Zaopatrzylam sie w tabletki na metabolizm ,jakies szejki z bootsa,bieganko od jutra,woda i zdrowe odzywianie,zero slodyczy,az strach sie bac😂
[ Ostatnio edytowany przez: Twinkle 07-01-2019 22:35 ]
Str 227 z 367 |
|
---|---|
Twinkle | Post #1 Ocena: 0 2019-01-07 22:26:20 (6 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2011 Skąd: Somerset |
Wracam z podkulonym ogonem.Od jutra zaczynam back on the truck😀
Zaopatrzylam sie w tabletki na metabolizm ,jakies szejki z bootsa,bieganko od jutra,woda i zdrowe odzywianie,zero slodyczy,az strach sie bac😂 [ Ostatnio edytowany przez: Twinkle 07-01-2019 22:35 ] lake...
|
EFKAKONEFKA33 | Post #2 Ocena: 0 2019-01-07 22:34:33 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja, weekend na rowerze. Dzis zrobilam sobie wolne. Jutro cwiczenia w domu. Jakies wichury sa w moich okolicach i nie chce mi sie sie w taka pogode marznac na wietrze
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Twinkle | Post #3 Ocena: 0 2019-01-07 22:57:49 (6 lat temu) |
Ja sie bardzo rozleniwilam przez te wolne i w ogole w momencie kiedy przestalam biegac polecialam po calosci.Czuje sie okropnie,omijam lustra,nie moge na siebie patrzec,taka chodzaca klucha.
Jutro biore sie za siebie.Kupilam sobie bluzke na zachete a niedlugo odwiedza nas moja mama i ma przywiezc dwa sweterki i ja mam w nie wejsc😀Wiec musi pare kg spasc.Obawiam sie jutro bolu glowy i lekkiego rozdraznienia,dam.rade😁 Jutro mam spotkac sie z kolezanka w ramach moich zaleglych urodzin i troche sie boje ale obiecalam sobie ze nic nie tkne jedynie owoce lake...
|
Twinkle | Post #4 Ocena: 0 2019-01-08 13:25:07 (6 lat temu) |
Czujensie jak na odwyku,rano w samochodzie wypilam szejk truskawkowy srednio dobry i 2 jablca
![]() Mialo mi to zastapic sniadanie a ja po ![]() ![]() Ale nie poleglam,dzis bedzie zupka jarzynowa i oczywiscoe bieganie,walcze ze soba i z moim slodyczowym nalogiem.Ale motywacji dodaje mi mysl ze za miesiac bede szczuplejsza.Ale ciezko jest Wszystko toczy sie w glowie. Ale nie boli mnie w ogole glowa co zazyczaj zawsze mialo miejsce,taka byla reakcja organizmu na brak cukru czyli slodyczy.Pije bardzo duzo wody i zaopatrzylam sie w herbatki wszelakiej masci,bedzie ok,aby do wazenia do nastepnegon poniedzialku ![]() [ Ostatnio edytowany przez: Twinkle 08-01-2019 13:26 ] lake...
|
EFKAKONEFKA33 | Post #5 Ocena: 0 2019-01-08 13:42:19 (6 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2019-01-08 13:25:07, Twinkle napisał(a): Czujensie jak na odwyku,rano w samochodzie wypilam szejk truskawkowy srednio dobry i 2 jablca ![]() Mialo mi to zastapic sniadanie a ja po ![]() ![]() Ale nie poleglam,dzis bedzie zupka jarzynowa i oczywiscoe bieganie,walcze ze soba i z moim slodyczowym nalogiem.Ale motywacji dodaje mi mysl ze za miesiac bede szczuplejsza.Ale ciezko jest Wszystko toczy sie w glowie. Dokładnie, wszystko toczy sie w głowie. Ja po tym światecznym wolnym tez jakos tak do końca się nie moge pozbierac. Owszem, ćwiczę codziennie, ale zadrzaja mi sie napady lakomstwa i czasem podjadam, a potem oczywiscie nienawidze siebie ![]() ![]() Dzis, jak wspomnialam pocwiczone bylo w domu. Rower stacjonarny plus aerobic. Lacznie 90 min aktywnosci. Na sniadanie bylo smoothie : grejrut i jablko. Za chwile bede jesc zupe jarzynowa. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
|
|
Twinkle | Post #6 Ocena: 0 2019-01-08 13:52:39 (6 lat temu) |
Ja wlasnie zjadlam zupke jarzynowa i od razu lepie,herbatka na przemiane materii i do dziela,szybko ogarnac chate i obiad dla glodomorow.Potem pobiegam,pewnie na deskorolce bedzie towarzyszyl mi syn.Zawsze ze mna jezdzil a raczej obok,aby przezyc 1 dzien.
Ja do slodyczy nie mam umiaru nie potrafie zjesc jednego cukierka tylkonod razu pol paczki to samo z kazdym innym slodyczem.Ja moglabym obiad pominac,mieso czy inne chleby ale slodycz musi byc😂A yeraz nie bede jadla na pewno z miesiac aby organizm oczyscil sie z cukru,ale co smieszne nigdy nie slodzilam kawy ani herbaty,lubie tylko slodycze w postaci cukierkow typu celebration,polskie bajeczne pieroty itd😁 lake...
|
gosian | Post #7 Ocena: 0 2019-01-08 15:11:09 (6 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Twinkle, z własnego doświadczenia ci powiem żebyś uważała na spadki poziomu cukru w organizmie. Ja pochlanialam prawie wszystko jak leci ze słodkiego. Cukierki, wafelki, batoniki, czekoladki i jak przestałam jeść te śmieci to miałam przez kilka tygodni objawy niskiego cukru kilka razy dziennie. Ile razy wtedy na zakupach brałam batona żeby na szybko go podnieść a potem z papierkiem pustym szłam płacić
![]() Potem się nauczyłam że w taki sposób się nie oducze jeść słodkiego i w awaryjnych sytuacjach miałam banana przy sobie lub gluco tabs. Trwalo to ok miesiąca aż organizm przeszedł detox. Strasznie to było męczące ale dałam radę. Wiadomo że każdy organizm reaguje inaczej. Może akurat u ciebie nie będzie takich sytuacji. Trzymam za Was wszystkich mocno kciuki. Niech Wam ubywa tej wagi w zdrowy sposób. Powodzenia i nie dajcie się kilogramom. ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
Twinkle | Post #8 Ocena: 0 2019-01-08 16:03:04 (6 lat temu) |
Dziekuje Gosian.Wiem o czym piszesz bo to juz moj ktorys raz i bywalo ze w pierwszych dniach kiedy odstawialam cukier mialam.okropne bole glowy,nerwowosc i czasem az trzesly mi sie rece.Normlanie jak na odwyku
![]() Od cukru mozna sie uzaleznic i to na prawde ![]() O dziwo dzis czuje sie rewelacyjnie.Sama jestem w szoku,zadnego bolu glowy,ale jak pisalam wczesniej nastawialam sie i przygotowywalam kilka dni.Ze powinnam sie cieszyc bo to dla mojego zdrowia,sylwetki i przede wszystkim dobrego samopoczucia bo juz mialam takie kompleksy ze patrzec w lustro nie moglam.Skonczylam 35 lat czas wziac sie za swoje zdrowie.Dziecinrosna lata leca...to wszystkonpowiazane tez jest z kondycja wlosow bo mam dlugie,lamaly mi sie byly jakies slabe,a nie maluje w ogole nie uzywam prostownic ani nic takiego.Zaczelam brac specjalne witam8ny na wlosy i zdrowa dieta od dzis i wiem ze robie to dla siebie. Poza lake...
|
Marta2509 | Post #9 Ocena: 0 2019-01-09 08:57:38 (6 lat temu) |
Z nami od: 06-04-2016 Skąd: Kent |
Jestem slodyczoholikiem, nie jem slodyczy od dwoch dni...
![]() Przez ostatnie pare tygodni jadlam cos slodkiego codziennie, nie bylo dnia zebym nie siegnela po pralinke z Lindta, po Ptasie Mleczko, zjadla Magnuma... Od poniedzialku nie zjadlam nic z czekolada, i tak mi sie bardzo chce czegos slodkiego ![]() |
Twinkle | Post #10 Ocena: 0 2019-01-09 09:34:08 (6 lat temu) |
Witaj w klubie
![]() Ja jestem wrecz potworem slodyczowym Odstawilam wczoraj i to wszystko na raz bo ja nie potrafie inaczej.Wczoraj czulam sie dobrze a dzis wstalam z ciezka glowa jakaz zdolowana i jak chora(chyba organizm szaleje bez cukru)😁 Biegalam juz i juz psychicznie czuje sie lepiej.Zrobilam sobie wode z imbiru,miety,ogorka,cytryny z przepisu z internetu Szukam roznych wlasnie ma oczyszczanie taki wstep do zdrowej diety.Ale odliczam do poniedzialku do wazenia. Objadalam sie batonami,cukierkami to teraz mam ![]() lake...
|