...dzis owoce zdominowaly moj jadlospis plus chuda zupka...zgrzeszylam tylko odrobina smietany
![:-M] :-M]](modules/Forum/images/smiles/devil.gif )
Str 76 z 367 |
|
---|---|
Fisolka | Post #1 Ocena: 0 2018-03-19 23:09:16 (7 lat temu) |
Z nami od: 27-12-2010 Skąd: Londyn |
Ja zdecydowanie mam 'zespol pourazowych zaburzen emocjonalnych' po porannym mierzeniu i wazeniu!
...dzis owoce zdominowaly moj jadlospis plus chuda zupka...zgrzeszylam tylko odrobina smietany ![]() ,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry
k
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2018-03-19 23:10:44 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-19 21:51:33, Turefu napisał(a): Po wczorajszych cwiczeniach mam wszedzie zakwasy. Probuje nie tylko schudnac, ale takze wzmocnic miesnie. Troche biegam, niezbyt szybko, ale dlugo. Zmiescilam sie dzis w 1300 kaloriach. Początki ćwiczeń zawsze są mało przyjemne. Ja niby jestem zaprawiona w ćwiczeniach, ale jak czasem rozłoży mnie choroba, ze się nie mogę podnieść z łóżka, to tez mam zakwasy. Powoli ciało się przyzwyczai i zapomni o zakwasach oraz podniesie się kondycja. Wszystko wymaga czasu ![]() ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
littleflower | Post #3 Ocena: 0 2018-03-19 23:28:34 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
ja dzis kokolo 1500 kc plus lampka wina, 20 minut na rowerku tylko ale mam gosci z Polski
jutro obiecuje poprawe wedlug ppm - powinnam minimum jesc 1451 kal , moj cpm troche powyzej 2100 przy mojej sredniej aktywnosci. Jak czesto fitbit trzeba ladowac ? mnie kusil apple watch ale ladowanie go codziennie mnie odrzucilo od zakupu. No i boje sie uczulenia, od zwyklych zegarkow bransoletek zaraz mi pokrzywka wyskakuje ;-( "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Adacymru | Post #4 Ocena: 0 2018-03-19 23:57:50 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-19 21:32:28, gosian napisał(a): Hej odchudzacze ![]() No to jak to jest? Ja dzisiaj w 5 godzin zrobilam 12400 krokow,7.45 km i pokazalo mi że spalilam tylko 292 kalorie ![]() Dzisiaj tylko bedzie pol godzinki na rowerku bo zmeczona jestem, ale zrobie jeszcze brzuszki patrzac na film.. Jak mam telefon przy sobie to mierzy ile przeszlam w ciagu dnia. Opaska na telefon na ramie nie sprawdza sie u mnie za bardzo, pewnie wina moich ramion, albo inny futeral musze kupic. Patrzac przykladowo - przy 3600 krokach wskazuje Samsung aplikacja ze 174 kalorie spalone. Moze tez co masz nie mierzy dobrze. To jest jakies 20 krokow spala 1 kalorie, i to przy zwyklym chodzeniu, i pokrywaloby sie to z pomiarem marszu na silowni. Ja dzisiaj na lunch tylko kawe i pomarancze mialam. Na obiad gulasz z indyka, tylko lyzka oliwy do podduszenia cebuli i pieczarek, do tego marchewka i straki szparagowe, kasza peczak - z wyliczen z netu gulasz okolo 300 kal, kasza 125. Kolacja- pol kubka naturalnego jogurtu, pol banana, cwiartka ananasa (wiem ze slodki ale szkoda mi bylo wyrzucic, bo do jutra juz nie doczekalby. i kilka kawalkow ciastek Biscoff - 350 kal Nie jest zle, wody duzo wypilam i mam juz na jutro przygotowanych kilka butelek z plasterkiem pomaranczy albo cytryny i mieta. Dwie kawy dzisiaj, obie bez cukru. Na silowni zapomnialam pieniedzy, wiec sie nie zwazylam, ale za to pobilam rekord na Cross Trainer - 17 minut, chcialam pozniej dolozyc marszu troche, ale dziwnie mialam ocierpiale palce u stop po tym biegu na cross trainer, nie wiem dlaczego. Ponaciagalam troche plecy i inne partie na innych maszynach, potem 40 minut na basenie (troche intensywnie, troche mniej). NIe wiem, czy mnie zawialo po wyjsciu z basenu, czy inne licho, ale mnie boli pod lewa lopatka i ramie lewe tez...nie poddam sie.
Ada
|
gosian | Post #5 Ocena: 0 2018-03-20 00:17:13 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Z tego co ja tu widze,to wy tak malutko i zdrowo jecie... Ja to az tak nie i obawiam sie że mogę nie zrzucic tego co zaplanowalam..zobaczymy.. Co poniedzialek wazymy sie i sprawdzimy czy moje wylane poty na rowerku sie oplacily
![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
|
|
littleflower | Post #6 Ocena: 0 2018-03-20 06:43:43 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
gosian nie tak malutko - nie w moim przypadku, do tego zapycham sie owocami
Moja waga 72.3 ( jak pisalam moja waga troche poskoczyla po tym jak postwilam w innym miejcu albo mo moich grzeszkach) talia -90 BMI 28.5 potem sprawdze % tkanki tluszowej bo oprocz cm do zgubienia to wlasnie tluszczyk chce zmienic w miesnie "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Jurny_Jurek | Post #7 Ocena: 0 2018-03-20 08:55:55 (7 lat temu) |
Z nami od: 28-06-2016 Skąd: Faggot |
Cytat: 2018-03-19 23:57:50, Adacymru napisał(a): ale dziwnie mialam ocierpiale palce u stop po tym biegu na cross trainer, nie wiem dlaczego. Trzeba popracowac nad technika biegu, ukladaniem stopy i sylwetka. Wbrew pozorom to niemal najwazniejsza rzecz. I never thought I’d live in a world where people are so afraid of dying that they stop living..
|
Melanija | Post #8 Ocena: 0 2018-03-20 09:06:12 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
LittleF, ja nie mam uczulenia na Iwatch, a mam na wszystkie metale, nigdy też nie miałam uczulenia na Casio G-shock. Iwtch jest zbudowany z ekskluzywnych materiałów - fakt codziennie zdejmujesz na ładowanie, ale ładuje się w jakieś 15 min - 20 min.
Dziś na razie śniadanie w łóżku (kromka ciemnego z rzodkiewką i wędliną + pokrzywa) przecież ja mam czas ![]() Później może coś porobię ... później ... [ Ostatnio edytowany przez: Melanija 20-03-2018 09:07 ] Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
Marta2509 | Post #9 Ocena: 0 2018-03-20 09:14:01 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2016 Skąd: Kent |
Chcialabym tez troche zrzucic.
Mam BMI 21.7, wiec w zasadzie idealne ale wolalabym mniejsze, jak przyjechalam do UK 6 lat temu to wazylam 57kg, teraz 63. Wychodzi 1kg w gore na rok :D U mnie wczoraj Choda i HotBody, dzisiaj 2h trening siatkowki. Diety jako takiej nie trzymam bo nie umiem, az mnie skreca na mysl o twarozku i rzodkiewce. |
Adacymru | Post #10 Ocena: 0 2018-03-20 09:17:09 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-20 08:55:55, Jurny_Jurek napisał(a): Cytat: 2018-03-19 23:57:50, Adacymru napisał(a): ale dziwnie mialam ocierpiale palce u stop po tym biegu na cross trainer, nie wiem dlaczego. Trzeba popracowac nad technika biegu, ukladaniem stopy i sylwetka. Wbrew pozorom to niemal najwazniejsza rzecz. Nie pierwszy raz bieglam ani nie pierwszh raz bylam na Cross Trainer, ale jak mozesz wyjasnic co masz na mysli o technice, to bede wdzieczna. Ja wskazalam na nowe buty i pewnie sposob zawiazania. Dzisiaj zobacze czy to zmieni sprawe.
Ada
|