Str 275 z 367 |
|
---|---|
gosian | Post #1 Ocena: 0 2020-07-26 12:56:38 (5 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Drogi Panie Jurny. Ja wiem jak działa mój mechanizm. Po zapoznaniu się z nim, schudłam ponad 12 kg. Teraz troszkę doszło, więc tą nadwyżkę czas zrzucić i wrócić do lepszej formy. Ja mam to szczęście, że wystarczy że ograniczę słodkie i zmniejszę tłuszcze, to nawet nie muszę dodatkowo ćwiczyć. Wystarczy moja codzienna aktywność i waga pomału spada w dół . Niestety minusem u mnie jest to, że uwielbiam słodkie i każda alternatywa u mnie jest tymczasowa. Muszę od czasu do czasu zjeść coś nie zdrowego.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
cris82 | Post #2 Ocena: 0 2020-07-26 13:11:55 (5 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
jurek my tutaj wymieniamy sie doswiadczeniami nie stawiamy sie w roli ekspertow bo wszyscy znamy teorie i moglibysmy wykladac odchudzanie na uniwersytecie : P
problemem jest raczej samodyscyplina ; ) ja nie znam sie na farmakologicznym odchudzaniu dla mnie to typowe srodki na "porost wlosow" poza tym po co sie truc i tracic pieniadze skoro odchodzanie jest banalnie proste wystarczy nie jesc slodkiego i duzo cwiczyc ot i cala filozofia : ) ja mam ten problem ze jak na chwile sobie przycupne to pozniej ciezko mi sie wraca do cwiczen : P inna sprawa ze moje odchodzanie sabotuje zona zawsze chowa przede mna slodycze tak ze zawsze je znajduje przez przypadek: ) a u mnie nie ma tak ze zjem 2-3 ciastka i koniec jak juz otworze taka paczuszke pelna szczescia i cudownego smaku yo zostaje tylko papierek dlatego odchudzanie bylo proste kiedy bylem singlem nie kupowalem slodyczy i bylo po problemie a zonka zawsze musi kupic jakies smakolyki ktore ja szybko znajde lub przycisne ja do sciany zeby sie lepiej przyznala gdzie sa : P ja w sumie musze wrocic do pompek bo juz od 4tygodni mam pauze ale nie ma jakiegos cisnienia na ten rok cel juz przepadl koronawirus odebral mi ochote na dobra sylwetke hehe ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 26-07-2020 13:27 ] |
gosian | Post #3 Ocena: 0 2020-07-26 13:35:05 (5 lat temu) |
Jak to łatwo wszystko zgonić na koronawirus. Nygus jesteś Cris i tyle w temacie. Tak ci poprostu wygodnie, bo przecież masz świetną wymówkę
![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
cris82 | Post #4 Ocena: 0 2020-07-26 13:41:10 (5 lat temu) |
gosian zdajesz sobie sprawe z tego ze to wyszlo tak jakbys powiedziala prosto w oczy matce 4 dzieci ktora ma nadwage ze jest nygusem? : P
|
SweetLiar | Post #5 Ocena: 0 2020-07-26 14:10:21 (5 lat temu) |
Z nami od: 05-02-2015 Skąd: Lądek - Zdrój |
Ale Ty nie jesteś madką ani nawet matką
![]() Tyle rzeczy kończy się tak niespodziewanie: pieniądze, urlop, młodość i sól.
|
|
|
Wembley27 | Post #6 Ocena: 0 2020-07-26 14:19:32 (5 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2020-07-26 13:41:10, cris82 napisał(a): gosian zdajesz sobie sprawe z tego ze to wyszlo tak jakbys powiedziala prosto w oczy matce 4 dzieci ktora ma nadwage ze jest nygusem? : P Ha ha ha Czasami ludzie sa leniwi |
cris82 | Post #7 Ocena: 0 2020-07-26 14:34:01 (5 lat temu) |
mam na glowie duzo spraw i stres z tym zwiazany wbijanie mi maczety prosto w plecy wcale mnie nie motywuje : )
schudne jak poczuje taka potrzebe poki co czuje potrzebe zjedzania czegos slodkiego i to szybko : P |
xxxx1234 | Post #8 Ocena: 0 2020-07-26 15:13:00 (5 lat temu) |
Z nami od: 27-03-2020 Skąd: ... |
Nie chce wchodzić tutaj w rolę eksperta, ale to raczej tak nie działa wystarczy nie jeść słodkiego i ćwiczyć, a co z jedzeniem regularnie to bardzo ważne, a co z piciem wody chyba nikt o tym nie wspomniał, jak ćwiczyć to też bardzo ważne inaczej ćwiczysz jak chcesz schudnąć, a inaczej jak chcesz rozbudować mięśnie, już nie wspominając o tym, że wykonując różne ćwiczenia źle można złapać kontuzje, a to tylko takie podstawy.
To tak jak z inwestowaniem na giełdzie papierów wartościowych niby proste kupić tanio sprzedać drogo to dlaczego wszyscy nie jesteśmy milionerami skoro to takie proste. Jeszcze jeden ciekawy trik, który na mnie działa niesamowicie szklanka ciepłej wody z cytryną 30 minut przed śniadaniem. |
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2020-07-26 15:36:50 (5 lat temu) |
no no odchudzanie to tajemna wiedza...
ja wazylem 105kg kilka miesiecy silowni biegania warzyw zamiast slodyczy i wazylem 20kg mniej afekty byly takie ze kobiety czesto prawily mi komplementy na temat sylwetki zrobilem to nie czytajac zadnych "eksperckich "bzdur...zaznaczam ze moim celem nie byl wyglad conana budowanie miesni tylko szczupla zarysowana ladnie sylwetka a o tym tu piszemy i udalo sie krzywdy zadnej sobie nie zrobilem : ) ciekawe czy gdybym jutro poszedl na zywiol i zainwestowal 100k na gieldzie to czy zarobilbym chociaz 100% ; ) bo z odchudzaniem tak wlasnie mi poszlo perfekcyjna waga bez studiowania glupot o odchudzaniu wszystko rozbija sie o samodyscypline ktorej czasami brak z roznych powodow ; ) od dzisiaj czanynam pompowac i dieta bezslodyczowa zostaly mi tylko 2tyg cudow nie bedzie ale kiedys trzeba powiedziec sobie dosc! : P zwlaszcza ze ostatnio jeszcze zaczalem popijac piwcio na wieczor zawsze jedno do tego chipsy ![]() gdzie ja od pol roku nie pilem w ogole alko a piwo tylko na wakacjach... gosian lecimy mam nowy cel 2tyg 1kg ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 26-07-2020 15:46 ] |
gosian | Post #10 Ocena: 0 2020-07-26 17:46:15 (5 lat temu) |
I to mi się podoba Cris - nie matko czwórki dzieci
![]() Oczywiście, że trzeba jeść regularnie i zdrowo. I na to ostatnie bym stawiała nacisk. Słodycze do tego nie należą. O wodzie nikt nie pisze, bo to naturalna rzecz, że trzeba pić. Ja codziennie przed śniadaniem pije ok 2 szklanek wody. Z cytryną próbowałam, ale... albo zapomniałam wcisnąć, a to wody nigdy nie podgrzałam itd. To lecimy z koksem... I chudniemy ![]() Edit.. A tak nawiązując do tematu matek. Jestem zdania, że każda kobieta która urodziła ma prawo mieć brzuszek itd.. Ale to wszystko jest sprawą indywidualną, na ile to komu przeszkadza i toleruje. Nigdy bym nie powiedziałam żadnej matce że jest leniwa, bo sama jestem matką i wiem ile potrzeba mieć energi żeby wszystko ogarnąć, zwłaszcza jak się jeszcze pracuje [ Ostatnio edytowany przez: gosian 26-07-2020 17:51 ] Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|