![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 81 z 367 |
|
---|---|
Melanija | Post #1 Ocena: 0 2018-03-21 21:24:17 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Mnie sie bardzo podobalo monitorowanie serca w Iwatch jak bylam w Dryton Manor na tych kolejeczkach
![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2018-03-21 21:43:30 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-21 21:04:31, Adacymru napisał(a): Jutro nowy dzien... a jak wam idzie? Ja cały dzień walczyłam z sennością i bólem głowy. Stwierdziłam, że się przewietrzę i z pracy wrócę raźnym marszem. Do pracy to ja mam z górki ![]() ![]() Tym oto sposobem zrobiłam nie wiem kiedy 27.000 kroków. Jutro może posiedzę trochę na czterech literach. W domu jeszcze poćwiczyłam, choć prawdę powiedziawszy dziś musiałam się bardzo w głowie mobilizować, żeby trochę zmusić się do aerobicu. Jedno co lubię w aktywności fizycznej, że wieczorem padam na twarz już w drodze po schodach do sypialni i zasypiam jak dziecko. To takie przyjemne zmęczenie. Już niedługo zacznę z rana zasuwać na rowerze. Stacjonarny jest ok, ale nic nie zastąpi tych chwil gdy człowiek czuje wiatr na twarzy i cieszy się widokiem drzew. ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Melanija | Post #3 Ocena: 0 2018-03-21 22:55:59 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Ten obrazek na dole wygląda jak ewolucja człowieka
![]() ![]() ![]() ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Melanija 21-03-2018 23:22 ] Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
Turefu | Post #4 Ocena: 0 2018-03-22 07:18:11 (7 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Na sniadanie klasyka: fasolka na toscie. Do tego satsuma. Pozniej jeszcze wypije kawe z mlekiem.
|
Severance_ | Post #5 Ocena: 0 2018-03-22 07:32:07 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-21 21:04:31, Adacymru napisał(a): Jutro nowy dzien... a jak wam idzie? ![]() Wczoraj bylam bardzo zmeczona, udalo mi sie zrobic ponad 20K i mialam ponad 2 godziny intensywniejszej pracy serca. DZisiaj rano przebudzilam sie okolo 5:30 i przez chwile pomyslalam, ze powinnam pojsc na "power walk", ale chec wyspania sie zwyciezyla! Ja dzisiaj i tak wyladuje na silowni wiec jeszcze sie zdaze zmeczyc, a sen tez jest potrzebny (tak sobie tlumacze) ; ) Cytat: 2018-03-21 21:04:51, Fisolka napisał(a): Wies z tym monitorowaniem serca przez np fitbit to troche malo precyzyjne jest... Rozumiem i nigdy nie liczylam na jakas zegarmistrzowska precyzje. Musimy pamietac jakie zadanie ma funkcja "heart rate" w fitness tracker: podac nam przyblizone spalone kalorie w czasie spoczynku i cwiczen tzw. stacjonarnych, czyli tych podczas ktorych nie wykonujemy krokow, a takich cwiczen jest mnostwo, tylko kilka przykladow tak na szybko: yoga, body balance, crworx, spinning- lista jest zapewne dluzsza. Fitness tracker bez tej funkcji poda nam tylko kroki, a to dla mnie troche za malo. Nigdy za specjalnie nie przejmowalam sie nowinkami technologicznymi, ale musze przyznac, ze uwielbiam mojego fitbit- zdecydowanie pomaga mi w osiagnieciu mojego celu- ja juz widze ladna roznice w wadze! Mind your own biscuits and life will be gravy
|
|
|
Fisolka | Post #6 Ocena: 0 2018-03-22 08:34:40 (7 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2010 Skąd: Londyn |
Cytat: ... ja juz widze ladna roznice w wadze! Ja czekam cierpliwie na moje male sukcesy! W moim dawnym zyciu robilabym pewnie jakies 30 000 krokow dziennie a teraz 10 000 to niezly wynik. Niemniej jednak cierpliwie go poprawiam kazdego dnia. Narazie udalo mi sie wrocic powoli do pracy, pracuje glownie w domu ale to i tak pozera wiekszosc mojej energii. Nigdy wczesniej bym nie pomyslala, ze znajde sie w punkcie gdzie musze zaczynac wiele rzeczy z perspektywy cofniecia sie o jakies 30-40 lat w rozwoju fizycznym. Czytam o waszych sukcesach i tak sobie mysle, ze wczesniej zawsze uwelbialam konkurowac, wygrywac a teraz jestem na samym koncu tej konkurencji. Ale nic, kiedys wroce do formy a teraz ciesze sie, ze radze sobie ze wszystkim sama i nie jestem ciezarem dla nikogo... Narazie szlifuje i udoskonalam swoja cierpliwosc ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Fisolka 22-03-2018 08:38 ] ,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry
k
|
littleflower | Post #7 Ocena: 0 2018-03-22 08:46:46 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Fisiolka - damy rade
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Melanija | Post #8 Ocena: 0 2018-03-22 08:59:46 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Fisolka, nie ważne czy jesteś na początku, czy na końcu, ważne to co robisz - bo robisz to dla samej siebie i tak trzymać!
Śniadanie jak by inaczej w łóżku - kromka litewskiego chlebka z kminkiem (uwielbiam) jakaś padlina i ogórek, szczypior, rzodkiewka, papryka ... herbata yerba z imbirem i pokrzywa (dwupak ![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
Severance_ | Post #9 Ocena: 0 2018-03-22 11:07:28 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-22 08:34:40, Fisolka napisał(a): W moim dawnym zyciu robilabym pewnie jakies 30 000 krokow dziennie a teraz 10 000 to niezly wynik. Ja zapewne tez tyle robilam, ale w ktoryms momencie przezstalam I nawet nie zuwazylam kiedy. Do niedawna nawet mi nie przeszkadzalo, ze utylam - ciagle wygladalam okay w oczach innych i swoich, ale te ostatnie kilogramy po rzuceniu palenia sprawily, ze ja zaczelam odczuwac nadwage! Ja juz po prostu nie moge wiecej utyc! Te 5 tygodni z Wami mam nadzieje, ze pomoga mi zrzucic pare kilogramow i juz pozniej utrzymac wage. Moze powinnam nadmienic, ze jak mi sie uda stracic to co chce to ja i tak chudzinka nie bede, ale zupelnie mi na tym nie zalezy poniewaz ja tez lubie dobre jedzonko i biale wino do kolacji ![]() Przy okazji, w poprzednim poscie kiedy wymienialam cwiczenia stacjonarne zapomnialam dodac.. : SEKS! (Dziwne, ze jeszcze nikt mojego przeoczenia nie wylapal ;]) [ Ostatnio edytowany przez: Severance_ 22-03-2018 11:09 ] Mind your own biscuits and life will be gravy
|
Marta2509 | Post #10 Ocena: 0 2018-03-22 11:13:06 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2016 Skąd: Kent |
Cytat: 2018-03-21 18:14:30, Severance_ napisał(a): Cytat: 2018-03-21 14:34:37, Marta2509 napisał(a): Musze zainwestowac w fitbita. Zastanow sie dobrze jakiego produktu szukasz. Ja sie chyba troche pospieszylam z decyzja. Ja mam Alta HR, zalezalo mi na monitorowaniu aktywnosci serca i to mam, ale teraz sobie uswiadomilam, ze nie moge z nim plywac i monitorowac wynikow! I wlasnie sie zastanawiam nad zakupem: Misfit Shine 2 Swimmer's Edition - Swim, Fitness & Sleep Tracker- oczywiscie ma swoj wlasny app, ale mozna go tez polaczyc z myfitnesspal. Myslalam nad Charge 2, jest dyszke drozszy od Alta HR a ma troszke wiecej funkcji. Do plywania jest 'Versa' ale ja i tak nie chodze na basen a poza tym mi sie nie podoba wyglad, jakis taki za duzy jest. Ale zastanawiam sie czy warto kupowac fitbita, nie ukrywajmy, najtanszy nie jest, czy lepiej kupic fitbito-podobny zegarek za duzo mniejsza kwote. |