MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 60 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 59 | 60 | 61 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 60 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2018-03-14 00:42:09 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Sama sie dziwie, bo zwykle to bylabym glodna, ale dzisiaj jakos sie zajelam i przezylam.

Inuliny daje lyzeczke, w opakowaniu byla miarka nawet.

PS. Kredyt jutro sobie odrobie- zrobilam farsz na ruskie pierogi, na jutro :-]
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Turefu

Post #2 Ocena: 0

2018-03-14 09:18:37 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Zjadlam dzis dwa tosty z mala iloscia masla, dwa jajka Na miekko i kawe z mlekiem. Razem jakies 400 kalorii.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

Melanija

Post #3 Ocena: 0

2018-03-14 09:36:06 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-14 09:18:37, Turefu napisał(a):
Zjadlam dzis dwa tosty z mala iloscia masla, dwa jajka Na miekko i kawe z mlekiem. Razem jakies 400 kalorii.

Ja jem przeważnie x1 kromkę ciemnego pieczywa z normalną wkładką - ser żółty, sałata, szczypiorek, pomidor, wędlina - ale to nie jest dietetycznie, tylko normalnie ;-) - muszę się odważyć do likwidacji sera żółtego z diety, ale przecież go lubię ... *DONT_KNOW*

Cytat:

2018-03-13 23:42:47, Adacymru napisał(a):

Poplywalam pol godziny pozniej, i jak nie zaowocowalo to spadkiem wielu kalorii (chyba 200 max na silowni jak zliczalam z licznikow, i nie wiem ile z plywania), ale przynajmniej plecy w lepszej kondycji.

Z dzisiejszej diety:
Przed sniadaniem :
Inuliny lyzeczka z woda - prebiotyk, naturalna pożywka do rozwoju pożytecznych bakterii probiotycznych, ułatwia trawienie, wchłanianie, oczyszczanie organizmu z pasożytów, bakterii, grzybów, toksyn.

Spirulina Chlorella lyzeczka z woda (to jest ciezsze do przelkniecia wiec zatykam nos)- odkwasza, odżywia, ułatwia zasiedlanie przyjaznej mikroflory jelitowej do walki z robakami, grzybami i innymi pasożytami, odflegmia organizm

Ja pływam 30 lapsów - nie jest to dużo, wiem, ale zajmuje mi to około 40 min. - total calories 538, active calories 485 - cokolwiek to znaczy ;-)
Dla porównania, na infra saunie przez 30 min. spaliłam 3000 kcal.- ale byłam tylko raz, wstydzę się sama chodzić :-T[ no i teraz już za tłusta jestem, a trzeba w krótkich gaciach ... a to mój znajomy Polak prowadzi :-p

Ada, gdzie kupujesz te składniki do magicznej mikstury?
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #4 Ocena: 0

2018-03-14 10:45:35 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja niestety wczoraj zamiast na silke - to znaczy bylam tam ale tylko pol godziny a potem ze znajomymi do pobliskiego pubu na steak z frytkami ze slodkich ziemniakow I kilka lampek wina. Dzis musze to nadrobic - dzis do pracy jogurt naturanly - zielony groszek I male pomidorki plus batonik z Slimming World. Porada jaka otrzymalam od koleznki ktora jest czlonkiem SW to ze jak jestesmy glosni to zamiast kanapki zjesc ugotowane jajko
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2018-03-14 13:45:10 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Jade na silownie i potem basen. Sniadanie podobne do wczoraj tylko bardzo pozno zjedzone bo jak zaczelam "krotka robote" to mi do 12 zeszlo. Sniadanie dzisiaj wpisalam do Samsung Health i ponoc zjadlam 525 kalorii. Plecy dalej bola wiec wysilku wielkiego na silowni nie dokonam.

Ps
1.podam pozniej prebiotykow info
2.znalazlam w necie ze jeden ruski pierog ma okolo 52 kalorie :-]
Ada

Do góry stronyOffline

cris82

Post #6 Ocena: 0

2018-03-14 14:07:49 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

Cytat:

2018-03-14 13:45:10, Adacymru napisał(a):
Jade na silownie i potem basen. Sniadanie podobne do wczoraj tylko bardzo pozno zjedzone bo jak zaczelam "krotka robote" to mi do 12 zeszlo. Sniadanie dzisiaj wpisalam do Samsung Health i ponoc zjadlam 525 kalorii. Plecy dalej bola wiec wysilku wielkiego na silowni nie dokonam.

Ps

ale bez pierogow mozna zyc jak ja kiedys sprawdzalem to kieliszek wodki ma 100 malo z krzesla nie spadlem jak to zobaczylem
i jak tu byc chudym *DONT_KNOW*

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #7 Ocena: 0

2018-03-14 14:17:05 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-14 14:07:49, cris82 napisał(a):
Cytat:

2018-03-14 13:45:10, Adacymru napisał(a):

Ps

ale bez pierogow mozna zyc jak ja kiedys sprawdzalem to kieliszek wodki ma 100 malo z krzesla nie spadlem jak to zobaczylem
i jak tu byc chudym *DONT_KNOW*

Ja tych ciekawostek ie czytam *DRINK*

Do góry stronyOffline

Lucy_J

Post #8 Ocena: 0

2018-03-14 15:00:07 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

U mnie cwiczeniowa laba, ale spacer przed praca zaliczony :)

Sniadanie - trociny czyli Weetabix z odtluszczonym mlekiem.

Przekaska - jogurt naturalny bez tluszczu

Lunch - dwie kanapki z salata szynka, paprika, ogorkiem ale nie przekladane chleblem tylko sanwdwich thins (zabijcie mnie ale nie wiem jak to na polski przetlumaczyc)

Podwieczorek - Grapefruit (pisze po angielsku bo nigdy nie wiedzialam czy grejp czy grefrut hahaha)

Kolacja - przepis z ksiazki Toma Kerridga - nalesniki z ricotty i cukini z jakas salatka domowej roboty :)

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #9 Ocena: 0

2018-03-14 15:08:19 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Lucy, produkty 0% to trucizna, obejrzyj sobie 36.6 z Ewa Drzyzgą na temat diety 0%.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #10 Ocena: 0

2018-03-14 15:08:38 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Mozesz podac przepis na te nalesniki z ricotty , prosze
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Strona 60 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 59 | 60 | 61 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,