MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 81 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 80 | 81 | 82 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 81 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Melanija

Post #1 Ocena: 0

2018-03-21 21:24:17 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Mnie sie bardzo podobalo monitorowanie serca w Iwatch jak bylam w Dryton Manor na tych kolejeczkach :-]
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2018-03-21 21:43:30 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-21 21:04:31, Adacymru napisał(a):

Jutro nowy dzien... a jak wam idzie?

Ja cały dzień walczyłam z sennością i bólem głowy. Stwierdziłam, że się przewietrzę i z pracy wrócę raźnym marszem. Do pracy to ja mam z górki :-] Do domu już zaczynają się schody. Na złość chyba :-]
Tym oto sposobem zrobiłam nie wiem kiedy 27.000 kroków. Jutro może posiedzę trochę na czterech literach. W domu jeszcze poćwiczyłam, choć prawdę powiedziawszy dziś musiałam się bardzo w głowie mobilizować, żeby trochę zmusić się do aerobicu.

Jedno co lubię w aktywności fizycznej, że wieczorem padam na twarz już w drodze po schodach do sypialni i zasypiam jak dziecko. To takie przyjemne zmęczenie.

Już niedługo zacznę z rana zasuwać na rowerze. Stacjonarny jest ok, ale nic nie zastąpi tych chwil gdy człowiek czuje wiatr na twarzy i cieszy się widokiem drzew.

Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #3 Ocena: 0

2018-03-21 22:55:59 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Ten obrazek na dole wygląda jak ewolucja człowieka :-] a ja najwyraźniej już jestem w miarę ewaluowana, czyli postać dokładnie pośrodku ;-) ... ale jeszcze was zaskoczę! :-] w sensie, nie będę biegać, skakać i pić ... WODY, ale zaskoczę :-]

[ Ostatnio edytowany przez: Melanija 21-03-2018 23:22 ]

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #4 Ocena: 0

2018-03-22 07:18:11 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Na sniadanie klasyka: fasolka na toscie. Do tego satsuma. Pozniej jeszcze wypije kawe z mlekiem.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Severance_

Post #5 Ocena: 0

2018-03-22 07:32:07 (7 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-21 21:04:31, Adacymru napisał(a):
Jutro nowy dzien... a jak wam idzie?

*THUMBS UP*
Wczoraj bylam bardzo zmeczona, udalo mi sie zrobic ponad 20K i mialam ponad 2 godziny intensywniejszej pracy serca. DZisiaj rano przebudzilam sie okolo 5:30 i przez chwile pomyslalam, ze powinnam pojsc na "power walk", ale chec wyspania sie zwyciezyla! Ja dzisiaj i tak wyladuje na silowni wiec jeszcze sie zdaze zmeczyc, a sen tez jest potrzebny (tak sobie tlumacze) ; )

Cytat:

2018-03-21 21:04:51, Fisolka napisał(a):
Wies z tym monitorowaniem serca przez np fitbit to troche malo precyzyjne jest...

Rozumiem i nigdy nie liczylam na jakas zegarmistrzowska precyzje. Musimy pamietac jakie zadanie ma funkcja "heart rate" w fitness tracker: podac nam przyblizone spalone kalorie w czasie spoczynku i cwiczen tzw. stacjonarnych, czyli tych podczas ktorych nie wykonujemy krokow, a takich cwiczen jest mnostwo, tylko kilka przykladow tak na szybko: yoga, body balance, crworx, spinning- lista jest zapewne dluzsza.
Fitness tracker bez tej funkcji poda nam tylko kroki, a to dla mnie troche za malo.

Nigdy za specjalnie nie przejmowalam sie nowinkami technologicznymi, ale musze przyznac, ze uwielbiam mojego fitbit- zdecydowanie pomaga mi w osiagnieciu mojego celu- ja juz widze ladna roznice w wadze!
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Fisolka

Post #6 Ocena: 0

2018-03-22 08:34:40 (7 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

Cytat:

... ja juz widze ladna roznice w wadze!

Ja czekam cierpliwie na moje male sukcesy!
W moim dawnym zyciu robilabym pewnie jakies 30 000 krokow dziennie a teraz 10 000 to niezly wynik. Niemniej jednak cierpliwie go poprawiam kazdego dnia.
Narazie udalo mi sie wrocic powoli do pracy, pracuje glownie w domu ale to i tak pozera wiekszosc mojej energii.
Nigdy wczesniej bym nie pomyslala, ze znajde sie w punkcie gdzie musze zaczynac wiele rzeczy z perspektywy cofniecia sie o jakies 30-40 lat w rozwoju fizycznym.
Czytam o waszych sukcesach i tak sobie mysle, ze wczesniej zawsze uwelbialam konkurowac, wygrywac a teraz jestem na samym koncu tej konkurencji.
Ale nic, kiedys wroce do formy a teraz ciesze sie, ze radze sobie ze wszystkim sama i nie jestem ciezarem dla nikogo...

Narazie szlifuje i udoskonalam swoja cierpliwosc*YAHOO*

[ Ostatnio edytowany przez: Fisolka 22-03-2018 08:38 ]

,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

littleflower

Post #7 Ocena: 0

2018-03-22 08:46:46 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Fisiolka - damy rade

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Melanija

Post #8 Ocena: 0

2018-03-22 08:59:46 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Fisolka, nie ważne czy jesteś na początku, czy na końcu, ważne to co robisz - bo robisz to dla samej siebie i tak trzymać!

Śniadanie jak by inaczej w łóżku - kromka litewskiego chlebka z kminkiem (uwielbiam) jakaś padlina i ogórek, szczypior, rzodkiewka, papryka ... herbata yerba z imbirem i pokrzywa (dwupak :-] )

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #9 Ocena: 0

2018-03-22 11:07:28 (7 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-22 08:34:40, Fisolka napisał(a):
W moim dawnym zyciu robilabym pewnie jakies 30 000 krokow dziennie a teraz 10 000 to niezly wynik.

Ja zapewne tez tyle robilam, ale w ktoryms momencie przezstalam I nawet nie zuwazylam kiedy. Do niedawna nawet mi nie przeszkadzalo, ze utylam - ciagle wygladalam okay w oczach innych i swoich, ale te ostatnie kilogramy po rzuceniu palenia sprawily, ze ja zaczelam odczuwac nadwage! Ja juz po prostu nie moge wiecej utyc! Te 5 tygodni z Wami mam nadzieje, ze pomoga mi zrzucic pare kilogramow i juz pozniej utrzymac wage. Moze powinnam nadmienic, ze jak mi sie uda stracic to co chce to ja i tak chudzinka nie bede, ale zupelnie mi na tym nie zalezy poniewaz ja tez lubie dobre jedzonko i biale wino do kolacji :-]

Przy okazji, w poprzednim poscie kiedy wymienialam cwiczenia stacjonarne zapomnialam dodac.. : SEKS! (Dziwne, ze jeszcze nikt mojego przeoczenia nie wylapal ;])

[ Ostatnio edytowany przez: Severance_ 22-03-2018 11:09 ]

Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

Marta2509

Post #10 Ocena: 0

2018-03-22 11:13:06 (7 lat temu)

Marta2509

Kobieta

Z nami od: 06-04-2016

Cytat:

2018-03-21 18:14:30, Severance_ napisał(a):
Cytat:

2018-03-21 14:34:37, Marta2509 napisał(a):
Musze zainwestowac w fitbita.

Zastanow sie dobrze jakiego produktu szukasz. Ja sie chyba troche pospieszylam z decyzja. Ja mam Alta HR, zalezalo mi na monitorowaniu aktywnosci serca i to mam, ale teraz sobie uswiadomilam, ze nie moge z nim plywac i monitorowac wynikow! I wlasnie sie zastanawiam nad zakupem: Misfit Shine 2 Swimmer's Edition - Swim, Fitness & Sleep Tracker- oczywiscie ma swoj wlasny app, ale mozna go tez polaczyc z myfitnesspal.

Myslalam nad Charge 2, jest dyszke drozszy od Alta HR a ma troszke wiecej funkcji. Do plywania jest 'Versa' ale ja i tak nie chodze na basen a poza tym mi sie nie podoba wyglad, jakis taki za duzy jest.
Ale zastanawiam sie czy warto kupowac fitbita, nie ukrywajmy, najtanszy nie jest, czy lepiej kupic fitbito-podobny zegarek za duzo mniejsza kwote.

Do góry stronyOffline

Strona 81 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 80 | 81 | 82 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,