowie i ich przelozeni nie zawsze.
I nie splycaj problemu ze znowu kościół jest w to mieszany bo sam sie miesza w to 100%.
I nie jestem zadnym straznikiem wypowiedzi.
W meskich tematach i ja daje czadu. A w kobiecych gdy widze buraka to reaguje.
Chociaz malo ich czytam czy sledze bo nie interesuje mnie psiapsiolkowanie.
Dziwne ze ty nie reagujesz ale może dla tego ze to tez do twojej oponentki bylo. [ Ostatnio edytowany przez: <i>nEUROn</i> 16-01-2018 10:05 ]
Kazdy powod jest dobry by sobie poujezdzac po kosciele. Argumenty o dziecku od momentu przyjemnego sa oczywiscie na twoim stalym poziomie. Do dyskusji nie wniosles niemal nic, podobnie jak wiekszosc nie znasz punktow ustawy i podobnie jak wiekszosc tu komentujacych wcale jej nie przeczytales. Idz pogadac o parametrach helikopterow. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
Fisolka |
Post #8 Ocena: 0 2018-01-16 10:20:02 (7 lat temu) |
Cytat:
2018-01-16 10:13:02, Jurny_Jurek napisał(a):
Straszni ci katoliccy agresorzy, co nie? Zadna dyskusja nie jest mozliwa skoro szufladkujesz ludzi bez odpowiadania na argumenty. A co jesli nie jestem katolikiem?
Absolutnie nikogo nie szufladkuje ale zwyczajnie irytuje mnie fakt, ze kazdy potencjalny post nie zgadzajacy sie wizja swiata wspomnianych agresorow konczy sie chamskimi atakami pelnymi wulgarnych epitetow...nie jestem masochistka zeby usilnie przedstwawiac swoje argumenty i narazac sie na agresje.
Ja zostalam wychowana jako katoliczka ale nie zgadzam sie z obecnym obliczem jakie prezentuje kosciol, nadal bazujacy swoja nauke na karze i potepieniu.
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry
k
|

|

|
|
Jurny_Jurek |
Post #9 Ocena: 0 2018-01-16 10:22:14 (7 lat temu) |
Cytat:
2018-01-16 10:20:02, Fisolka napisał(a):
Cytat:
2018-01-16 10:13:02, Jurny_Jurek napisał(a):
Absolutnie nikogo nie szufladkuje ale zwyczajnie irytuje mnie fakt, ze kazdy potencjalny post nie zgadzajacy sie wizja swiata wspomnianych agresorow konczy sie chamskimi atakami pelnymi wulgarnych epitetow...nie jestem masochistka zeby usilnie przedstwawiac swoje argumenty i narazac sie na agresje.
Ja zostalam wychowana jako katoliczka ale nie zgadzam sie z obecnym obliczem jakie prezentuje kosciol, nadal bazujacy swoja nauke na karze i potepieniu.
Przeciez szufladkujesz ,,katolickimi agresorami" jako argumentem w dyskusji.
A gdziez te chamskie i wulgarne epitety? Zglosilas juz do moderacji? Mozesz zacytowac?
Skoro jestes katoliczka to nie mozesz sobie wybierac co ci sie podoba a co nie. Tylko zyc zgodnie z katechizmem. [ Ostatnio edytowany przez: Jurny_Jurek 16-01-2018 10:23 ] I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|

|
 |
|
vlade |
Post #10 Ocena: 0 2018-01-16 10:23:35 (7 lat temu) |
Z nami od: 01-04-2006 |
To o dzieciach ale sie tyczy mysle praw wszystkich.
Marcin Brykczyński - O prawach dziecka
Niech się wreszcie każdy dowie
I rozpowie w świecie całym,
Że dziecko to także człowiek,
Tyle, że jeszcze mały.
Dlatego ludzie uczeni,
Którym za to należą się brawa,
Chcąc wielu dzieci los odmienić,
Stworzyli dla Was mądre prawa.
Więc je na co dzień i od święta
Spróbujcie dobrze zapamiętać:
Nikt mnie siłą nie ma prawa zmuszać do niczego,
A szczególnie do zrobienia czegoś niedobrego.
Mogę uczyć się wszystkiego, co mnie zaciekawi
I mam prawo sam wybierać, z kim się będę bawić.
Nikt nie może mnie poniżać, krzywdzić, bić, wyzywać,
I każdego mogę zawsze na ratunek wzywać.
Jeśli mama albo tata już nie mieszka z nami,
Nikt nie może mi zabronić spotkać ich czasami.
Nikt nie może moich listów czytać bez pytania,
Mam też prawo do tajemnic i własnego zdania.
Mogę żądać, żeby każdy uznał moje prawa,
A gdy różnię się od innych, to jest moja sprawa.
Tak się tu w wiersze poukładały
Prawa dla dzieci na całym świecie,
Byście w potrzebie z nich korzystały
Najlepiej, jak umiecie.
|

|
 |
|