MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 86 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 85 | 86 | 87 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 86 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2018-03-24 22:40:48 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ja dzisiaj (kiedy mialam tel przy sobie) przeszlam 10 tys krokow, glowa mnie caly dzien bolala i spacer nie pomogl, ani brunch z kolezankami. Bylam grzeczna i zamowilam sobie omlet z pieczarkami. POdczas spaceru pozwolilam sobie na scone z drzemem, cale szczescie nie mieli smietany do tego- uff...

Odpracowalam to na silowni, pol godziny pomiedzy marszem 2x 10 min w bardzo intensywnym tempie i dziesiec minut na wioslowaniu. Po silowni, na basenie pol godziny plywania dosyc intensywnie.

Na obiad zrobilam sobie salatke z 2 pomidorow, pol cebuli, garstki zielonych cebuchow, lyzeczki smietany i dwoch lyzek kefiru, i markeli na parze. Mniam mniam bylo - mialam cos innego szykowac ale zdecydowalam sie na to, bo musialam przygotowac szybko zeby antybiotyk zapodac sobie asap.

PS. Chyba pierwszy raz od dawna dzisiaj ubralam bluzke, ktora nie zakrywala mnie do polowy uda, i czulam sie dobrze. Chyba sie zwaze w ponidzialek, ale nie powiem, korcilo mnie zeby wejsc na wage dzisiaj, na szczescie nie mialam funta przy sobie. W sumie nie tak waga, jak figura mnie podniosla na duchu. :-]
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

littleflower

Post #2 Ocena: 0

2018-03-24 23:18:42 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja dzis z jedzeniem bylam nawet grzeczna ale kilka kieliszkow prosecoo przy okazji tez zaliczylam
No i teraz czuje sie winna

Wam tak fajnie idzie a ja cos stracilam zapal
Musze sie znowu zmobilizowac
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2018-03-25 08:35:27 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

nie wiem czy to moja waga czy podloze ale dzis waga w tym samym miejscu pokazywalam mi 3 rozne odczyty - roznica pomiedzy najmiejszym a najwiekszym to ponad 4 kg
Chyba zaczne korzystac z takiej wagi jak Ada, tylko ze teraz troche sie bje na nia wejsc
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #4 Ocena: 0

2018-03-25 09:24:17 (7 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-24 23:18:42, littleflower napisał(a):
Wam tak fajnie idzie a ja cos stracilam zapal
Musze sie znowu zmobilizowac

Nie poddajemy sie. Walczymy dalej! *THUMBS UP*
Po Twojej informacji o problamach z waga, wskoczylam oczywiscie na swoja- u mnie na szczescie okay, uff : )

Wczoraj zamknelam dzien w 16k i 119 minut wzmozonej pracy serca- to zasluga porannej wycieczki na bodyvive i silownie, poniewaz po poludniu to juz tylko ksiazki. Przy okazji, to byl moj pierwszy raz na bodyvive, opis mowi "a mix of cardio, resistance and core", fajne zajecia, polecam!
Ja dzisiaj bardzo pozno wstalam (pisze i popijam poranna kawe), pogoda za oknem piekna, slonecznie i cieplo, wybiore sie w takim razie na 30 minutowy "power walk" i wracam do ksiazek, ale wieczorem ide na Zumbe wiec mam nadzieje wyrobic norme!

Aktywnego dnia Wszystkim zycze!
(Wiosna, wiosna, wiosna, ach to ty)
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #5 Ocena: 0

2018-03-25 20:29:44 (7 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Co tak cicho w temacie? Wszyscy na silowni..? *THUMBS UP*

Ja mialam slaby dzien, ale i tak udalo mi sie zrobic prawie 14K i 88 minut intensywnego wysilku (zumba i cross trainer).
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #6 Ocena: 0

2018-03-25 21:02:59 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-25 20:29:44, Severance_ napisał(a):
Co tak cicho w temacie? Wszyscy na silowni..?

Tak, oczywiście, ćwiczę intensywnie mięsień piwny *THUMBS UP*
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #7 Ocena: 0

2018-03-25 22:31:14 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ja dzisiaj tak w kratke- nie bylam na silowni, ale mialam godzine "spaceru" z wnukiem co wiaze sie z wyscigami co 5 krokow, a ja juz tak dawno nie biegalam (i nigdy w bieganiu nie bylam dobra). Poszlismy na basen i troche poplywalam w "wyscigach", jakzeby inaczej, wiec z godziny na basenie napewno moge 45 minut zaliczyc jako intensywne cwiczenia.

Postanowilismy isc do wloskiej restauracji, a mi sie dzisiejszy dzien z niedziela nie kojarzy i zapomnielismy ze w niedziele nie maja zawsze otwarte. W tym momencie juz bylismy wszystcy glodni i skonczylo sie na chinskiej restauracji. Z duma oglosze, ze zamowilam rybe przygotowana na parze, a jeszcze zmniejszylam licznik kalorii tym, ze ryby zjadlam tylko 1/3 bo byla tak sparowana, ze niezbyt jadalna, chyba ze dla niemowlaka. Podgonilam ryzem z jajem i spacer do domu zakonczyl wieczor. Na pocieszenie siedze z G&T, a..zapomnialam, ze dwie male lapki wina wypilam, to pewnie tyle samo kalorii co G&T. Teraz to mi sie pic chce po tej chynszczyznie, jak malemu dziecku plakac...

Lunch - nie bylo, zapomnialam dzisiaj w zamieszaniu..:-]
Ada

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #8 Ocena: 0

2018-03-25 23:16:58 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

U mnie dobrze żarło i zdechło. Na śniadanie miały być otręby z mlekiem. Rano jednak miałam trochę zajęć i jak się opamiętałam to przypomniało mi się, że śniadania nie jadłam. Poczułam taki głód, że na bok poszły postanowienia i zjadłam małego rogalika drożdżowego. Jego wina...Gapił się na mnie i do mnie mówił.
Jak już go zjadłam to oczywiście przyszły wyrzuty sumienia. Wyrzutów sumienia pozbyłam się, pedałując ostro na rowerze. Resztę dnia już byłam grzeczna, ale ten rogalik będzie mi się śnił po nocach.

Wieczorem zajęłam się malowaniem na jedwabiu to nawet nie czułam się głodna. W weekendy muszę być zajęta, bo wtedy bardziej jestem podatna na pokusy.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2018-03-25 23:35:45 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Buleczka z twarozkiem, jeden has brown ale smazony beztluszczowo, pealla na obiad, dwa cukierki krowki, i kawalek ang kielbasy i jeden polski kabanoc - do tego kawa z mlekiem migdalowym i kilka herbat bawarek

cwiczen nie bylo tyle co spacer

Do góry stronyOffline

radzik77

Post #10 Ocena: 0

2018-03-26 07:57:35 (7 lat temu)

radzik77

Konto usunięte

Ja sie tak nie bawię :-]

Przytyłem 0,7kg

Do góry stronyOffline

Strona 86 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 85 | 86 | 87 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,