MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 172 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 171 | 172 | 173 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 172 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Deneris02

Post #1 Ocena: 0

2018-07-07 13:11:59 (7 lat temu)

Deneris02

Kobieta

Z nami od: 02-09-2011

Ja Was podziwiam za tą aktywność fizyczną *THUMBS UP*
Ja co weekend sobie obiecuję, że wezmę się za ćwiczenia, ale już w piątek tracę motywację. Jedyna pociecha, że dużo chodzę, spacery 2-3 godzinne no i w pracy też ciężko tyram. Waga poszła mi w dół, aż się nie spodziewałam, bo po drodze zaliczyłam kilka grzeszków. Do uzyskania celu jeszcze 2.3 kg :)
Chociaż może skuszę się ciut więcej- do wagi sprzed ciąży ( 12lat temu :D )
Przede mną największe wyzwanie - tydzień w Polsce *YAHOO*
Już mamusia pyta co ugotować, jak przyjadę i kusi mnie kopytkami z boczkiem i cebulką :-8

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

ZlotaPerla

Post #2 Ocena: 0

2018-07-07 14:08:50 (7 lat temu)

ZlotaPerla

Konto usunięte

Mamusie to zło 😎
Plaża i pi i inne to też zło 😎

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2018-07-07 15:20:19 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Dziś dotarła

Obrazek

Dopiero jutro z rana pobawię się z ustawieniami. Ja, dziś ze względu na upał wstałam już o 6 rano i zrobiłam 40 km na rowerze. Udało się skończyć pedałować przed południem.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Teraz spijam kawę i chwilę odpoczywam.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #4 Ocena: 0

2018-07-07 16:03:05 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Deneris,na urlopie zero wyrzeczen.. Jak mozna sie oprzec najlepszej pizzy w miescie,deserom lodowym czy innym niebianskim rozkoszom.?..Dlatego chcialabym do urlopu zrzucic jeszcze z kg ,bo podejrzewam ze to i owo wejdzie w boczki...Urlop to czas wypoczynku i relaksu,a nie odmawiania sobie przyjemnosci:-8

Ewa,fajna waga..
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #5 Ocena: 0

2018-07-08 00:39:40 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Moze ktos sie zna... wczoraj i dzisiaj boli mnie pod kolanami (Z tylu nogi), tak jakbym tam miala przykurcz i za prawym jest jakby zapuchniete. Man wrazenie, ze to z cwiczen w czwartek ale nie jestem pewna. W dzien nie jest najgorzej, moge chodzic etc ale wieczorem, albo jak leze to boli. W czwatek mialam zajecia body sculpt i troche cwiczen na nogi bylo.
Ada

Do góry stronyOffline

ZlotaPerla

Post #6 Ocena: 0

2018-07-08 07:57:01 (7 lat temu)

ZlotaPerla

Konto usunięte

Przeciążyłaś ścięgno w kolanie (zapalenie), na szczęście nie wiązadło, bo możesz chodzić. Zalecane smarowanie żelami z ibuprofenem, traumon jest dobry ale w Polsce, unieruchomienie na kilka tygodni - ale przy kolanie to ciężko.

Ja miałam zapalenie ścięgła w przedramieniu i gips na 3 tyg. 😩

Do góry stronyOffline

zosiasamosia

Post #7 Ocena: 0

2018-07-08 08:49:52 (7 lat temu)

zosiasamosia

Konto usunięte

Cytat:

2018-07-08 00:39:40, Adacymru napisał(a):
Moze ktos sie zna... wczoraj i dzisiaj boli mnie pod kolanami (Z tylu nogi), tak jakbym tam miala przykurcz i za prawym jest jakby zapuchniete. Man wrazenie, ze to z cwiczen w czwartek ale nie jestem pewna. W dzien nie jest najgorzej, moge chodzic etc ale wieczorem, albo jak leze to boli. W czwatek mialam zajecia body sculpt i troche cwiczen na nogi bylo.

Nie znam się, ale warto przeczytać odpowiedź , a kiedy miałam problem ze ścięgnem fizjoterapeuta zalecił mi
rozciąganie, pomogło.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #8 Ocena: 0

2018-07-08 13:31:28 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Dzieki, chodzic moge i nie jest bardzo uciazliwe jak chodze, raczej jak usiade czy sie poloze to czuje. Unieruchomienie nie wchodzi narazie w rachube, a ja poswiecam na cwiczenia rozciagajace min 30 min po kazdym trainingu na silowni, i raz w tygodniu chodze na godzine zajec stretch zeby dokladnie porozciagac. Jak bylam na zajeciach w czwartek to troche mnie nogi bolaly ale byly wystawione na karygodne tortury, jak w kazdy czwartek. Powtorzylam dzisiaj sama zestaw z tego dnia, zeby sprawdzic czy bedzie gorzej. 😂 narazie nie jest gorzej.

Ps O 8ej rano bylam juz na silowni ale bez basenu I maz mnie ciagnie teraz... Moze ulegne.😂🤣😂
Ada

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2018-07-08 15:24:42 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Ja dziś ćwiczyłam w domu. W planach była pobudka z samego rana i ponownie rower. Nawet na ten poczet wcześniej jak na mnie się położyłam do łózka. Niemniej w nocy duchota plus za oknem angielscy sąsiedzi zrobili imprezę i krzyczeli do rana. ( Robią to na tyle rzadko, że można im to wybaczyć ;-) ) Warunki nie sprzyjały spaniu i jak zadzwonił budzik, miałam ochotę go wyrzucić przez okno. Dospałam do 8 ej i stwierdziłam, że już mi za gorąco i nie będę się męczyć w tym upale.

W domu standardowo zaliczyłam 50 min roweru stacjonarnego i 50 min z ciężarkami, ćwiczenia na nogi i brzuch. Przetestowałam już moją wagę. Niestety działa :-]

Wczoraj pokonując pagórki na rowerze odkryłam, że znacznie mi się poprawiła kondycja w ostatnich miesiącach. Już podjazdy sprawiają mniejszy problem niż jakiś czas temu. Byłam zaskoczona, że tak dobrze mi wczoraj poszło. Brawo ja :-)

Miałam podczas tej diety rozpisanej przez dietetyka nie jeść owoców, ale w piątek skusiłam się na kilka dorodnych truskawek. To jedyne odstępstwo od diety w tym tygodniu, wiec w sumie nie ma co sobie aż tak bardzo w brodę pluć.

To tyle ode mnie. Ja reszta sobie radzi w weekend?
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2018-07-09 00:19:06 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Silownia o 8 rano, basen po poludniu, maz mnie zaciagnal i nie zaluje. 30 dlugosci bez wiekszego wysilku, i pewnie skusilabym sie na wiecej, ale skurcz mnie zaczal lapac to nie ryzykowalam. Pogimnastykowalam sie poten przy sadzeniu kwiatkow, chociaz te zajecia zwykle odbijaja mi sie pozniej jak mnie plecy bola. Dzisiaj pocwiczylam chwile po ogrodkowych zajeciach, zeby porozciagac biodra i uniknac bolacyhc plecow jutro. Ide teraz spac, bo rano ide na silownie...o 6ej rano. Chyba mnie przegrzalo na slonku...*ROFL**DONT_KNOW**ROFL**DONT_KNOW*

Wieczorem jutro mam aquarobic i norme dlugosci basenu potem.
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 172 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 171 | 172 | 173 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,