Kolejni uzytkownicy dodani do listy. Pomyslalam sobie, ze ci z Nas ktorzy maja ochote moga przy swoim nicku dopisac jaki cel chca osiagnac, tak jak ja wlasnie zrobilam, odswiezona lista ponizej:
@Ada
@Gosian
@LittleFlower
@Radzik77
@Severance - usunac 4kg nadwagi, jak sie uda wiecej to bonus.
Proponuje zebyscie poprostu liste skopiowali albo zacytowali z dodatkowa informacja przy swoim nicku. Dotyczy rowniez kazdego kolejnego forumowicza ktory chcialby sie przylaczyc.
Cytat:
2018-03-15 14:09:36, Melanija napisał(a):
A teraz na temat, jak się zmusić do wizyty na jakiejś siłowni? ale w sumie to retoryczne pytanie bo i tak nie pójdę
Taka mysl..: przejdz sie do Centrum Sportowego i popros zeby Ci podpowiedziano ktore z zajec to taniec z cwiczeniami, albo inaczej: cwiczenie przez taniec (ja mam do wyboru Zumbe, Clubbercise, SH'bam- ale to ostatnie to w innym osrodnku i godzina mi nie pasuje).
Ja chodze na Zumbe i Clubbercise- super zabawa! Na Zumbe przychodza rowniez mezczyzni (chyba jeszcze nie odkryli Clubbercise), wszyscy sie swietnie bawimy. Po zajeciach zawsze ide na basen, ja akurat umiem plywac i dlatego wybralam centrum sportowe a nie jakis nieduzy prywatny klub- cenie sobie mozliwosc pojscia na basen, nawet jesli nie mam juz sily na wiekszy wysilek fizyczny to sie po prostu studze
Membership kosztuje mnie £20 na miesiac i pokrywa dostep do 10 osrodkow w promieniu 20 mil.
Ja akurat lubie bardziej agresywna forme aktywnosci fizycznej, ale czasami chodze tez na Pilates- przyjemnie relaksujace.
[ Ostatnio edytowany przez: Severance_ 15-03-2018 17:12 ]
Mind your own biscuits and life will be gravy