![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
Str 239 z 367 |
|
---|---|
Adacymru | Post #1 Ocena: 0 2019-02-07 18:14:01 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Jak sie nazywaja? Ja musialam skasowac jedne zajecia, bo z pracy pozno wyszlam,jak na zlosc dzisiaj ale juz na nastepne ide za chwile i basen po zajeciach. Lunch pozno zjadlam, pomidorowa ale gesta o klusek
![]()
Ada
|
Twinkle | Post #2 Ocena: 0 2019-02-07 18:20:07 (6 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2011 Skąd: Somerset |
![]() Ada to sa Olimpu therm line.Ja teraz biore te czerwone bo maja rewelacyjne opinie.co ciekawe sa tez na ebayu.Moja mama je brala jak chciala po lecie troszke schudnac i mowila ze nie chcialo jej sie jesc,bo wczesniej jadla co popadnie😀😀😀 Te cxerwone to hydrofast [ Ostatnio edytowany przez: Twinkle 07-02-2019 18:22 ] lake...
|
cris82 | Post #3 Ocena: 0 2019-02-07 20:45:22 (6 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
"ktore wspomagaja odchudzanie pomagaja ppzbyc sie wody z organizmu"
i co czuc po tych taletkac uczucie sytosci? ja zawsze sie balem taich wynalazkow ogolnie to jakies chemiczne pozbywanie sie wody z organizmu to tez nie najlepszy pomysl takie rzeczy to dla kulturystow przed zawodami moze wracam do gry szczerze to ostatnie moje posty mozna wyrzucic do smietnika nie kiwnalem wtedy nawet palcem ; ( ale motywacje mialem ogromna jak je pisalem tylko ze jak wstalem rano to juz jej nie bylo ale obiecalem sobie ze jak tesciowa wroci do domu to zaczne wiedzialem po prostu ze nie bedzie latwo jak robila ciasta co chwile od 3 dni robie pompki marne 30 poki co bo nie schce skonczyc z zakwasami ogolnie planowalem tez przerzucic sie na zdrowsze jedzenie zero smazonego mamy tego termomixa i troszke zmobilizowalem swoja ktora tez zaczela cwiczyc po ciazy powoli i powiem wam ze jak mega sie balem tej kuchni na parze to w rzeczywistosci jest mega smaczna dania miesne sa mega soczyste szczerze polecam : P |
Twinkle | Post #4 Ocena: 0 2019-02-07 22:17:40 (6 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2011 Skąd: Somerset |
Chris nie chemiczne bo ja to biore jako dodatel do diety i sportu o tylko chce chwilowo na 2 gora 3 miesiace.
Ja pije hektolitry wody z mieta,imbirem i cytryna mam non stop pelen dzban. Moze to dziala na zasadzie chromu.Ja Olimp znam juz w loceum kupowalam czasem jak chcialam troche schudnac.Tylko wiadomo,to ma.byc dodatek do odchudzania,bo podstawa jest zroznicowana zdrowa dieta i duzo duzo wody. No i oczywiscie aktywnosc fizyczna. Ale powaznie nie jestem glodna,bo ja jestem slodyczozerca i ciagle myslalam o slodyczach a naprawde jest teraz ok. lake...
|
Adacymru | Post #5 Ocena: 0 2019-02-08 00:51:38 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Dziekuje, niestety nie moge sobie zalecic, bo mam nadcisnienie. Powrot do planu A... jutro silownia
Ada
|
|
|
Lucy_J | Post #6 Ocena: 0 2019-02-08 07:59:08 (6 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2012 Skąd: Hawarden |
Ja to sie boje jakies suplementy brac, cholera wiec co jest w srodku :D ale jak komus pomaga to czemu nie
![]() Ja sie pochwale ze moj maz dolaczyl do moich treningow. On chce zrzucic troche brzucha I ogolnie chce poprawic kondycje. Nasza struktura treningowa polega na 30 minutach cwiczen dla poczatkujacych (czyli wolne tempo, bez skakania itd) a ja jeszcze dodatkowo intensywniejsze 15 minut. Potrenujemy tak z miesiac i potem bedziemy zwiekszac tempo. Poki co minal 3 tydzien i maz sie nie zniechecil ![]() Dodatkowo dostalam fiola na punkcie kaszy jaglanej i przygotowuje desery, batony itd. Rowniez robie batony z platkow owsianych, orzechow itd. Zawsze to lepsza alternatywa niz kupne slodycze. Mysle ze najwazniejsze to nie popadac w przesade, i kazde grzechy sa dopuszczalne dopoki nasz tryb zycia zostaje z nami na dluzej a nie tylko na pare miesiecy. I moim zdaniem najlepiej dziala stopniowa zmiana nawykow a nie rzucanie sie od razu na jakies drakonskie diety, gdzie po paru miesiacach jojo murowane. Ada - ty jestes kobieta maszyna! |
Adacymru | Post #7 Ocena: 0 2019-02-08 08:54:56 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Ramiona dzisiaj bola...co sie czlowiek nacierpi dla lepszej kondycji...ide pozniej na Shred....
![]()
Ada
|
Adacymru | Post #8 Ocena: 0 2019-02-08 18:48:16 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Zajecia Shred nie byly wcale straszne, wszystkie partie ciala rozpracowane, chociaz najwiecej bylo ciezakow. Powrocilam do brzuszkow do wolnego siadu I 25 zrobilam w sesjach po 5, 5 sec przerwa i 5...Teraz basen
Basen zaliczony, 40 dlugosci. Weekend zaczynam, mam gin I tonic, I mam ciasto do pieczenia.
Ada
|
cris82 | Post #9 Ocena: 0 2019-02-08 22:02:18 (6 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
A jak to wszystko przeklada sie na efekty wkladasz mase pracy w cwiczenia efcia rowniez moglybyscie sie pochwalic straconymi kilogramami bo chyba tylko wy dwie przez okragly rok nie odpuscilyscie cwiczen
Czy chodzi tylko o utrzymanie wymarzonej wagi? |
Adacymru | Post #10 Ocena: 0 2019-02-09 01:27:49 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Jeszcze troche musze popracowac, zeby dojsc do stanu utrzymywania wagi, do tej pory zgubilam w sumie 16kg, jeszcze pol tego i bedzie optymalna waga. Nie stosuje diety, ale na silowni jestem 5 dni w tygodniu, zwykle zajecia wyciskajace wszelkie poty 45 min (raz mam 45 x 2), i zawsze po zajeciach basen. Kiedys chodzilam na 90 min zajec i basen, ale zaczelam miesnie tak budowac, ze moglabym zaczac wypelniac aplikacje do druzyny rugby. Co za duzo, to ...
Czasem mam przerwe, jak wyjezdzam albo mam gosci, zycia mi silownia nie kontroluje, ale efekty sa wyrazne.
Ada
|