MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 76 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 75 | 76 | 77 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 76 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Fisolka

Post #1 Ocena: 0

2018-03-19 23:09:16 (7 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

Ja zdecydowanie mam 'zespol pourazowych zaburzen emocjonalnych' po porannym mierzeniu i wazeniu!
...dzis owoce zdominowaly moj jadlospis plus chuda zupka...zgrzeszylam tylko odrobina smietany:-M] i 1/4 malej kostki czekolady dla zdredukowania owego szoku emocjonalnego!
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #2 Ocena: 0

2018-03-19 23:10:44 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-19 21:51:33, Turefu napisał(a):
Po wczorajszych cwiczeniach mam wszedzie zakwasy. Probuje nie tylko schudnac, ale takze wzmocnic miesnie. Troche biegam, niezbyt szybko, ale dlugo. Zmiescilam sie dzis w 1300 kaloriach.

Początki ćwiczeń zawsze są mało przyjemne. Ja niby jestem zaprawiona w ćwiczeniach, ale jak czasem rozłoży mnie choroba, ze się nie mogę podnieść z łóżka, to tez mam zakwasy. Powoli ciało się przyzwyczai i zapomni o zakwasach oraz podniesie się kondycja. Wszystko wymaga czasu *THUMBS UP* Damy radę. Kto jak nie MY ? :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2018-03-19 23:28:34 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

ja dzis kokolo 1500 kc plus lampka wina, 20 minut na rowerku tylko ale mam gosci z Polski

jutro obiecuje poprawe

wedlug ppm - powinnam minimum jesc 1451 kal , moj cpm troche powyzej 2100 przy mojej sredniej aktywnosci.

Jak czesto fitbit trzeba ladowac ? mnie kusil apple watch ale ladowanie go codziennie mnie odrzucilo od zakupu. No i boje sie uczulenia, od zwyklych zegarkow bransoletek zaraz mi pokrzywka wyskakuje ;-(
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2018-03-19 23:57:50 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-19 21:32:28, gosian napisał(a):

Hej odchudzacze:-]
No to jak to jest? Ja dzisiaj w 5 godzin zrobilam 12400 krokow,7.45 km i pokazalo mi że spalilam tylko 292 kalorie:-(Fakt, ja mam taki zwykly,plastikowy za £5 "krokomierz".. Ale żeby az taka roznica byla?
Dzisiaj tylko bedzie pol godzinki na rowerku bo zmeczona jestem, ale zrobie jeszcze brzuszki patrzac na film..

Jak mam telefon przy sobie to mierzy ile przeszlam w ciagu dnia. Opaska na telefon na ramie nie sprawdza sie u mnie za bardzo, pewnie wina moich ramion, albo inny futeral musze kupic. Patrzac przykladowo - przy 3600 krokach wskazuje Samsung aplikacja ze 174 kalorie spalone. Moze tez co masz nie mierzy dobrze. To jest jakies 20 krokow spala 1 kalorie, i to przy zwyklym chodzeniu, i pokrywaloby sie to z pomiarem marszu na silowni.

Ja dzisiaj na lunch tylko kawe i pomarancze mialam. Na obiad gulasz z indyka, tylko lyzka oliwy do podduszenia cebuli i pieczarek, do tego marchewka i straki szparagowe, kasza peczak - z wyliczen z netu gulasz okolo 300 kal, kasza 125.

Kolacja- pol kubka naturalnego jogurtu, pol banana, cwiartka ananasa (wiem ze slodki ale szkoda mi bylo wyrzucic, bo do jutra juz nie doczekalby. i kilka kawalkow ciastek Biscoff - 350 kal

Nie jest zle, wody duzo wypilam i mam juz na jutro przygotowanych kilka butelek z plasterkiem pomaranczy albo cytryny i mieta.

Dwie kawy dzisiaj, obie bez cukru.

Na silowni zapomnialam pieniedzy, wiec sie nie zwazylam, ale za to pobilam rekord na Cross Trainer - 17 minut, chcialam pozniej dolozyc marszu troche, ale dziwnie mialam ocierpiale palce u stop po tym biegu na cross trainer, nie wiem dlaczego. Ponaciagalam troche plecy i inne partie na innych maszynach, potem 40 minut na basenie (troche intensywnie, troche mniej). NIe wiem, czy mnie zawialo po wyjsciu z basenu, czy inne licho, ale mnie boli pod lewa lopatka i ramie lewe tez...nie poddam sie.
Ada

Do góry stronyOffline

gosian

Post #5 Ocena: 0

2018-03-20 00:17:13 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Z tego co ja tu widze,to wy tak malutko i zdrowo jecie... Ja to az tak nie i obawiam sie że mogę nie zrzucic tego co zaplanowalam..zobaczymy.. Co poniedzialek wazymy sie i sprawdzimy czy moje wylane poty na rowerku sie oplacily:-)
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2018-03-20 06:43:43 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

gosian nie tak malutko - nie w moim przypadku, do tego zapycham sie owocami

Moja waga 72.3 ( jak pisalam moja waga troche poskoczyla po tym jak postwilam w innym miejcu albo mo moich grzeszkach)
talia -90
BMI 28.5

potem sprawdze % tkanki tluszowej bo oprocz cm do zgubienia to wlasnie tluszczyk chce zmienic w miesnie
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Jurny_Jurek

Post #7 Ocena: 0

2018-03-20 08:55:55 (7 lat temu)

Jurny_Jurek

Mężczyzna

Z nami od: 28-06-2016

Cytat:

2018-03-19 23:57:50, Adacymru napisał(a):

ale dziwnie mialam ocierpiale palce u stop po tym biegu na cross trainer, nie wiem dlaczego.

Trzeba popracowac nad technika biegu, ukladaniem stopy i sylwetka. Wbrew pozorom to niemal najwazniejsza rzecz.
I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #8 Ocena: 0

2018-03-20 09:06:12 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

LittleF, ja nie mam uczulenia na Iwatch, a mam na wszystkie metale, nigdy też nie miałam uczulenia na Casio G-shock. Iwtch jest zbudowany z ekskluzywnych materiałów - fakt codziennie zdejmujesz na ładowanie, ale ładuje się w jakieś 15 min - 20 min.

Dziś na razie śniadanie w łóżku (kromka ciemnego z rzodkiewką i wędliną + pokrzywa) przecież ja mam czas :-]

Później może coś porobię ... później ...

[ Ostatnio edytowany przez: Melanija 20-03-2018 09:07 ]

Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Marta2509

Post #9 Ocena: 0

2018-03-20 09:14:01 (7 lat temu)

Marta2509

Kobieta

Z nami od: 06-04-2016

Chcialabym tez troche zrzucic.
Mam BMI 21.7, wiec w zasadzie idealne ale wolalabym mniejsze, jak przyjechalam do UK 6 lat temu to wazylam 57kg, teraz 63. Wychodzi 1kg w gore na rok :D

U mnie wczoraj Choda i HotBody, dzisiaj 2h trening siatkowki.

Diety jako takiej nie trzymam bo nie umiem, az mnie skreca na mysl o twarozku i rzodkiewce.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2018-03-20 09:17:09 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-20 08:55:55, Jurny_Jurek napisał(a):
Cytat:

2018-03-19 23:57:50, Adacymru napisał(a):

ale dziwnie mialam ocierpiale palce u stop po tym biegu na cross trainer, nie wiem dlaczego.

Trzeba popracowac nad technika biegu, ukladaniem stopy i sylwetka. Wbrew pozorom to niemal najwazniejsza rzecz.

Nie pierwszy raz bieglam ani nie pierwszh raz bylam na Cross Trainer, ale jak mozesz wyjasnic co masz na mysli o technice, to bede wdzieczna. Ja wskazalam na nowe buty i pewnie sposob zawiazania. Dzisiaj zobacze czy to zmieni sprawe.
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 76 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 75 | 76 | 77 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,