Str 88 z 367 |
|
---|---|
Turefu | Post #1 Ocena: 0 2018-03-26 15:52:03 (7 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Robie 10 minutowe workouty dwa razy dziennie I trzymam 1500 kcal. Waga 77kg. Ostatnio wychodze wiecej z psem Na spacer, ilosc krokow sie liczy. Mysle, ze Wielkanoc bedzie grzeszna. Nie zamawialam ciast, ale pewnie Nie odmowie sobie pieczonego jagniecego udzca.
|
Severance_ | Post #2 Ocena: 0 2018-03-26 16:24:34 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-26 10:28:51, Marta2509 napisał(a): Znacie jakas fajna apke na Iphona do liczenia kalorii? Moze byc platna byle zeby byla latwa w obsludze i przejrzysta. Apka z fitbita mnie nie przekonuje. Google mowi, ze MyFitnessPal- mnie nie przekonywal i ja w wiekszosci korzystam z aplikacji fitbit. Jak mi czegos nie znajduje, to sobie googluje. Prawde powiedziawszy ja nie codziennie korzystam z kalkulatora kalorii, dzisiaj i wczoraj nie skorzystalam ani razu. Czesto zwyczajnie nie mam czasu, a juz mniej wiecej wiem co jesc, od poniedzialku do piatku moj jadlospis wyglada bardzo podobnie, wiec szkoda mi czasu na wpisywanie wszystkigo. Jak Ci sie podoba Charge? Cytat: 2018-03-26 15:52:03, Turefu napisał(a): Nie odmowie sobie pieczonego jagniecego udzca. I za to powinnas dostac bana (az mi zapachnial ten udziec) ![]() Z tymi krokami masz racje i ogolnie w ciagu dnia i w ciagu godziny. Tak jest zaprogramowany fitbit- pisalam o tym wczesniej. Chodzi o to zeby nie spedzac za duzo czasu w stanie spoczynku. Jesli sie ucze albo cos ogladam i zbliza mi sie koniec pelnej godziny, a ja ciagle w bezruchu to fitbit mi przypomina zebym sie laskawie ruszyla. Mind your own biscuits and life will be gravy
|
Adacymru | Post #3 Ocena: 0 2018-03-26 20:06:22 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Caly dzien dzisiaj wydaje mi sie, ze jest niedziela...dopiero teraz zalapalam dlaczego wszystcy sie waza, i nawet mialam zamiar to sama zrobic dzisiaj jak bylam na basenie, ale przystopowalam (myslac ze to niedziela dzisiaj).
Moj dzien calkiem sie fajnie rozwinal, poza pobudka o 6.30 bez potrzeby, ale dziewieciolatek nie ma czasu do zmarnowania przeciez... Myslac, ze to niedziela, nastawilam na rosol, a ja nie lubie tlustego rosolu, wiec moj jest calkiem dietetyczny. Rosol sobie spokojnie bulgotal a my na spacer... 10000 krokow i apetyt na rosol byl gotowy. Popoludnie na basenie prawie godzine i teraz drugie danie- kotleciki mielone z chudziutkiego miesa i na patelni bez tluszczu, surowka z marchewki, jablka, orzechow i kilku rodzynek, zamieszana naturalnym jogurtem. Nadal jestem 400 kalorii ponizej mojego dziennego limitu 1420 wg obliczen apki... snack time hmmm Gratulacje dla wszystkich ktorzy wytrzymali w postanowieniu caly tydzien, to jest najwazniejsze!
Ada
|
littleflower | Post #4 Ocena: 0 2018-03-26 20:30:31 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
hejka
ja dzis bylam w Manchester , kilka muzeow i biblioteka zwiedzona to i krowkow troche zrobilam (chodzenie w szpilkach powinno podwojnie liczyc sie, tym bardziej bo tamtejszym bruku) . do zjedzenia tylko 2 buleczki z twarozkiem, garsc orzechow , dwa jogurty , jeden hash brown i 2 kesy ciasta wiec w limicie, waga niby mniejsza ale moja waga ma odbicia wiec juz jej nie wierze, jak bede miala szanse to zwaze sie na taj podobnej do Ady pod warunkiem ze wyniki bede mogla odczytac a nie ze pol dzilenicy bedzie sluchalo jak tlusta jestem Jutro z goscmi bede latala po miejscie i roznych agencjach wiec i krokow znowu narobie Moze to i nie silownia ale zawsze cos. "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2018-03-26 22:08:36 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Dziś był dobry dzień jeśli chodzi o kwestie jedzeniowe. Posiadanie zajętej głowy bardzo pomaga w nie zaprzątaniu sobie głowy napadami głodu. Dzis po pracy zamiast aerobicu szybki marsz w przyjemnych okolicznościach przyrody.
![]() ![]() ![]() ![]() 25 tys kroków zaliczone. Jutro rano się ważę. A co tam u Was ? Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Adacymru | Post #6 Ocena: 0 2018-03-26 22:15:37 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: jak bede miala szanse to zwaze sie na taj podobnej do Ady pod warunkiem ze wyniki bede mogla odczytac a nie ze pol dzilenicy bedzie sluchalo jak tlusta jestem
Moge cie zapewnic, ze wynik jest tylko na kartce jaka maszyna drukuje, tylko instrukcje glosno podaje. Dzisiaj jednak zauwazylam, ze jak suzylam wlosy, to ktos wazyl sie i nic nie slyszalam. To znaczy pewnie, ze maszyna nie jest tak glosna jak mi sie wydawalo, ae wtedy to bylo komediowo dramatyczne. ![]()
Ada
|
littleflower | Post #7 Ocena: 0 2018-03-26 22:22:13 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Dzieki Ada, U mnie ta waga jest w tzw Social club, na silowni jest tylko taka zwykla ze wskazowka, niesety ja slepa jestam i na stojaco nie widze co pokazuje bo ten wskaznik jest przy podlodze.
W kazdym razie wedlug mojej wagi w najgorzym przypadku waze 74.1 a w najlepszym 71.8 na szczescie moja miarka krawiecka wciaz dziala poprawnie ![]() "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Marta2509 | Post #8 Ocena: 0 2018-03-27 10:05:13 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2016 Skąd: Kent |
Cytat: 2018-03-26 16:24:34, Severance_ napisał(a): Google mowi, ze MyFitnessPal- mnie nie przekonywal i ja w wiekszosci korzystam z aplikacji fitbit. Jak mi czegos nie znajduje, to sobie googluje. Prawde powiedziawszy ja nie codziennie korzystam z kalkulatora kalorii, dzisiaj i wczoraj nie skorzystalam ani razu. Czesto zwyczajnie nie mam czasu, a juz mniej wiecej wiem co jesc, od poniedzialku do piatku moj jadlospis wyglada bardzo podobnie, wiec szkoda mi czasu na wpisywanie wszystkigo. Jak Ci sie podoba Charge? Z tymi krokami masz racje i ogolnie w ciagu dnia i w ciagu godziny. Tak jest zaprogramowany fitbit- pisalam o tym wczesniej. Chodzi o to zeby nie spedzac za duzo czasu w stanie spoczynku. Jesli sie ucze albo cos ogladam i zbliza mi sie koniec pelnej godziny, a ja ciagle w bezruchu to fitbit mi przypomina zebym sie laskawie ruszyla. Jednak zaczelam uzywac tego kalkulatora w apce fitbita, na poczatku po prostu nie wiedzialam ze wszystko tam jest i jak sie tym obslugiwac ![]() Charge 2 mi sie mega podoba. Kupilam ten z edycji specjalnej, z rozowym zlotem to nie dosc ze ekstra dziala to jeszcze mi sie wizualnie podoba. Wlasnie mi powiedzial 'nakarm mnie' i poszlam sie przejsc . Fajna jest tez opcja monitorowania snu, narazie spalam w nim dwie noce wiec troche nie wygodnie i musialam go w nocy poluzowac na rece ale pewnie sie przyzwyczaje. Ale nie dziala mega dokladnie bo wiem ze sie przebudzilam o 4 rano (patrzylam na czas akurat) a w apce pisze ze spalam. U mnie wczoraj 16tys krokow, i Hot Body Chodakowskiej, taka meczarnia dla 350 spalonych kalorii, spodziewalam sie wiecej... Przez dzien zezarlam 2400 kalorii a spalilam 2700. Byloby mniej zjedzonych gdyby nie to ze o 21 zachcialo mi sie lodow i wpierdzielilam Magnum ![]() |
Gabriela8282 | Post #9 Ocena: 0 2018-03-27 11:28:05 (7 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2018 Skąd: Londyn |
EFKAKONEFKA33 - Piękne zdjęcia, też lubię chodzić, to świetny sposób, żeby spalić kalorie.
![]() |
EFKAKONEFKA33 | Post #10 Ocena: 0 2018-03-27 13:56:52 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-27 11:28:05, Gabriela8282 napisał(a): EFKAKONEFKA33 - Piękne zdjęcia, też lubię chodzić, to świetny sposób, żeby spalić kalorie. ![]() Urozmaicam sobie ćwiczenia marszami na świeżym powietrzu ![]() Po ważeniu wyszło 1.5 kg mniej w tym tygodniu. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|