Str 175 z 367 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Adacymru |
Post #1 Ocena: 0 2018-07-10 09:04:40 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Dobrze byloby miec wolne zeby przetestowac, ta redukcja poziomu cholesterol mnie ciekawi. Narazie ja of 3 tygodni nie uzywam zupelnie soli. Nie unikne tej juz dodanej w produktach, ale sama nie dodaje. Wiekszosc rzeczy wbrew pozorom smakuje dobrze bez soli, a jej brak np przy gotowaniu makaronu powstrzymuje mnie przed podjadaniem. Ziola i warzywa rekompensuja zupelnie.
Dzisiaj wstalam i przed wyjsciem przecwiczylam Pilates 40 minut. Jakby nie poznac pora, to zrobilabym wiecej. Jutro musze wczesniej wstac. Losos i jajecznica bez tluszczu powinnam mnie trzymac do lunchu. Zabralam ze sobie kefir i truskawki na podjadanie w biurze ale mam nadzieje wyrwac sie wczesniej do domu, na spacer czy do ogrodu na tarasie posiedziec. Trwaj pogodo. Oj, bylaby zapomniala zrzucilam pol kg ale as to zeszlam do nizszej dziesiatki. Najbardziej to z brzucha I pasa znikla warstwa. Brawo ja!!!
Ada
|

|
 |
|
|
gosian |
Post #2 Ocena: 0 2018-07-10 10:24:38 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Trzymanie rygorystyczne obojetnie jakiej diety nie jest dla mnie. Diety tez maja ogromny minus w mojej opini. Po skonczeniu albo trzymasz rygor albo masz efekt jojo. Dlatego wybralam ograniczenie pewnych produktow,ale mimo wszystko nie eliminacje ich na stale. Pomijam slodycze oczywiscie,te staram sie nie jesc...chyba ze tak jak ostatnio przez kilka dni mialam spadek formy ![:-M] :-M]](modules/Forum/images/smiles/devil.gif ) Dlatego podziwiam kazdego,kto jest na diecie,bo wiem ile wysilku trzeba w to wlozyc Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
Kasia_red |
Post #3 Ocena: 0 2018-07-10 10:34:48 (7 lat temu) |
Z nami od: 10-07-2009 Skąd: Londyn |
Dieta warzywno-owocowa to nawet nie dieta, tylko pół-głodówka, nie na dłużej niż 2-6 tygodni. Potem faktycznie trzeba jeść dużo warzyw, trzymać się niskiego Indeksu Glikemicznego. Bo jak nie, to jojo murowane. Nie wchodź w dyskusję z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem
|

|

|
|
littleflower |
Post #4 Ocena: 0 2018-07-10 16:59:31 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Ogladalam film Joe Cross - on przez 60 dni pil tylko soki z owocow I warzyw plus woda - facet nie tylko ladnie schudl ale pozbyl sie choroby skory ktora mogla doprowadzic do smierci. Na swojej wedrowce spotlkal innych ludzi, w tym dokumencie mozna poznac historie innych ludzi gdzie ta krotka dieta tez pomogla. NIe trzeba trzymac jej 60 dni - wystarczy nawet kilka dni by oczyscic organism. Polecam document naprawde, mozna znalesc online pod tytulem - Fat, Sick and nearly dead czesc 1. Sama kilka razy probowalam ale nigdy nie wytrzymalam wiecej niz tydzien - zawsze widzialam poprawe w cerze.
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|

|

|
|
Wembley27 |
Post #5 Ocena: 0 2018-07-10 20:46:21 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Handra mnie bierze, chodza za mna slodycze
|

|
 |
|
|
ZlotaPerla |
Post #6 Ocena: 0 2018-07-10 20:50:12 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat:
2018-07-10 20:46:21, Wembley27 napisał(a):
Handra mnie bierze, chodza za mna slodycze
Truskawki sie czep, a w najgorszym wypadku jakis rodzynek.
|

|
 |
|
Adacymru |
Post #7 Ocena: 0 2018-07-10 21:46:59 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Zajecia na silowni zaliczone, plus tradycyjnie basen. Dzisiaj 30 dlugosci, bo najpierw mi sie jakos ciezko plywalo, a jak sie rozkrecilam, to sie tlumnie zrobilo, szczegolnie takich co stac lubia i sie wyginac, zamiast plywac. Ja na slodkosci zachcianki to popijam sobie kefir ze zmiksowanymi truskawkami, wlasnie w jednej rece trzymam koktail taki i do tego na przegryzke brzoskwinie, te co wygladaja jak paczki. To jest moja zguba, moglabym je jesc tonami.
Spadek rozmiaru przymusil mnie do zakupu nowego stroju na basen. Juz dawno mialam kupic, ale zapominam, wiec w niedziele wyrzucilam stary, zeby byc pewna ze nowy kupie. Drugi raz tego bledu nie popelnie, bo cale miasto musialam zjezdzic i w sumie tylko jeden jaki mi odpowiada znalazlam, a najlepsze ze w sklepie nas silownia. Unikalam tego sklepu ze wzgledu na ceny, ale jak sie nie ma co sie lubi...
Ada
|

|
 |
|
littleflower |
Post #8 Ocena: 0 2018-07-11 22:07:32 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Koezanka w pracy zaczela stosowac diete 16/8 - na razie drugi dzien jest na niej
Niby w tych osmiu godzinach moze jest co chce jak dlugo bedzie nic nie jest przez 16 godz
Probowal ktos ? "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|

|

|
|
Adacymru |
Post #9 Ocena: 0 2018-07-11 22:20:06 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Moj maz jak nie przymusze go do sniadania, to moglby o jednym posilku dziennie byc, a napewno nie jest filigraowy, chociaz wiecej niz 16 godzin spedzal bez jedzenia. Teraz jak je regularnie i niby wiecej niz kiedys, bo je trzy posilki dziennie, to przemiana materii sie zwiekszyla. Wg diety 16 godzin bez jedzenia, to on powinien byc szkieletem to tylu latach praktyki.
Bol pod kolanem minal, ale jutro mam zajecia bardziej wyczynowe, to sie okaze czy bedzie powtorka. Ja chyba sie zbyt rozciagnelam na zajeciach, albo na basenie, i cos mi pod zebrami uciska, nie jest to wielki bol, ale jak sie przekrece, to boli. NIe ma jak rozmasowac przez te zebra. "W pewnym wieku", jak to mowi moj GP, to sie co chwile cos przyczepi. Glowa mnie boli od uderzenia wczoraj w pracy o szafke, az zadzwonilo...
Ada
|

|
 |
|
dominikana36 |
Post #10 Ocena: 0 2018-07-11 23:04:23 (7 lat temu) |
Z nami od: 21-03-2016 Skąd: Quinton |
16/8? Ja tak jem cale zycie!!! Nie ma szans zeby moj zoladek przyjal cokolwiek oprocz kawy przed 12 w poludnie a po 20 to juz chyba malo kto je??? Zawsze tak mialam a wstaje kolo 6.30. Spac chodze kolo 23. Wiec to chyba jednak nie dieta...
|

|
 |
|