MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 228 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 227 | 228 | 229 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 228 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

ZlotaPerla1

Post #1 Ocena: 0

2019-01-09 09:34:26 (7 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

A nie możecie się oszukać jakimiś np. sugar free pastylkami?

Ja na razie nie ćwiczę - próbuję utyć - bo w pracy zaczęli dziwnie się na mnie patrzeć i szukają kogoś na zastępstwo :-8

Dla mnie ruch to zagłada :-]
Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

gosian

Post #2 Ocena: 0

2019-01-09 09:58:29 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Dziewczyny sprawdza się gorzka czekolada z lodowki. W lodowce trzymałam, bo nie zawsze mi się chciało do niej iść i wolniej taka schłodzona czekolada się rozpuszcza w ustach. To tak naprawdę w awaryjnych sytuacjach i tylko 1-2 kostki. Mój organizm z braku cukru szalał prawie miesiąc. Ale nie odmawialam sobie tego co upieklam. Zmniejszyłam tylko porcje, zamiast 3 kawałków ciasta do kawy był 1.
Będzie dobrze. Początki są najtrudniejsze, ale nie jesteście same. No i wiecie ta satysfakcja że po kilku latach latem znowu się założy bikini a nie całkowity strój motywuje podwójnie.
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Misia13

Post #3 Ocena: 0

2019-01-09 11:11:31 (7 lat temu)

Misia13

Konto usunięte

Oj... ja tez musze zaczac.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #4 Ocena: 0

2019-01-10 12:17:12 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Mimo przeziebenia, co sie przyplątało, ćwiczę. Dzis juz jakby lepiej sie czuje, więc i cwiczyć było łatwiej. Wczoraj mi było strasznie zimno i zjadłam coś mniej dietetycznego. Mój organizm potrzebował solidnego posiłku. Dzis juz lzejszy posiłek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Twinkle

Post #5 Ocena: 0

2019-01-10 15:24:20 (7 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Z nami od: 18-12-2011

No i ja przezylam 3 dzien,wczoraj czulam sie bardzo zle ale fizycznie bo psychicznie super.Bylam okropnie zmeczona,bol glowy a dzis juz troche lepiej jednak ten bol glowy,ale nie wezme tabeletek noech sie organizm przyzwyczaja.Bylam juz biegac i teraz bede odpoczywac.Bo jestem jak na razie ciagle zmeczona zauwazylam ze tak po poludniu
Rano mam knostwo energii.Ja wiem ze bylam przyzwyczajona zawsze siegnac bo batonik lub cos slodkiego a tu nic...owoce warzywa i to kest przyczyna tych zachowan organizmu.Ale dam rade.Zawzielam sie ostro😁
lake...

Do góry stronyOffline

Twinkle

Post #6 Ocena: 0

2019-01-11 08:06:11 (7 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Czesc dziewczyny.Dzisiaj wstalam i czuje sie zupelnie inaczej.Duzo duzo lepiej i jakby lzej:-)przynajmniej w glowie😉
Koncze kawe o dzialam.Dzisiaj caly dzien zajety i rozjazdy.Woda wypita.Wczoraj tak mnie bolala glowa jakby ktos mbie po niej kopal,czytalam ze to skutek odstawiania wlasnie cukrow.niektore dziewczyny nawet mdlaly...jestesm zadowolona ze nie poleglam a do wazenia juz tylko 3 dni.
lake...

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla1

Post #7 Ocena: 0

2019-01-11 08:57:00 (7 lat temu)

ZlotaPerla1

Konto usunięte

Twinkle - super motywacja.
Dd siebie tylko dodam, że bez słodyczy da się żyć ;-) :-] Ale nie żałuj sobie owoców. :-) Rodzynki sułtanki są mega słodkie, ale i mega kaloryczne, więc w małych ilościach, morele i śliwki suszone bardzo zdrowe, tak jak i gorzka czekolada (Gosia wspomniała) ja np. gorzkiej czekolady i awokado jeść nie mogę, bo mi zaraz niedobrze.
... i można by tak jeszcze długo.

Trzech nas w jednym ciele: Anioł, Diabeł i JA

Do góry stronyOffline

Twinkle

Post #8 Ocena: 0

2019-01-12 22:15:52 (7 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Wiem wlasnie ze da sie zyc tylko musze sie od nich odzwyczaic.Ogolnie tydzien minal ok ale dzis dopadl mnie kryzys.Mialam aktywny dzien duzo na rowerze z synem i bylam na meczu dziecka.Ale jak wrocilismy ogarnelam dom i usiadlam,zrobilam kawe...i czegos brakowalo,slodkosci:-]
Ale jakos dalam rade.Zjadlam tylko troche lodow takich zwyklych z pudelka i troche ziaren roznych.Przezylam:-)
lake...

Do góry stronyOffline

Fisolka

Post #9 Ocena: 0

2019-01-13 14:03:04 (7 lat temu)

Fisolka

Kobieta

Z nami od: 27-12-2010

No dobra!

Wracam na sciezke pelnej odnowy bilogicznej i znowu powalcze o utrate wagi...
Musze zrzucic te 20 kilo bo z obecna waga czuje sie tragicznie!
Malutkie sukcesy za mna ale dluga droga przede mna.

Od kiedy zaczelam sprawdzac i zapisywac co jem to okazalo sie iz moje wyobrazenie o ty co i ile jem nijak sie ma do stanu faktycznego.

5 miesiecy na zrzucenie 10 kg, ciezko bedzie...
,,Czysta logika jest ruiną ducha ''— Antoine de Saint-Exupéry k

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWW

Twinkle

Post #10 Ocena: 0

2019-01-13 14:42:20 (7 lat temu)

Twinkle

Kobieta

Fisolka witaj w klubie ja tez chce schudnac.
10 kg to zrzucisz w 3 miesiace jezeli polaczysz zdrowe odzywianie z cwieczeniami lub jakimkolwiek sportem.
Ja jutro sie waze i mam nadzieje ze machina ruszyla w dol.Obstawiam okolo 1 kg na tydzien.Bedzie dobrze.Najgorsze dla mnie sa weekendy bo wtedy chce sie podgryzac ale motywuje mnie mysl jak moge wygladac za 3 miesiace😀

[ Ostatnio edytowany przez: Twinkle 13-01-2019 14:43 ]

lake...

Do góry stronyOffline

Strona 228 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 227 | 228 | 229 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,