Str 56 z 367 |
|
---|---|
littleflower | Post #1 Ocena: 0 2018-03-09 13:58:13 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Ja oprocz zmiany diety zapisalam sie na silownie - po tygodniu - okolo 12 godz spedzonych na silowni - waga ta sama ale centymetry polecialy w dol - widac to po bluzkach , spodniach - sylwetka sie wyraznie powrawila I jest to opinia ludzi - ktos kto nie widzial mnie kilka tygodniu od razu zauwaza ze schudlam I to mile jest. Od stycznia polecialo mi 11kg - ostatnie kilka tyg - waga niewiele poszla w dol ale za to centymetry w obodzie co mnie tez cieszy.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
ruuuda | Post #2 Ocena: 0 2018-03-09 22:27:18 (7 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2013 Skąd: brak |
Brawo kwiatek i wlasnie o to chodzi . Wlasnie taki plan , proste rozwiazanie. Sporo moich znajomych wlasnie w taki sposob zaczela przygode z rzucaniem wagi . Mam mamuski ktore cwicza rano przed szkola w parku na silowni, kolo szkoly. Swietny pomysl z tymi silowniami , trzeba korzystac jak sa za darmo.
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.
|
honoratauy | Post #3 Ocena: 0 2018-03-10 15:24:07 (7 lat temu) |
Z nami od: 10-03-2018 Skąd: london |
Siłownie na świeżym powietrzu to świetny sposób na spędzenie czasu - ruch na zewnątrz jest bardzo zdrowy, zarówno jak ciała i ducha.
|
Melanija | Post #4 Ocena: 0 2018-03-10 15:52:14 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-09 22:27:18, ruuuda napisał(a): Brawo kwiatek i wlasnie o to chodzi . Wlasnie taki plan , proste rozwiazanie. Sporo moich znajomych wlasnie w taki sposob zaczela przygode z rzucaniem wagi . Mam mamuski ktore cwicza rano przed szkola w parku na silowni, kolo szkoly. Swietny pomysl z tymi silowniami , trzeba korzystac jak sa za darmo. Mało chętnych ... i w Pl. i tu jakoś nie zaobserwowałam specjalnego zainteresowania ... Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.
|
boszka8 | Post #5 Ocena: 0 2018-03-11 09:17:27 (7 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2014 Skąd: londyn |
Ja taką siłownie mam w parku , cztery kroki i siłownia . Ciężko było na początku bo zawsze nie po drodze mi było( moje głupie usprawiedliwienie) a jak dopadłam pewnego dnia rowerek, ławeczkę to już mi po drodze
![]() |
|
|
ruuuda | Post #6 Ocena: 0 2018-03-11 19:46:55 (7 lat temu) |
Cytat: 2018-03-11 09:17:27, boszka8 napisał(a): Ja taką siłownie mam w parku , cztery kroki i siłownia . Ciężko było na początku bo zawsze nie po drodze mi było( moje głupie usprawiedliwienie) a jak dopadłam pewnego dnia rowerek, ławeczkę to już mi po drodze ![]() U mnie w parku zrobily sie "kolejki" na silownie parkowa ![]() Moja kolezanka jest okraglutka na basen i silownie niepojdzie bo sie wstydzi ,ze ja wysmieja ![]() Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.
|
Post #7 Ocena: 0 2018-03-11 20:50:44 (7 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Cytat: 2018-03-11 19:46:55, ruuuda napisał(a): Moja kolezanka jest okraglutka na basen i silownie niepojdzie bo sie wstydzi ,ze ja wysmieja ![]() Ja ja rozumiem. Ja powinnam zaczac chodzic ale wstyd mi zaczynac bo mam okropna kondycje teraz. Kilka lat temu ostatnio bylam w Polsce i instruktorka podeszla do mnie radzac badanie hormonow bo taka spuchnieta cos jestem. No coz, po latach lekarstw mam oktopnie podwyzszona prolaktyne to puchne. I juz wiem ze moge zrzucic wage, kiedys juz nosilam rozmiar 16 ale troche schudlam, natomiast kondycja do niczego... Moze kiedys sie w koncu wybiore, bo na razie tylko kupilam sobie stepper z tasmami do rak ktory oddalam przy przeprowadzce, oraz maszyne do wioslowania ktora tez zostala przy przeprowadzce... Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|
ruuuda | Post #8 Ocena: 0 2018-03-11 22:32:33 (7 lat temu) |
To co robimy grupe wsparcia
![]() Bedziemy sobie pomagac , damy rade razem to przebrnac . Nie jest łatwo , dobrze by bylo jakby ktos stal stylu i do dawal inspiracji , motywacji i niekrytykowal -poprostu kopa w xxxx Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.
|
Lucy_J | Post #9 Ocena: 0 2018-03-12 06:37:24 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2012 Skąd: Hawarden |
Ja tam moge powspierac jak ktos potrzebuje
![]() ![]() ![]() |
Post #10 Ocena: 0 2018-03-12 07:46:53 (7 lat temu) |
|
Konto usunięte |
Brawo. Ja nogi mam mocne od chodzenia po gorach ale ramiona zawsze mialam tez skinny fat. Nawet lepiej wygladaja przy zwiekszonej wadze teraz, szczerze mowiac. Ale w zeszlym roku przyszlo mi prowadzic komus wozek inwalidzki I z moimi miesniami w rekach nawet taka czynnosc wygladala zalosnie w moim wykonaniu...
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese
|