Smacznego!

Str 84 z 367 |
|
---|---|
Melanija | Post #1 Ocena: 0 2018-03-23 15:33:39 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
![]() Smacznego! ![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2018-03-23 15:35:49 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Melanjia zaraz dostaniesz bana
![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Severance_ | Post #3 Ocena: 0 2018-03-23 16:16:13 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-23 12:39:34, Melanija napisał(a): I did it! zrobiłam 40 lapsów - 1000m. Zaimponowalas mi! Cytat: 2018-03-23 08:58:32, Marta2509 napisał(a): Nie wiem czy na poczatek kupic tanszy tracker jak ten misfit o ktorym mowilas zeby zobaczyc czy bede to w ogole uzywac , czy od razu zainwestowac w fitbit. Ten juz widzialas..: TomTom Touch Fitness Tracker with HR + Body Composition, moze nie tak ladny jak fitbit albo Misfit, ale ciagle wystarczajaco okay i ma fajne opcje. Ja moja norme wyrobilam juz przed 12ta. Dzisiaj sie ucze, wiec od rana poszlam na silownie. Okolo godziny intensywnego treningu i potu. Na ten moment fitbit pokazuje: 13k i 98minut intensywniejszej pracy serca. Mind your own biscuits and life will be gravy
|
littleflower | Post #4 Ocena: 0 2018-03-23 22:07:11 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Ja dzis kroki wyrobilam ale przesadzilam z kaloriami - choc musze przyznac ze w wiekszosci moje kalorie to proteiny i z owocow pochodza
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2018-03-23 22:21:33 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja biegam ( miotam się ) dziś po domu jak kot z pęcherzem. Przy tym miotaniu i ogarnianiu domu kroki się same robią
![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Adacymru | Post #6 Ocena: 0 2018-03-23 22:51:50 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Melania, ty zawodowo plywanie uprawialas? Ile zajelo ci czasu te 40 lap? Imponujace.
Ja nie wiem jak to sie stalo, ale dzisiaj nie wyrobilam sie z silownia i basenem. Mialam isc wieczorem, ale akurat zaczela mnie glowa bolec i machnelam reka. Poplatalam sie kilka tysiecy krokow dzisiaj, w tym dwa szybkie marsze po 10 min - tak szybko jak tylko moglam oddech zlapac jeszcze. Ja dzisiaj mala jajecznice z pita i pomidorem na sniadanie, kefir na lunch, a na obiad...pozwolilam sobie na kotlet z kurczej piersi (w bulce ![]() Mysle ze wielkanocne wazenie odloze o tydzien, bo realistycznie myslac, jak spotkam sie z rodzina i znajomymi, to nie bede siedziec w domu jak wszyscy beda w restauracjach sie delektowac i bawic, chyba ze wystarczy mi motywacji, zeby zaprzyjaznic sie z bratowej cross trainerem. Motywujecie mnie, bo nie chce zostac w tyle. ![]()
Ada
|
Melanija | Post #7 Ocena: 0 2018-03-23 23:19:28 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Ok ,bardzo przepraszam za spóźnienie, ale miałam lekkie tzw. załamanie systemu pracy w pracy, więc nie miałam czasu na MW
![]() Ad bana, to nie moje pierogi, to zdjęcie profilowe naszej kochanej pani pierożkarni. ![]() Ad pływania - nigdy w życiu nie uprawiałam żadnych sportów, sport TO ZŁO! Nigdy w życiu nie pływałam zawodowo i dalej tego nie czynię ![]() ![]() ![]() ![]() Te 40 lapsów zrobiłam żabką w 50 min. - pokazywało 673 kal. ale ja tego nie liczę, bo i tak na vacum spalę ponad 3000 ![]() ![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
Lucy_J | Post #8 Ocena: 0 2018-03-24 06:37:07 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2012 Skąd: Hawarden |
Dzien dobry.
Melanja - super, oby tak dalej. Kazda ale to kazda aktywnosc fizyczna przybliza nas do celu, plus odbija sie pozytywnie na naszym zdrowiu. Ja juz mam urlop, czyli sie zacznie zaraz ![]() ![]() Ja dzisiaj jade na zakupy wiec napewno troche krokow nabije, postaram sie zrobic trening jak wroce bo czuje ze jak wpadne w wakacyjne myslenie to juz mi sie nie bedzie chcialo. Ale podczas wyjazdu zamierzam cieszyc sie zyciem, kosztowac smakowac i sorry pani dieto ale masz wychodne ![]() Powiem wam ze ostatnim razem jak bylismy z lubym na wloskiej ziemi to nie przytylismy nic a nic a to z tego wzgledu ze chodzilismy na potege, bo my lubimy sie poszwendac, poodkrywac i aktywnie wypoczac ![]() Milego dnia i jestem z was wszystkich dumna! |
Melanija | Post #9 Ocena: 0 2018-03-24 07:57:48 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Lucy, dokładnie, cieszę się strasznie, że odkleiłam się od sofy.
My na wyjazdach też jemy oporowo, bufet z rana to około 30min. posiedzenia ... ale potem nogi bolą 😉 Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
Severance_ | Post #10 Ocena: 0 2018-03-24 09:00:47 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-23 22:51:50, Adacymru napisał(a): Motywujecie mnie, bo nie chce zostac w tyle. ![]() Ja juz sie pozbylam 2 solidnych kilogramow. Jezeli uda mi sie utrzymac tempo to za 4 tygodnie nie tylko osiagne swoj cel, ale i bonus wpadnie! Wczoraj, dzisiaj i jutro beda dla mnie trudne. Robie ten kurs ktory odkladalam na "pozniej". Wczoraj w koncu do niego usiadlam i sie ...zalamalam. Jest bardzo trudny! Wczoraj rano ucieklam na silownie, a pozniej juz ksiazki i pare przerw zeby nakarmic bliskich i nie zwariowac. Dzisiaj i jutro bedzie wygladalo tak samo- za chwile jade do Centrum sportowego na body vive i moze zalicze 10 intensywnych minut na cross trainer i rowing machine, powrot do domu i nauka- a wiadomo, ze przy nauce (pisaninie) to raczej pozycja siedzaca. Mam nadzieje, ze mimo wszystko uda mi przetrwac do poniedzialku bez strat, tzn., ze uda mi utrzymac to co juz osiagnelam! A jak Wy zaplanowaliscie weekend? Jakies dlugie wycieczki w planach, albo intensywniejsze cwiczenia? Cokolwiek to bedzie: pozostancie aktywni, niech moc bedzie z Wami! ![]() Mind your own biscuits and life will be gravy
|