MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 160 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 159 | 160 | 161 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 160 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

EFKAKONEFKA33

Post #1 Ocena: 0

2018-06-15 18:47:09 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2018-06-15 09:54:27, zosiasamosia napisał(a):
Przepraszam za OT, ale może wiecie gdzie mogę sobie zmierzyć ilość wody, tłuszczu, masy mięśniowej i masy kostnej?

Zosia ja to sprawdzałam przy którejś wizycie na siłowni.

Gosian nawet nie wspominaj o cieście marchewkowym. Tez moje ulubione. :-8

Mnie idzie jak na razie dobrze i oby tak zostało. Kontroluje posiłki i codziennie z rana zaliczam rower stacjonarny plus ćwiczenia przez 50 min. Najbardziej lubię moje różowiutkie ;-) proteinowe drinki.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

littleflower

Post #2 Ocena: 0

2018-06-16 21:51:15 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Cytat:

2018-06-15 09:54:27, zosiasamosia napisał(a):
Przepraszam za OT, ale może wiecie gdzie mogę sobie zmierzyć ilość wody, tłuszczu, masy mięśniowej i masy kostnej?

Ja kupilam wage w Argosie kilka lat temu , podaje mi te wszystkie czynniki i mozna zapisac do 10 osob w pamieci - waga kosztowala cos pomiedzy 30-40 f jak dobrze pamietam
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

zosiasamosia

Post #3 Ocena: 0

2018-06-17 08:43:34 (7 lat temu)

zosiasamosia

Konto usunięte

Efka, Littleflower,
Dziękuję Wam za odpowiedzi.
Zdecydowałam się kupić taką wagę.
Bosze, jakie to odchudzanie jest kosztowne 🙄😉

Do góry stronyOffline

niebieskieucho

Post #4 Ocena: 0

2018-06-17 11:39:22 (7 lat temu)

niebieskieucho

Mężczyzna

Z nami od: 24-11-2008

Cytat:

2018-06-11 22:28:34, Twinkle napisał(a):
... jogurty fat free...

Boisz sie tluszczów? Od nich sie nie tyje. Nie ma takiej mozliwosci. Najwartosciowsze i niezbedne dla zdrowia sa tluszcze zwierzece, nasycone (maslo, smalec). Z roslinnych - olej kokosowy. Organizm nie przyjmie wiecej tluszczu niz mu potrzeba (podobnie jak bialek, z tym ze sie napracuje zeby sie pozbyc ich nadmieru), w przeciwienstwie do weglowodanów, które musi zagospodarowac, a gdzie? To wszyscy sie chyba domyslaja. Ostatnio zapanowala moda na zastepowanie cukru syropem glukozowo-fruktozowym, który jest jeszcze gorszy od cukru. Dodaja go do wszystkiego. Wyizolowany jest trucizną. Jest produkowany glównie z kukurydzy modyfikowanej genetycznie, zawiera metale ciezkie, glifosat. Szlak metaboliczny fruktozy jest taki jak etanolu. Jest równiez zródlem otylosci.
Bierz sprawy w swoje ręce... i w nogi

Do góry stronyOffline

E-mailStrona WWWNumer Skype

ZlotaPerla

Post #5 Ocena: 0

2018-06-17 11:53:38 (7 lat temu)

ZlotaPerla

Konto usunięte

Cytat:

2018-06-17 11:39:22, niebieskieucho napisał(a):
Cytat:

2018-06-11 22:28:34, Twinkle napisał(a):
... jogurty fat free...

Boisz sie tluszczów? Od nich sie nie tyje. Nie ma takiej mozliwosci. Najwartosciowsze i niezbedne dla zdrowia sa tluszcze zwierzece, nasycone (maslo, smalec). Z roslinnych - olej kokosowy. Organizm nie przyjmie wiecej tluszczu niz mu potrzeba (podobnie jak bialek, z tym ze sie napracuje zeby sie pozbyc ich nadmieru), w przeciwienstwie do weglowodanów, które musi zagospodarowac, a gdzie? To wszyscy sie chyba domyslaja. Ostatnio zapanowala moda na zastepowanie cukru syropem glukozowo-fruktozowym, który jest jeszcze gorszy od cukru. Dodaja go do wszystkiego. Wyizolowany jest trucizną. Jest produkowany glównie z kukurydzy modyfikowanej genetycznie, zawiera metale ciezkie, glifosat. Szlak metaboliczny fruktozy jest taki jak etanolu. Jest równiez zródlem otylosci.

*THUMBS UP*

Zawsze to powtarzam, wszystko "0 tłuszczu" "0 cukru" to kompletne ZERO, trucizna i tyle.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #6 Ocena: 0

2018-06-18 11:35:07 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Dzień doberek. Jak minął tydzień? Muszę się przyznać, że zaczynam się uzalezniac od rowerka. Ale to chyba dobrze. Przynajmniej coś robię. Waga w tym tygodniu pół kg w dół. *DANCE* za to mój chudy kotek 300 gram w górę (w końcu)
Zawsze zapominam się zważyć w bootsie albo na basenie, żeby porównać czy moja waga dobrze waży..może jutro*DONT_KNOW*jak nie zapomnę.
Miłego dnia i powodzenia w nowym tygodniu*THUMBS UP*
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2018-06-18 12:30:33 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Jak minął tydzień? Dobrze szło do soboty wieczorem i zdechło. Skusiłam się na mały kawałek sernika na zimno. Wyrzuty sumienia prawie mnie zabiły i spać po nocach nie mogłam. Odpokutowałam zwiększoną aktywnością fizyczną w ten dzień. Jakiś miałam słabszy dzień. Wyjątkowo cały dzień czułam się głodna, mimo regularnych posiłków. Miałam też jakiegoś nerwa i mi hormony szalały. Chodziłam jak osa lub miałam napady, ze płakać mi się chciało ( Pierdzielę to bycie kobietą. Jezu, przecież ciężko wytrzymać z tymi nastrojami up and down ) . Wczoraj spokojnie. Dziś już po ćwiczeniach. Jutro minie trzeci tydzień od wytycznych dietetyka. Nie byłby szczęśliwy z powodu tego sernika. Ale on był taki malutki.

Trzymam kciuki za pozostałych. *THUMBS UP**THUMBS UP*
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #8 Ocena: 0

2018-06-18 12:53:32 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Ee tam sernik na zimno ma mało kalorii. .spokojnie. ja dzisiaj wywinelam numer. Kupiłam ciastko francuskie z jabłkiem:-U zjadłam do kawy. Mało ze nie smakowało tak dobrze jak wyglądało, to po konsumpcji sprawdziłam ile takowe ciastko posiada kalorii. 396 w 100 gramach:-o a ze miałam jeszcze jedno, więc zważyłam i waga pokazała prawie 120 gram..nie trudno policzyć ile wciaglam. . Teraz to ja mam wyrzuty sumienia i to jakie. .żeby chociaż było warto*SORRY* Łakomstwo nie popłaca. ..
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2018-06-18 12:56:39 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Gosian dobrze, że piszesz. Takie małe potknięcia czynią nas ludźmi. Nie jesteśmy robotami i czasem mimo szczerych chęci, coś nie wyjdzie. Ważne, żeby się nie poddawać, z tych upadków podnosić i próbować dalej. :-)

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2018-06-18 13:15:09 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

czuje się trochę jak na spowiedzi...
zjadłem pudding w sobotę możecie mnie teraz znienawidzic :(

na swoje usprawiedliwienie dodam że był boski i nie mogłem się oprzec

Do góry stronyOffline

Strona 160 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 159 | 160 | 161 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,