MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Microgynon30 a stwardnienie rozsiane

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

agakuczynska198

Post #1 Ocena: 0

2012-06-28 11:56:34 (13 lat temu)

agakuczynska1986

Kobieta

Z nami od: 14-10-2011

sluchajcie mam pytanie dlatego pstanowilam otworzyc nowy temat. Mam stwardnienie rosiane od 2 lat moja choroba pogorszyla sie kiedy zaczelam brac tabletki które zapisala mi pielegniarka , wizyta trwala 5 minut powiedzialam jej ze moja mama zmarla na raka, ja mam SM , i zaczely pojawiac sie zylaki , ona jednak nie zwrócila na to uwagi i zapisala mi Microgynon30 w którym na ulotce pisze ze moga pogorszyc chorobe...bralam tabletki 3 miesiace, kiedy sama sie zglosilam do GP i powiedzialam ze dzieje sie nie dobrze to doktor po okolo 3 godzinach po wizycie zadzwonila do mnie i powiedziala ze mam rzucic tabletki teraz juz!!!!!! Doktor powiedziala ze mam gesta krew przez chorobe i kiedy dochodza tabletki moga powstac zatory , zakrzepica bylo wielkie ryzyko mojego zycia co mam zrobic i czy cos da sie zrobic z ta pielegniarka która zapisala mi Microgynon30 ???? czekam na wyniki badan krwi. Mysle ze moglabym udac sie do jakiegos adwokata , prawnika... nie wiem aby zapytac sie co moge z tym zrobic bo nie chce tego tak bezkarnie zostawic . Jesli ktos wie cos na ten temat prosze o odpowiedz .

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Kasia_red

Post #2 Ocena: 0

2012-06-28 12:22:44 (13 lat temu)

Kasia_red

Kobieta

Z nami od: 10-07-2009

Aga, jeden temat wystarczy, nie otwieraj już kolejnych.
Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,