Inuliny daje lyzeczke, w opakowaniu byla miarka nawet.
PS. Kredyt jutro sobie odrobie- zrobilam farsz na ruskie pierogi, na jutro
![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 60 z 367 |
|
---|---|
Adacymru | Post #1 Ocena: 0 2018-03-14 00:42:09 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Sama sie dziwie, bo zwykle to bylabym glodna, ale dzisiaj jakos sie zajelam i przezylam.
Inuliny daje lyzeczke, w opakowaniu byla miarka nawet. PS. Kredyt jutro sobie odrobie- zrobilam farsz na ruskie pierogi, na jutro ![]()
Ada
|
Turefu | Post #2 Ocena: 0 2018-03-14 09:18:37 (7 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Zjadlam dzis dwa tosty z mala iloscia masla, dwa jajka Na miekko i kawe z mlekiem. Razem jakies 400 kalorii.
|
Melanija | Post #3 Ocena: 0 2018-03-14 09:36:06 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-14 09:18:37, Turefu napisał(a): Zjadlam dzis dwa tosty z mala iloscia masla, dwa jajka Na miekko i kawe z mlekiem. Razem jakies 400 kalorii. Ja jem przeważnie x1 kromkę ciemnego pieczywa z normalną wkładką - ser żółty, sałata, szczypiorek, pomidor, wędlina - ale to nie jest dietetycznie, tylko normalnie ![]() ![]() Cytat: 2018-03-13 23:42:47, Adacymru napisał(a): Poplywalam pol godziny pozniej, i jak nie zaowocowalo to spadkiem wielu kalorii (chyba 200 max na silowni jak zliczalam z licznikow, i nie wiem ile z plywania), ale przynajmniej plecy w lepszej kondycji. Z dzisiejszej diety: Przed sniadaniem : Inuliny lyzeczka z woda - prebiotyk, naturalna pożywka do rozwoju pożytecznych bakterii probiotycznych, ułatwia trawienie, wchłanianie, oczyszczanie organizmu z pasożytów, bakterii, grzybów, toksyn. Spirulina Chlorella lyzeczka z woda (to jest ciezsze do przelkniecia wiec zatykam nos)- odkwasza, odżywia, ułatwia zasiedlanie przyjaznej mikroflory jelitowej do walki z robakami, grzybami i innymi pasożytami, odflegmia organizm Ja pływam 30 lapsów - nie jest to dużo, wiem, ale zajmuje mi to około 40 min. - total calories 538, active calories 485 - cokolwiek to znaczy ![]() Dla porównania, na infra saunie przez 30 min. spaliłam 3000 kcal.- ale byłam tylko raz, wstydzę się sama chodzić ![]() ![]() Ada, gdzie kupujesz te składniki do magicznej mikstury? Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
littleflower | Post #4 Ocena: 0 2018-03-14 10:45:35 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Ja niestety wczoraj zamiast na silke - to znaczy bylam tam ale tylko pol godziny a potem ze znajomymi do pobliskiego pubu na steak z frytkami ze slodkich ziemniakow I kilka lampek wina. Dzis musze to nadrobic - dzis do pracy jogurt naturanly - zielony groszek I male pomidorki plus batonik z Slimming World. Porada jaka otrzymalam od koleznki ktora jest czlonkiem SW to ze jak jestesmy glosni to zamiast kanapki zjesc ugotowane jajko
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
Adacymru | Post #5 Ocena: 0 2018-03-14 13:45:10 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Jade na silownie i potem basen. Sniadanie podobne do wczoraj tylko bardzo pozno zjedzone bo jak zaczelam "krotka robote" to mi do 12 zeszlo. Sniadanie dzisiaj wpisalam do Samsung Health i ponoc zjadlam 525 kalorii. Plecy dalej bola wiec wysilku wielkiego na silowni nie dokonam.
Ps 1.podam pozniej prebiotykow info 2.znalazlam w necie ze jeden ruski pierog ma okolo 52 kalorie ![]()
Ada
|
|
|
cris82 | Post #6 Ocena: 0 2018-03-14 14:07:49 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat: 2018-03-14 13:45:10, Adacymru napisał(a): Jade na silownie i potem basen. Sniadanie podobne do wczoraj tylko bardzo pozno zjedzone bo jak zaczelam "krotka robote" to mi do 12 zeszlo. Sniadanie dzisiaj wpisalam do Samsung Health i ponoc zjadlam 525 kalorii. Plecy dalej bola wiec wysilku wielkiego na silowni nie dokonam. Ps 1.podam pozniej prebiotykow info 2.znalazlam w necie ze jeden ruski pierog ma okolo 52 kalorie ![]() ale bez pierogow mozna zyc jak ja kiedys sprawdzalem to kieliszek wodki ma 100 malo z krzesla nie spadlem jak to zobaczylem i jak tu byc chudym ![]() |
Melanija | Post #7 Ocena: 0 2018-03-14 14:17:05 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-14 14:07:49, cris82 napisał(a): Cytat: 2018-03-14 13:45:10, Adacymru napisał(a): Jade na silownie i potem basen. Sniadanie podobne do wczoraj tylko bardzo pozno zjedzone bo jak zaczelam "krotka robote" to mi do 12 zeszlo. Sniadanie dzisiaj wpisalam do Samsung Health i ponoc zjadlam 525 kalorii. Plecy dalej bola wiec wysilku wielkiego na silowni nie dokonam. Ps 1.podam pozniej prebiotykow info 2.znalazlam w necie ze jeden ruski pierog ma okolo 52 kalorie ![]() ale bez pierogow mozna zyc jak ja kiedys sprawdzalem to kieliszek wodki ma 100 malo z krzesla nie spadlem jak to zobaczylem i jak tu byc chudym ![]() Ja tych ciekawostek ie czytam ![]() Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
Lucy_J | Post #8 Ocena: 0 2018-03-14 15:00:07 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2012 Skąd: Hawarden |
U mnie cwiczeniowa laba, ale spacer przed praca zaliczony
![]() Sniadanie - trociny czyli Weetabix z odtluszczonym mlekiem. Przekaska - jogurt naturalny bez tluszczu Lunch - dwie kanapki z salata szynka, paprika, ogorkiem ale nie przekladane chleblem tylko sanwdwich thins (zabijcie mnie ale nie wiem jak to na polski przetlumaczyc) Podwieczorek - Grapefruit (pisze po angielsku bo nigdy nie wiedzialam czy grejp czy grefrut hahaha) Kolacja - przepis z ksiazki Toma Kerridga - nalesniki z ricotty i cukini z jakas salatka domowej roboty ![]() |
Melanija | Post #9 Ocena: 0 2018-03-14 15:08:19 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Lucy, produkty 0% to trucizna, obejrzyj sobie 36.6 z Ewa Drzyzgą na temat diety 0%.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
littleflower | Post #10 Ocena: 0 2018-03-14 15:08:38 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Mozesz podac przepis na te nalesniki z ricotty , prosze
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|