MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 231 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 230 | 231 | 232 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 231 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Fisolka

Post #1 Ocena: 0

2019-01-15 09:21:40 (7 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

Rozczarowana jestem...szlo mi calkiem dobrze, pilnuje sie bardzo i codziennie byl malutki spadek wagi a tu dzisiaj nagle 0,6kg wiecej!
Niby wiem, ze tak czasem jest ale jakos mi niefajnie.
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

E-mailStrona WWW

Twinkle

Post #2 Ocena: 0

2019-01-15 09:39:02 (7 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

Fisolka ja tak mialam nieraz i potrafilam z zalu najesc sie slodyczy.A potem zalowalam.Nieraz tak mialam bo zatrzymala sie woda i bylo na plusie a za tydzien za to wiekszy spadek.Wiem ze to dol znam to na pamiec.Wytrzymaj tydzien i zwaz sie zobaczysz ze spadnie wiecej.
lake...

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2019-01-15 11:54:51 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Byłam na rowerze dwie godziny. Wracając zaliczyłam Costę, gdzie wypiłam srednia latte z odchudzonym mlekiem.Kiedys piłam hektolitry kawy.Przez 6 tygodni mialam detoks i wogole ne pilam. Teraz pije jedna, dwie na tydzien. Dzis na obiad zupa z fasola szparagowa.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #4 Ocena: 0

2019-01-15 12:07:31 (7 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

fisolka.. nie waz sie... jesli juz to patrz po ciuchach... bo moze byc np przed okresem itp...
Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

gosian

Post #5 Ocena: 0

2019-01-15 12:36:20 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Cytat:

2019-01-15 09:21:40, Fisolka napisał(a):
Rozczarowana jestem...szlo mi calkiem dobrze, pilnuje sie bardzo i codziennie byl malutki spadek wagi a tu dzisiaj nagle 0,6kg wiecej!
Niby wiem, ze tak czasem jest ale jakos mi niefajnie.

Ważenie codziennie nie ma sensu moim zdaniem. Wyznacz sobie jeden dzień w tygodniu. U mnie jest to zawsze poniedziałek rano.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Lucy_J

Post #6 Ocena: 0

2019-01-15 14:34:20 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Ja tez dolaczam do patrzenia po ciuchach. Wagi nawet w domu nie mam wiec portki sa jedynym wyznacznikiem.

Mam pytanie do pan, czy ma ktoras sprawdzony sposob na cellulit? Ja juz probowalam wszystkiego i chyba juz taka moja natura ze nie pozbede sie tego cholerstwa do konca :(

Obecnie jestem na etapie szczotkowania ciala codziennie ale nic to nie daje. Owszem skora jest super gladka ale pod swiatlo widac szkodnika.

Jeszcze zauwazylam ze cellulit mi sie zrobil bardziej widoczny po cwiczeniach, jak zarlam syf, nie cwiczylam to nie mialam az takiego problem.

Do góry stronyOffline

kik1976

Post #7 Ocena: 0

2019-01-15 15:35:55 (7 lat temu)

kik1976

Kobieta

Z nami od: 30-08-2006

ja nawet na to uwagi nie zwracam :-))) jak komus sie nei podoba, to neich sie nei gapi :-)

a swoja droga, dopiero jak pozbedziesz sie wiekszosci tluszczu, to cos moze zniknie..

[ Ostatnio edytowany przez: kik1976 15-01-2019 15:36 ]

Actus hominis non dignitas iudicentur ..

Do góry stronyOffline

Twinkle

Post #8 Ocena: 0

2019-01-15 16:55:31 (7 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

aaa Fisolka to Ty sie wazysz codziennie a to nie nie polecam.Moja kolezanka tak robila ale jej to pomagalo ona sie nie dolowala jak jej na plusie pokazywalo a ja na przyklad nie moge tak bo bym pewnie przerwala diete.
Musisz sama sobie sprawdzic jaki system ci odpowiada,jedni w ogole nie maja wagi i patrza po ciuhcach,inni sie mierza a ja wybralam ze waze sie raz w tygodniu o tej samej porze czyli w poniedzialki o 7 rano.Mnie to mobilizuje i zapisuje sobie date i wage i widze jak spada,wazac sie tzreba miec swiadomsoc ze od czasu do czasu gospdarka wodna szaleje i waga moze chwilo sie zatrzymac lub po prostu miesnie sie tworza ktore waza ciut wiecej niz tluszcz,ja to niby wszystko wiem ale jak zdazrylo mi sie ze nie spadlo nic lub na plus to mialam wtedy dola ale zawsze potem spadnie ci z nawiazko po kolejnym tygodniu.
Ja dzis ok,zrobilam salatke a reszcie rodziny chicken curry.
Bylam teraz pieszo po syna.A zaraz ide biegac i potem idziemy cala rodzina na sapcer,Musze wychodzic te platki co sie wczoraj najadlam bez mleka:-]
lake...

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #9 Ocena: 0

2019-01-15 18:08:33 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Wczoraj odbylam zajecia Body Strength i nawet sie zdziwilam, ze bez wiekszych problemow podolalam. Dodalam 24 dlugosci basenu, ostroznie bo bolalo mnie troche ramie po niedzielnym plywaniu.

Dzisiaj mialam isc na Pilates i Yoge w jednym (PIYO), ale ze rowniez zapisana jestem na szalone zajecia HIIT ktore wyciskaja 1000 kalorii w 45 minut, to sobie PIYO odlozylam. NIe wiem czy wystarczyloby mi energii. Rozciagne sie jutro jak pojde na 45 minut stretch. Dzisiaj myslami skupiam sie na godzinie 20.15, kiedy bede 1000 kalorii lzejsza i zrelaksuje sie plywaniem, a do tego jutro moge pospac dluzej, bo pracuje z domu...jak nie bede sie mogla ruszyc jutro to daleko nie bede musiala chodzic. Magnez w pogotowiu juz mam, zeby miesnie zwmocnic.

Ja sie tez nie waze dziennie, nie ma sensu, bo organizm to nie maszyna, codziennie moze inaczej trawic i przemiana jest zalezna od wielu rzeczy- ja jak sie nie wyspie przez pare dni, to czuje sie ciezka, i czytalam o tym ze brak snu i zmeczenie zle wplywaja na przemiane materii i kontrole wagi ciala.
Ada

Do góry stronyOffline

dominikana36

Post #10 Ocena: 0

2019-01-15 18:53:35 (7 lat temu)

dominikana36

Kobieta

Z nami od: 21-03-2016

U mnie przemeczenie na pewno wplywa na wybor potraw. Poniewaz tak mi trafilo rozkosznie, ze caly dzien bylam w pracy wczoraj, w nocy on -call i dzisiaj praca od 9-17 to sobie wlasnie nie spie juz 36h. Caly dzien sie trzymalam ale godzine temu nie dalam rady i usmazylam sobie chyba z pol kilo frytek we frytkownicy, 2 kotlety z fasoli (przynajmniej zrobione w domu) i to zjadlam z majonezem. Lepiej mi pod tym wzgledem ze cieplo ale niedobrze okropnie i chyba wlasnie sobie zafundowalam druga bezsenna noc :(. Pilam juz krople zoladkowe ale nie daja rady ;(.

Do góry stronyOffline

Strona 231 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 230 | 231 | 232 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,