2018-03-15 10:15:11, Adacymru napisał(a):
oprocz wody to na nic nie mam ochoty.
WODA

Ada, może lepiej odpuścić, przecież to nie koniec świata

Str 64 z 367 |
|
---|---|
Melanija | Post #1 Ocena: 0 2018-03-15 10:21:13 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-15 10:15:11, Adacymru napisał(a): oprocz wody to na nic nie mam ochoty. WODA ![]() Ada, może lepiej odpuścić, przecież to nie koniec świata ![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
littleflower | Post #2 Ocena: 0 2018-03-15 10:55:34 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
zdrowka
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Severance_ | Post #3 Ocena: 0 2018-03-15 11:04:18 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-15 06:46:54, littleflower napisał(a): Moze oprocz wagi takze powinnismy wziasc pod uwage zgubione centymetry, OK. W poniedzialek rano mierzymy sie w biodrach i pasie, sprawdzamy wage i juz . Informacje zachowujemy dla siebie. Jesli ktos chce podac swoje wymiary to ja nie widze problem, ale tez nie widze potrzeby. Prawda jest taka, ze oprocz nas samych nikt prawdy nie pozna, jedynymi oszukanymi w tej zabawie bedziemy my sami ;] Wszystkie sugestie odnosnie "skoku na wage" mile widziane! Zeby troche usystematyzować, do "skoku na wage" zglosily sie do teraz: @Gosian @LittleFlower @Severance ...pominelam kogos? Jesli kogos pominelam to przepraszm, ale rozmawiamy w tym watku on wielu sprawach I moglo mi umknac! Mind your own biscuits and life will be gravy
|
Adacymru | Post #4 Ocena: 0 2018-03-15 11:26:53 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja tez, ja tez... wage chyba zakupie albo w klubie sie zwaze, zeby tylko odwagi mi nie braklo...
Narazie nastapila poprawa w samopoczuciu ale jeszcze nie sprawdzalam efektow w stanie wertykalnym ![]()
Ada
|
radzik77 | Post #5 Ocena: 0 2018-03-15 12:54:29 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
A moge i ja?
![]() Nie mam nadwagi, ale brzuch mi zaczyna wyłazić ![]() ![]() |
|
|
Melanija | Post #6 Ocena: 0 2018-03-15 13:16:46 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Jak sobie radzicie z uczuciem głodu po ćwiczeniach?
Tylko mi proszę nie pisać, napij się wody ![]() nooo, bo ja jak nie ćwiczę to żrem, a jak ćwiczę to żrem do kwadratu ![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2018-03-15 13:25:01 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
zjedz cos dobrego zoladek musi wiedziec ze jest co trawic wtedy nie robi zapasow na lato polecam srednio dojrzalego banana rozmiar xxl ladnie wygietego
ewentualnie kromka z maslem orzechowym ktore jest zdrowe nie powinna wywolac wyrzutow sumienia : P |
Adacymru | Post #8 Ocena: 0 2018-03-15 13:39:40 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Wczorajszy dzien zamknelam w 1350 kaloriach (tak wasza motywacja dziala, ze ja kalorie pierwszy raz w zyciu licze, przy pomocy aplikacji na telefonie). W tym byly rowniez pierogi ruskie. Nie p[odjadlam nic pozniej oprocz pomaranczy, bo obiad byl pozno, pierogow nalepilam na 3 dni chyba, co zajelo mi sporo czasu (i jeszcze pol ciasta zostalo- ciekawe czy da sie wykorzystac na cos dzisiaj?), a jak skonczylam sprzatac, to zaczela mnie glowa bolec i odeszla ochota na jakiekolwiek jedzenie.
Dzisiaj pozne sniadanie, bo rano jakas zaraza mnie trzymala w lozku, ale zoladek uspokojony chyba, bo sniadanie przyjelo. Dzisiaj tunczyk z puszki z cebulka, rzodkiewka (domyslic sie mozna ze byla sniesznie tania w sklepie kiedys ![]() Ide na silownie, nie tak dla figury, jak moich plecow, bo jak polezalam dzisiaj dluzej, to sie ledwop z lozka zlozyc moglam, i nie obylo sie bez okrzykow, ktore moglyby sasiadow przestraszyc. ![]() Pierogi beda oczywiscie na obiad, tylko zupe musze wymyslic, albo zamienie zupe na deser, ktory od wtorku czeka w lodowce, ale przy takich motywacyjnych postach w tym temacie, moje sumienie nie pozwolilo mi ruszyc. Deser bedzie na udowodnienie, ze moj zoladek jest zdrowy, rozumiecie? ![]()
Ada
|
Melanija | Post #9 Ocena: 0 2018-03-15 13:40:33 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-15 13:25:01, cris82 napisał(a): zjedz cos dobrego zoladek musi wiedziec ze jest co trawic wtedy nie robi zapasow na lato polecam srednio dojrzalego banana rozmiar xxl ladnie wygietego ewentualnie kromka z maslem orzechowym ktore jest zdrowe nie powinna wywolac wyrzutow sumienia : P uwielbiam średnio dojrzałe banany w rozmiarze xxl ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Melanija 15-03-2018 13:49 ] Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2018-03-15 13:53:35 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
a ja wczoraj robilem krokiety ze szpinakiem poki co to tylko nalesniki ze szpinakiem i teraz mam dylemat czy ubrac je w panierke a moze zjesc nagolasa?
inna kwestia to zjesc dwa czy trzy na obiad... walcze z myslami |