MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 57 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 56 | 57 | 58 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 57 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Turefu

Post #1 Ocena: 0

2018-03-12 08:18:08 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Zjadlam sniadanie, platki 300 kalorii. Trzeba sie zmiescic w 1300 kaloriach dziennie i sie schudnie.

Do góry stronyOnline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Strona WWW

Lucy_J

Post #2 Ocena: 0

2018-03-12 08:18:30 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Dokladnie Katy, niektorzy sie za glowe lapia ze po co ja sie odchudzam. Ja sie nie odchudzam, ze chce tylko odslonic miesnie ktore sa skrywane pod warstwa tluszczyku. Bo mozna sie katowac na silowni, robic po 1000 brzuszkow itd, nic to nie da jesli miesnie sa zakryte.

Poza tym jak juz mowilam to jest zmiana na cale zycie, dlatego ja jem wylacznie tylko to co mi smakuje a ze jest to zdrowe no to co ja poradze :D Bylo pare potraw ktore przygotowalam bo byly jakies tam mega fit, ale kompletnie mi smakowo nie podeszly to sie nie bede katowac. Ostatnio zakupila ksiazke Tom Kerridge - Lose Weight for good. Tam sa fantastyczne przepisy i co najwazniejsze sycace, pelne warzyw, ryb I dla miesozercow tez sie cos znajdzie :) Jak ktos ma okazje kupic to polecam!

Do góry stronyOffline

Lucy_J

Post #3 Ocena: 0

2018-03-12 08:52:32 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Cytat:

2018-03-12 08:18:08, Turefu napisał(a):
Zjadlam sniadanie, platki 300 kalorii. Trzeba sie zmiescic w 1300 kaloriach dziennie i sie schudnie.

Turefu a masz juz przygotowany plan co dzis zjesz czy spontanicznie lecisz? :)

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #4 Ocena: 0

2018-03-12 09:07:16 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Nie, Nie mam planu . Wypilam kawe z mlekiem i zabieram do pracy kanapke z dzemem , nastepne 300 kalorii. Wiem, nienajlepszy lunch, jutro skombinuje cos lepszego. Waze 76kg , mam 167cm wzrostu, To Nie jest straszna nadwaga, Nie mam kompleksow co do swojego wygladu, przekroczylam magiczne 40, metabolizm zwalnia i trzeba uwazac, zeby sie Nie roztyc. Nie mam problemow zdrowotnych, po prostu trzeba mniej jesc I wiecej sie ruszac.

Do góry stronyOnline

Strona WWW

ruuuda

Post #5 Ocena: 0

2018-03-12 09:35:03 (7 lat temu)

ruuuda

Kobieta

Z nami od: 05-02-2013

Ja jestem po 2 operacjach przepukliny , mialam podciagniete jelito i wstawiona siatke pod skore ktora sie nieprzyjela :( Przez 2 lata mialam zakaz dzwigania i wysilku , teraz widac tego efekty :-[ Moja figura to jablko, chodzilam na zumbe gdzie mi jedynie zjechala pupa :-] a brzuch jaki byl taki jest , jazda na rowerze dala mi ladne uda . Przetestowalam kilka opcji aby wiedziec co jest dobre dla mnie.
- jazda na rowerze
-basen
-niejedzenie slodyczy
- odstawienie napoi gazowanych, alkoholu
- wysypianie sie
- ruch , spacer
- zjadanie polowe tego co jadlam wczesniej
-smoothie
-gotuje lekkie potrawy
Jedynie co mi brakuje to czasem tego wsparcia , tego aby ktos mi dal "kredyt", powiedzial dajesz rade, daj z siebie wiecej bo stac cie na to , tego dopingu !
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2018-03-12 16:37:43 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

J achodze nie tylko na silke do parku ale jeszcze na taka noralna, na razie wiecej kardio by zrzucic wage ale tez cwiczenia na wzmocnienia, w moim pakiecie mam trenera za darmo ( w cenie membership) I tez mi wstyd bylo bo nie moglam nawet tak prostego cwieczenia zrobic jak plank w 20 second. Teraz po dwoch tygodniach moge juz kilka pod rzad zrobic. ;-) Mimo ze waga nie leci juz jak na poczatu to cenymetry tak, miesnie waza wiecej niz tluszcz a zabieraja mniej miejsca.

Ja jem wszystko tzn prawie ale patrze by jesc mniej kalori niz spalam - no I troche zdrowiej , wiecej grilowanego lub z Active Fry , mniej chleba ziemniakow macznych rzeczy, mniej sztucznych cukrow ( oprocz kilka lampek wina w tygodniu) I jakos to idzie

Ja tez jestem za utworzeniem grupy swparcia tutaj

Ostatnio na FB pojawila sie grupa Zupomaniaczek czy jakos tak - co sadzicie ?
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Lucy_J

Post #7 Ocena: 0

2018-03-12 20:28:29 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Zupomaniaczki? Nie znam, nie slyszalam.

Ale jestem za grupa wsparcia. Nie kazda tu wpada i sie chwali ze dzis byl spacer, albo cwiczenia albo inna aktywnosc z ktorej jestesmy dumne. Albo niech sie zali ze byla wtopa i poszedl Snickersik :-]:-]:-]

Ja zaczne - dzisiaj nie bylo spaceru bo lal deszcz caly dzien ale za to nadrobilam cwiczeniami na posladki i mam nadzieje ze bede w stanie usiasc:-]:-]

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #8 Ocena: 0

2018-03-12 20:33:14 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-12 20:28:29, Lucy_J napisał(a):
Zupomaniaczki? Nie znam, nie slyszalam.

Ale jestem za grupa wsparcia. Nie kazda tu wpada i sie chwali ze dzis byl spacer, albo cwiczenia albo inna aktywnosc z ktorej jestesmy dumne. Albo niech sie zali ze byla wtopa i poszedl Snickersik :-]:-]:-]

Ja zaczne - dzisiaj nie bylo spaceru bo lal deszcz caly dzien ale za to nadrobilam cwiczeniami na posladki i mam nadzieje ze bede w stanie usiasc:-]:-]

Nnnnooooo nieeee wiieeeem, czyyy to dobry pomysl :-T[
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #9 Ocena: 0

2018-03-13 07:54:30 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

No to u mnie wczoraj silownia ale tylko orbiterek I bieznia - okolo 2 godzn - spalonych kalori tam tylko 600 ale bylam padnieta,
za to jadlam zdrowo - ogolnie wczoraj to byl grapefruit, 2lub 3 jablka, 2 mandarynki, chlebek taki sonko jaglany , brzuszek lososia wedzonego, lyzka prawdziwego masla orzechowego, serek almetta z rzodkiewka I szczywpiorkiem tez lyzeczka,, salatka z tunczykiem na luncz I na wieczony posilek srobilam spaghetti z cukini I poddusilam z sosem sojowym z warzywami , dodalam do tego piers kurczaka, I plasterek lebandon pizza (corka zrobila - ciasto to tylko maka I jogurt) - na caly dzien okolo 1200 kalori I naprawde nie chodzilam glodna. dzis w planach sniadanie wlasnie kilka winogron zjadlam , kawa ale mam przygotowane waffle ryzwoe I alemtta I kilka plasterkow szynki, jablka I krwawe pomarancze, na luncz do pracy mam salatke z tunczyka medytarianska , na wieczor , piers z kurczaka z buraczkami I warzywa z air fry ale ide do pubu wiec pewnie kieliszek lub dwa wina do tego dojdzie, jak dam rade to moze z godzine na cwiczeniach w domu ( mam orbiterek) .

niestety dzis leniwa wstalam I do pracy taksowka zamiast spaceru . Dlatego za kare nic slodkiego nie zjem oprocz owocow.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Melanija

Post #10 Ocena: 0

2018-03-13 09:17:07 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-08 19:19:13, ruuuda napisał(a):
Aby schudnac trzeba duzego zaparcia w sobie. Oprocz diety musi byc i ruch . Za darmo sie nie schudnie.
Odczego zaczac :
-napoczatek zwazyc sie i wymierzyc ile ma sie tu itu...
-zrobic plan , dlaczego i ile chcemy z rzucic wagi
-przestac kupowac slodycze i fast food-y
-nauczyc sie somodyscypliny
-wstac rano lub na lozku zrobic kilka cwiczen
-nikt za Ciebie nieschudnie, to TY masz sie dotego przyczynic.
-dieta -idz do dietetyka jak sam/a niewiesz jak i co jesc
-zapisz sie na basen /silownie
- "zaraź" swoich do zdrowego trybu zycia
-jedzenie -3glowne posilki /2 lekkie przekaski
-naucz sie pic wode
-zrezygnuj z alkoholu
- nietrzeba sie katować , mozna podejsc do cwiczen z lekkim dystansem
-zacznij od drobnych cwiczen i codziennie dokladaj sobie "ciezarek"
-wiosna /lato idzie czas zrobic "remanet" w szafie
-zacznij od dzis nie od jutra !!!!
-powodzenia
-

Wytłuściłam rzeczy które u mnie są możliwe nie możliwe :-]
Ale jak tak dalej pójdzie to mnie wózek czeka ... w domu leżę pod kotem, w pracy siedzę przy kompie 6 godzin - nie mogę opuszczać pomieszczenia za wyjątkiem przerwy 20 min. na której SIEDZĘ tylko gdzie indziej :-]
- Nie cierpię siłowni, nie cierpię ćwiczeń bo to boli :-8
- Czekam na lepszą pogodę, żeby pojeździć na rowerze, znowu, jak jest ładnie i już ciepło to mi szkoda jeździć na rowerze, wolę poleżeć i poopalać się w ogródku ...
- do wody to mam wstręt ogólnie, jak diabeł do święconej ... ale zmusiłam się na jeden dzień w tyg. basenu - ile mnie to zdrowia kosztuje :-]

No nie ma ratunku! *DONT_KNOW*

aaaaaa jakaś dieta? to chyba że w szpitalu w izolatce ... :-8
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Strona 57 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 56 | 57 | 58 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,