MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 5 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 5 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Post #1 Ocena: 0

2012-05-18 14:12:07 (13 lat temu)

Uczestnik nie jest zarejestrowany

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Post #2 Ocena: 0

2012-05-18 14:20:48 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

sikorka23

Post #3 Ocena: 0

2012-05-18 14:50:56 (13 lat temu)

sikorka23

Kobieta

Z nami od: 25-06-2010

ja proponuje zumbe, najlepiej 2 razy w tygodniu, duzo spacerow.
Tylko miej swiadomosc, ze 20 kg to jezeli chcesz zdrowo schudnac to 2 lata Ci zajmie.
No i pewnie zmiana sposobu zywienia, ja proponuje diete zycia czyli tzw. diamondow, poczytaj w necie.
Motywacja, patrz co dziennie na siebie w lustrze, rozebrana i ogladaj swoje faldki i powtarzaj, ze bedziesz szczupla :-]
zycze powodzenia

ja ostatnio schudlam ponad 30 kg, ale to po drugiej ciazy, zajelo mi to rok, motywacja mysle o trzecim dziecku, ale postawilam sobie warunek ze musze wygladac jak przed poprzednimi ciazami :-]

Do góry stronyOffline

Post #4 Ocena: 0

2012-05-18 15:00:59 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

sowas

Post #5 Ocena: 0

2012-05-18 15:17:31 (13 lat temu)

sowas

Z nami od: 01-01-1970

Cytat:

2012-05-18 14:12:07, krissotrent napisał(a):
A wiec tak: ruch, wysilek fizyczny, fitness, rower, bieganie to doskonaly sposob na ... utrzymanie niskiej czy wlasciwej wagi. Ze swoja nadwaga gdy zaczniesz biegac, jezdzic, cwiczyc mozesz tylko rozwalic swoje kolana czy zawiasy w biodrach i bedzie po sprawie.

Nie dzialaja pol-srodki, podjadanie malo a czesto, super-kielkowe diety gdyz w trakcie i tak zdarza Ci sie chwile slabosci. Dzialaja tylko metody drastyczne i to od Ciebie zalezy, czy znajdziesz wystarczajaco motywacji i samozaparcia bo mozg niestety, nie daje sie oszukac. Robisz to dwufazowo: do pierwszej fazy potrzebujesz blender i sokownik oraz blonnik w proszku, do drugiej fazy wode. Tydzien miksujesz swieze owoce i warzywa dosypujac blonnika na lepsze czyszczenie jelit, zadnych kaw,slodyczy, miesa soli itp TYLKO pulpa owocowa lub warzywna w ilosciach dowolnych. Przepisow jest multum. Po tym na tydzien wracasz do zywienia wykreslajac ziemniaki,mieso,chleb,kasze, ryze,slodycze. Podstawa sa zupy warzywne na kapuscie z fasola plus ryba z zielona fasola szparagowa. I tak tydzien. Po tych dwoch tygodniach powinno byc jakies 5-8 kilo mniej, pod warunkiem, ze bedziesz konsekwentna. Nastepny etap to tydzien wyciskanych w juicerze sokow, zadnych fortun czy barwionego gowna tylko sokow z warzyw i owocow. Sniadanko soczek, w pracy soczek, 5-6 pint dziennie. Po tygodniu spada kolejne 5-6 kilo a Ty czujesz sie zajebiaszczo. Jak chcesz tracic wiecej wracasz do zup warzywnych i ryb na tydzien a potem GLODOWKA. Poczytaj Malachowa i opracowania na jej temat, ludzie traca po 20 kilo w 20 dni, i najwazniejsze - zmienia sie ich spojrzenie na swiat, zywienie, dbanie o wage i zdrowie.

Polecam przejscie od razu do metody drastycznej czyli 21 dniowa glodowka - 3 tyg - 20 kilo mniej, z cwiczeniami pewnie wiecej. I nie sluchaj cwaniakow z dobra przemiana materii, ktorzy chudzi jak szczapy zajadaja sie byle czym, ze zrobisz sobie krzywde. Krzywde robisz sobie noszac tyle zbednych kilogramow. Oczywiscie wszystko zalezy od Ciebie.

O czym Ty człowieku wogóle piszesz? Chcesz jej r... ciało na kilka miesięcy? 30 kilo w 20 dni? Aż mnie ponosi. Jeżeli narty is Ci się zrzucić 15 efekt jojo masz murowany! Głodówki owszem a bardzo ok ale nie przy odchudzaniu. Mogą je stosować tylko zdrowe osoby i to najlepiej dobrać do tego odpowiedni czas jak np. podczas urlopu.

Po za tym na początku postu nie chodziło o cudowną dietę tylko o pomysły na motywację .

Co do diety to kawa jest ok podnosi ciśnienie(jak Twój post) .

Soki ograniczyć szczególnie pomarańczowy ma zabójcza ilość kalorii. często liczymy kalorie posiłków ale zapominamy co pijemy.

Do góry stronyOffline

Post #6 Ocena: 0

2012-05-18 15:33:22 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

sowas

Post #7 Ocena: 0

2012-05-18 16:03:21 (13 lat temu)

sowas

Z nami od: 01-01-1970

Krissotrent , jestem on, nie ona. Masz dużo racji odnoście motywacji nie neguje tego.nie znasz mnie nie widziałeś więc nie mów o mnie laik. (od 13 lat regularnie ćwiczę, nie jestem w wieku Twojej znajomej ale też biegam pol maratony to tyle na temat mnie).

Autorka postu zrobi i tak po swojemu być może będzie tak jak mówisz z rok żadnych zmian.

Ja jedyne co neguje w Twoim sposobie to czas i sposób.

Po to jest forum, aby dzielić się wiedza, nie po to aby wyzywać. Fakt ja zacząłem po przeczytaniu tego co Ty napisałeś aż mnie poniosło.

Pozdrawiam.

Do góry stronyOffline

Post #8 Ocena: 0

2012-05-18 16:03:49 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

Post #9 Ocena: 0

2012-05-18 16:07:13 (13 lat temu)

Anonim

Usunięte

Do góry stronyOffline

emilia1979146

Post #10 Ocena: 0

2012-05-18 16:08:07 (13 lat temu)

emilia1979146

Kobieta

Z nami od: 10-01-2011

Jak chcesz bardzo mocno schudnac ,polecam wizytre u GP i zapytaj o diete lipotrim, potem idziesz raz w tygodniu do apteki na wazenie i kolejna porcyjke suplementow. Znam wiele osob ktore schudly na lipotrim

[ Ostatnio edytowany przez: emilia1979146 18-05-2012 16:11 ]

Do góry stronyOffline

Strona 5 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,