2018-03-19 23:09:16, Fisolka napisał(a):
...dzis owoce zdominowaly moj jadlospis plus chuda zupka...zgrzeszylam tylko odrobina smietany
![:-M] :-M]](modules/Forum/images/smiles/devil.gif )
Daj spokoj, to nie koniec swiata! Ale, probowalas kiedykolwiek zastapic smietane jogurtem naturalnym? Ja to juz nawet nie pamietam jak smakuje smietana i czy jest jakas roznica w smaku potrawy- mysle, ze minelo dobre 28 lat od kiedy zaczelam eksperymentowac z jogurtem.
2018-03-19 23:28:34, littleflower napisał(a):
Jak czesto fitbit trzeba ladowac ? mnie kusil apple watch ale ladowanie go codziennie mnie odrzucilo od zakupu.
Zdecydowalam sie go podladowac wczoraj po poludniu po okolo 50 godzinach pracy. Musze nadmienic, ze bateria nie byla wyczerpana, pokazywala okolo 40%, ale to byl dobry moment dla mnie w ciagu dnia zeby go podladowac- przez okolo godzine bylam stanie spoczynku.
Armband na telefon uzywam kiedy robie moj "power walk", slucham wtedy radia, oraz kiedy jestm uwieziona w kuchni przez dluzszy czas i slucham muzyki, ale faktycznie armband nie jest dobrym rozwiazaniem, zsuwa sie z ramienia. W tej chwili nie przeszkadza mi to bardzo jak jestem na zewnatrz, poniewaz zakladam gruba bluze, ale nie wiem jak to bedzie latem przy podkoszulku..
2018-03-20 00:17:13, gosian napisał(a):
Z tego co ja tu widze,to wy tak malutko i zdrowo jecie... Ja to az tak nie i obawiam sie że mogę nie zrzucic tego co zaplanowalam..zobaczymy.. Co poniedzialek wazymy sie i sprawdzimy czy moje wylane poty na rowerku sie oplacily

Ja zmniejszylam ilosc spozywanego jedzenia poniewaz chce zrzucic wage, gdybym normalnie jadla malutko to bym nie utyla!
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Moge sie zalozyc, ze Ty spalasz mase kalorii, przy 3 dzieci jestes na pewno ciagle na nogach. Dzieki fitbit moge teraz zobaczyc ile krokow robie tylko w samym domu! Ja juz nie mam malych dzieci, moj organizm tez juz zwalnia ze wzgledu na wiek no i nawet nie zdawalam sobie sprawy jak wazne jest to zeby w ciagu dnia unikac stanow spoczynku. Ja nawet jak zrobie 16000krokow w ciagu dnia, to fitbit i tak nie odpuszcza i np. o 19:45 przypomni mi, ze nie zrobilam 250 krokow! Porzuc slodycze i ciasta na czas 5 tygodnii i cwicz, jestem pewna, ze cos zrzucisz!
Ja dzisiaj nie musialam jechac do pierwszego klienta na 7 rana. ale i tak sie obudzilam o 6 rano, wiec poszlam na "power walk", 5000 krokow juz zrobione i ponad 30 minut solidnej aktywnosci serca!
Aktywnego dnia Wszystkim zycze!