MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 56 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 55 | 56 | 57 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 56 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2018-03-09 13:58:13 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja oprocz zmiany diety zapisalam sie na silownie - po tygodniu - okolo 12 godz spedzonych na silowni - waga ta sama ale centymetry polecialy w dol - widac to po bluzkach , spodniach - sylwetka sie wyraznie powrawila I jest to opinia ludzi - ktos kto nie widzial mnie kilka tygodniu od razu zauwaza ze schudlam I to mile jest. Od stycznia polecialo mi 11kg - ostatnie kilka tyg - waga niewiele poszla w dol ale za to centymetry w obodzie co mnie tez cieszy.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

ruuuda

Post #2 Ocena: 0

2018-03-09 22:27:18 (7 lat temu)

ruuuda

Kobieta

Z nami od: 05-02-2013

Brawo kwiatek i wlasnie o to chodzi . Wlasnie taki plan , proste rozwiazanie. Sporo moich znajomych wlasnie w taki sposob zaczela przygode z rzucaniem wagi . Mam mamuski ktore cwicza rano przed szkola w parku na silowni, kolo szkoly. Swietny pomysl z tymi silowniami , trzeba korzystac jak sa za darmo.
Korzystaj z dnia. Jutro jeszcze dniem nie jest.

Do góry stronyOffline

honoratauy

Post #3 Ocena: 0

2018-03-10 15:24:07 (7 lat temu)

honoratauy

Kobieta

Z nami od: 10-03-2018

Siłownie na świeżym powietrzu to świetny sposób na spędzenie czasu - ruch na zewnątrz jest bardzo zdrowy, zarówno jak ciała i ducha.

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #4 Ocena: 0

2018-03-10 15:52:14 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-09 22:27:18, ruuuda napisał(a):
Brawo kwiatek i wlasnie o to chodzi . Wlasnie taki plan , proste rozwiazanie. Sporo moich znajomych wlasnie w taki sposob zaczela przygode z rzucaniem wagi . Mam mamuski ktore cwicza rano przed szkola w parku na silowni, kolo szkoly. Swietny pomysl z tymi silowniami , trzeba korzystac jak sa za darmo.

Mało chętnych ... i w Pl. i tu jakoś nie zaobserwowałam specjalnego zainteresowania ...
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

boszka8

Post #5 Ocena: 0

2018-03-11 09:17:27 (7 lat temu)

boszka8

Kobieta

Z nami od: 08-08-2014

Ja taką siłownie mam w parku , cztery kroki i siłownia . Ciężko było na początku bo zawsze nie po drodze mi było( moje głupie usprawiedliwienie) a jak dopadłam pewnego dnia rowerek, ławeczkę to już mi po drodze :-)

Do góry stronyOffline

ruuuda

Post #6 Ocena: 0

2018-03-11 19:46:55 (7 lat temu)

ruuuda

Kobieta

Cytat:

2018-03-11 09:17:27, boszka8 napisał(a):
Ja taką siłownie mam w parku , cztery kroki i siłownia . Ciężko było na początku bo zawsze nie po drodze mi było( moje głupie usprawiedliwienie) a jak dopadłam pewnego dnia rowerek, ławeczkę to już mi po drodze :-)

U mnie w parku zrobily sie "kolejki" na silownie parkowa :-]. Idac alejka po parku mozna spotkac stalych bywalcow takiej silowni. Spora grupa hindusow i rumunow przychodzi tam cwiczyc.

Moja kolezanka jest okraglutka na basen i silownie niepojdzie bo sie wstydzi ,ze ja wysmieja :-U bo jest gruba . My chodzimy na basen teraz raz w miesiacu i spotykam rozne osoby od tlusciutkich po chudzinki. Byc moze czesc osob tak podchodzi i szuka "na szybko" przepisu aby schudnac. Tak sie nie da , wiem tez cos na ten temat . Sama mialam takie podejscie .

Do góry stronyOffline

Post #7 Ocena: 0

2018-03-11 20:50:44 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Cytat:

2018-03-11 19:46:55, ruuuda napisał(a):
Moja kolezanka jest okraglutka na basen i silownie niepojdzie bo sie wstydzi ,ze ja wysmieja :-U bo jest gruba .

Ja ja rozumiem. Ja powinnam zaczac chodzic ale wstyd mi zaczynac bo mam okropna kondycje teraz. Kilka lat temu ostatnio bylam w Polsce i instruktorka podeszla do mnie radzac badanie hormonow bo taka spuchnieta cos jestem. No coz, po latach lekarstw mam oktopnie podwyzszona prolaktyne to puchne. I juz wiem ze moge zrzucic wage, kiedys juz nosilam rozmiar 16 ale troche schudlam, natomiast kondycja do niczego...
Moze kiedys sie w koncu wybiore, bo na razie tylko kupilam sobie stepper z tasmami do rak ktory oddalam przy przeprowadzce, oraz maszyne do wioslowania ktora tez zostala przy przeprowadzce...
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

ruuuda

Post #8 Ocena: 0

2018-03-11 22:32:33 (7 lat temu)

ruuuda

Kobieta

To co robimy grupe wsparcia *THUMBS UP*
Bedziemy sobie pomagac , damy rade razem to przebrnac . Nie jest łatwo , dobrze by bylo jakby ktos stal stylu i do dawal inspiracji , motywacji i niekrytykowal -poprostu kopa w xxxx

Do góry stronyOffline

Lucy_J

Post #9 Ocena: 0

2018-03-12 06:37:24 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Ja tam moge powspierac jak ktos potrzebuje :) Ja walcze juz rok tylko ze u mnie nie o sam spadek wagi chodzilo a o rzezbe miesnia. Jestem typem skinny fat, wiec co z tego ze wleze w rozmiar 8 skoro wszystko sie trzesie jak galareta i zero miesnia. Ale po roku mam fajne efekty i zdaje sobie sprawe ze to jest zmiana na cale zycie. Trening wszedl w krew i jest to dla mnie naturalna czynnosc jak mycie zebow. Codziennie przed praca spaceruje dosc zwawym tempem 30 minut wokol terenow otaczajacych prace i 4 razy w tygodniu cwicze z youtubem (chodakowska, mel b i rozne inne trenerki zeby tylko nudno nie bylo). Do tego dieta oparta nie tyle na kaloriach samych w sobie ale na bilansie kalorycznym czyli codziennie staram sie utrzymywac roznice miedzy kaloriami zjedzonymi a spalonymi, czyli wiecej spalam niz zjadam. Mam dni kiedy musze wyjsc ze znajomymi i nie zawsze jest opcja na ta zdrowsza alternatywne ale staram sie nie wpadac w skrajnosci i na male grzeszki sobie pozwalam :) Ktos kiedys powiedzial ze formy w dzien nie zrobisz to i w dzien nie stracisz :)

Do góry stronyOffline

Post #10 Ocena: 0

2018-03-12 07:46:53 (7 lat temu)

Mężczyzna

Konto usunięte

Brawo. Ja nogi mam mocne od chodzenia po gorach ale ramiona zawsze mialam tez skinny fat. Nawet lepiej wygladaja przy zwiekszonej wadze teraz, szczerze mowiac. Ale w zeszlym roku przyszlo mi prowadzic komus wozek inwalidzki I z moimi miesniami w rekach nawet taka czynnosc wygladala zalosnie w moim wykonaniu...
Jeżeli zależy Ci na stworzeniu jedynej w swoim rodzaju atmosfery a także niezapomnianym doświadczeniu dla Ciebie a, także Twoich gości, zobacz stronę internetową l. muzyka na wese

Do góry stronyOffline

Strona 56 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 55 | 56 | 57 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,