MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 65 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 64 | 65 | 66 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 65 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Melanija

Post #1 Ocena: 0

2018-03-15 14:09:36 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

zjedz dwa w panierce, albo trzy gołe :-]

Ps. wiem, że off top, ale ja robię takie zawijańce ze szpinakiem z placków tortilli i zapiekam pod odrobiną pomady z ketchupu i sera żółtego - miał byś dylemat z głowy ;-)

A teraz na temat, jak się zmusić do wizyty na jakiejś siłowni? ale w sumie to retoryczne pytanie bo i tak nie pójdę :-]

[ Ostatnio edytowany przez: Melanija 15-03-2018 14:12 ]

Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

cris82

Post #2 Ocena: 0

2018-03-15 14:25:20 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

wystarczy ze wykupisz abonament jesli masz weza w kieszeni to wtedy juz tylko z gorki
ze mna tak bylo
motywacja przyszla po pierwszym sciagnietym dd : P

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2018-03-15 14:33:20 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Cytat:

2018-03-15 14:09:36, Melanija napisał(a):
zjedz dwa w panierce, albo trzy gołe :-]

A teraz na temat, jak się zmusić do wizyty na jakiejś siłowni? ale w sumie to retoryczne pytanie bo i tak nie pójdę :-]

[ Ostatnio edytowany przez: <i>Melanija</i> 15-03-2018 14:12 ]

pokaze Ci zdjecie mojego prywatnego trenera - moze zdanie zmienisz ;-)
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Lucy_J

Post #4 Ocena: 0

2018-03-15 14:42:33 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Co do motywacji, mysle ze najlepiej znalesc cos co sprawia nam przyjemnosc. Ja nie lubie silowni, bo nie lubie jak ktos sie na mnie patrzy. Jesli dodac do tego moj pot i twarz Rudolfa renifera, to ja podziekuje. Kiedys chodzilam, ale nudzilam sie bo nie mialam zadnego planu ani rozpiski i odpadlam po miesiacu.

Od roku cwicze w domu rozne cwiczenia ale zaczelam od Matki Boskiej Chodakowskiej :D Wrzucila jakies wyzwanie na facebooka, i stwierdzilam ze sprobuje, po tym jak spodnie zaczely robic sie za ciasne i tlumaczenia ze to grube kosci czy tam wzdecia, nic nie pomagaly. Myslalam ze wystarczy tylko ograniczyc pare rzeczy, ale okazalo sie ze bez ruchu to ja nic nie zdzialam.

I co najlepsze-ja znosze cwiczen dywanowych, nie trawie glosow trenerow ze dam rade, ze cialo moze wiecej niz umysl i inne takie madrosci zyciowe. Moim sposobem jest po prostu wylaczenie glosu i ogladanie w tle moich ulubionych dokumentow na Discovery czy seriali, ktore zawsze chcialam obejrzec. I to zadzialalo! Polaczylam przyjemne z pozytecznym. Teraz, po takim czasie trening wszedl w krew, juz sie do niego nie zmuszam, teraz sama z siebie pakuje sie w moje rozowe spodenki Pumy i jade z koksem.

To moj przepis na motywacje - znalesc cos co daje autentyczna radosc.

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #5 Ocena: 0

2018-03-15 14:45:38 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Super!

Ok, to siłownię mam już z głowy ... :-]
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #6 Ocena: 0

2018-03-15 15:13:24 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

LucyJ nawet nie wiesz ile nas łączy :-]
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #7 Ocena: 0

2018-03-15 17:09:42 (7 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Kolejni uzytkownicy dodani do listy. Pomyslalam sobie, ze ci z Nas ktorzy maja ochote moga przy swoim nicku dopisac jaki cel chca osiagnac, tak jak ja wlasnie zrobilam, odswiezona lista ponizej:

@Ada
@Gosian
@LittleFlower
@Radzik77
@Severance - usunac 4kg nadwagi, jak sie uda wiecej to bonus.

Proponuje zebyscie poprostu liste skopiowali albo zacytowali z dodatkowa informacja przy swoim nicku. Dotyczy rowniez kazdego kolejnego forumowicza ktory chcialby sie przylaczyc.

Cytat:

2018-03-15 14:09:36, Melanija napisał(a):

Taka mysl..: przejdz sie do Centrum Sportowego i popros zeby Ci podpowiedziano ktore z zajec to taniec z cwiczeniami, albo inaczej: cwiczenie przez taniec (ja mam do wyboru Zumbe, Clubbercise, SH'bam- ale to ostatnie to w innym osrodnku i godzina mi nie pasuje).
Ja chodze na Zumbe i Clubbercise- super zabawa! Na Zumbe przychodza rowniez mezczyzni (chyba jeszcze nie odkryli Clubbercise), wszyscy sie swietnie bawimy. Po zajeciach zawsze ide na basen, ja akurat umiem plywac i dlatego wybralam centrum sportowe a nie jakis nieduzy prywatny klub- cenie sobie mozliwosc pojscia na basen, nawet jesli nie mam juz sily na wiekszy wysilek fizyczny to sie po prostu studze :-]
Membership kosztuje mnie £20 na miesiac i pokrywa dostep do 10 osrodkow w promieniu 20 mil.
Ja akurat lubie bardziej agresywna forme aktywnosci fizycznej, ale czasami chodze tez na Pilates- przyjemnie relaksujace.

[ Ostatnio edytowany przez: Severance_ 15-03-2018 17:12 ]

Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

BlackJack

Post #8 Ocena: 0

2018-03-15 17:25:40 (7 lat temu)

BlackJack

Kobieta

Z nami od: 09-09-2011

Ja tez sie zglaszalam- jesli jeszcze mozna.

5kg do pozbycia sie plus kilka cm w pasie i udach.

Do góry stronyOffline

Severance_

Post #9 Ocena: 0

2018-03-15 17:30:37 (7 lat temu)

Severance_

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-15 17:25:40, BlackJack napisał(a):
Ja tez sie zglaszalam- jesli jeszcze mozna.

5kg do pozbycia sie plus kilka cm w pasie i udach.

Przeoczylam, przepraszam, juz poprawione..:

Cytat:

@Ada
@BlackJack - 5kg do pozbycia sie plus kilka cm w pasie i udach.
@Gosian
@LittleFlower
@Radzik77

*THUMBS UP*
Mind your own biscuits and life will be gravy

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #10 Ocena: 0

2018-03-15 18:51:59 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

@Ada
@BlackJack - 5kg do pozbycia sie plus kilka cm w pasie i udach.
@Gosian
@LittleFlower - zgubic 4 kg (teraz mam 72kg) obnizyc tkanke tluszczowa z conajmniej 2 %
@Radzik77

Ada - ja kupilam kilka lat temu wage w Argosie za okolo 30 f - bez zadnej promocji - sluzy do dzis - mozna tam wpisac dane 10 osob chyba - oblicza wage, BMI, % wody, muskulow i tkanki tluszczowej, oblicza ile kalori dany osobnik powinien jesc na dzien (BMR jak dobrze pamietam) naprawde warto zakupic

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Strona 65 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 64 | 65 | 66 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,