MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 159 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 158 | 159 | 160 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 159 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

littleflower

Post #1 Ocena: 0

2018-06-13 21:46:20 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Dzis u mnie silowni nie bylo ale w domu na rowerku pojezdzialam okolo 20 minut plus do dpmu piechotka wrocilam z pracy (2 mile) , jadlam tez grzecznie - bez opychania choc na obiad byly lazanki

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Lucy_J

Post #2 Ocena: 0

2018-06-14 13:56:01 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Cytat:

2018-06-09 18:09:48, Deneris02 napisał(a):
A nie bolą Cię piszczele od skakanki? Ja robiłam już kilka podejść i nie daję rady. Robię 15 minut rozgrzewki, żeby się dobrze rozciągnąć, ale to na nic, bo boli tak mocno, że po 5 minutach odpuszczam.

Ja polecam hula hop, super modeluje talię i biodra :) Włączam serial i nawet nie wiem, kiedy mija 45 minut :)

Szczerze Ci powiem ze po 15 minutach z przerwami troche pobolewal mnie lewy piszczel. Prawy niewzruszony byl.

Hula hop tez dobre, ja mam takie z wypustakmi to brzuch wyglada jak po torturach :-]:-]:-]

W niedziele mam najwieksze wyzwanie a mianowicie zostalam obdarowana biletami na BBC Good Food Festival w Birmingham i jak ja bede tam grzeczna i nie rusze zadnych smieci to mozecie mnie beatyfikowac :-]:-]:-]:-]

Co do masazu ciala to jak sie masakruje bankami chinskimi 4 razy w tygodniu, do tego peeling, cwiczenia stricte na modelowanie nog I cos ruszylo jesli chodzi o pomaranczowa skorke.

Ale cudow sie nie spodziewam bo genetyka tez robi swoje. I te buly nad kolanami *STOP**STOP*

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #3 Ocena: 0

2018-06-14 14:10:19 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Cytat:

2018-06-14 13:56:01, Lucy_J napisał(a):

Co do masazu ciala to jak sie masakruje bankami chinskimi 4 razy w tygodniu,

Czytałam cos o tych bankach. Widziałam tez chyba na ebay. Jakieś konkretne polecasz ? Rozważam zakup. Dziś dotarł jeszcze taki elektryczny masażer z wypustkami, co wygląda tez jakby miał służyć do tortur :-]
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #4 Ocena: 0

2018-06-15 00:10:53 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ide spac zaraz, bo za malo ostatnio sypiam, ja zawsze bylam nocnym osobnikiem, ale teraz bebnia o tym, ze niedobor snu odbija sie na zdrowiu, w tym rowniez wplywa na wzrost wagi.

Zanim pojde to pochwale sie, ze powrocilam na silownie- wczoraj na zajecia rozciagajace godzinke i basen. Dzisiaj- body sculpt - az mi okulary zaparowaly z wysilku *ROFL*. Zdziwilam sie, ze niektore cwiczenia ja moglam zrobic bez problemu, a ludzie ktorzy wygladali ze mieszkaja na silowni nie dawali rady... ale zeby nie bylo, ze jestem taka fit, to bylo kilka ze plakac mi sie chcialo :-]. Dalo mi to jednak troche energi, przeplynelam 30 dlugosci basenu pomimo tloku w wodzie, a dziwne bo o tej porze to zwykle mam basen dla siebie. Posiedzialam troche jeszcze w jacuzzi, dla relaksu miesni, bo zapomnialam sobie magnez kupic. Jutro nie mam zajec, to pewnie na maszyne wskocze i basen.

Po weekendzie organizm chyba odzyl, bo waga spadla pol kg, specjalnie wazylam sie w tych samych rzeczach, nie ruszajac wagi z miejsca. Zwykle to nie przywiazuje sie do wagi zbytnio, ale ucieszylo mnie, ze ruszylo znowu, chociaz jakby nie ruszylo, to nie zalamywalabym sie, bo oczekiwalam tego. Wczoraj i przedwczoraj moje obiady byly glownie salatkowe, bo kupilam w polskim sklepie pyszna salate i zaluje ze wiecej nie wzielam. Pol talerza sataty z pomidorem, ogorkiem, koperkiem i lekko polane rozmieszana smietana z jogurtem. Do tego albo ryby kawalek albo jajko, och moglabym taka salate co dzien jesc. Dzisiaj podjadlam owobow na kolacje, maliny i borowki, mniam mniam. Paczke krowek ominelam szerokim lukiem, jutro zaniose do pracy, zeby mnie nie necilo.

Czy te banki to sa takie jak sie w chorobie stawia?
Ada

Do góry stronyOffline

Lucy_J

Post #5 Ocena: 0

2018-06-15 05:41:40 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Ada ciesze sie z zapararowanych okularow ;)

Banki to takie najzwyklejsze gumowe, dorwalam na Amazonie za 6 funtow za 6 sztuk. Takie chorobowe to byly szklane z tego co pamietam.

Na poczatku troche boli i moga byc siniaki, ale potem sie idzie przyzwyczaic. Stosuje parominutowy masaz na kazda z gir az bedzie czerwona ;) 4 razy w tygodniu.

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #6 Ocena: 0

2018-06-15 07:31:46 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Nie slyszalam o tych bankach - musze poczytac

Pomalu wracam do kondycji I na silowni w tym saym czasie wiecej cwiczen robie I w szybszym tempie - zarazem na trudniejszym poziomie.

Cisnienie tez pomalu wraca mi do normy I to bez lekow wiec sie bardzo bardzo ciesze.

Minus jutro zaproszeni jestemy przez znajomych Tajow do ich restauracji I ciezko bedzie odmowic im kiedy na stole co chwile nowe dania laduja
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

ZlotaPerla

Post #7 Ocena: 0

2018-06-15 09:29:49 (7 lat temu)

ZlotaPerla

Konto usunięte

Obrazek

Do góry stronyOffline

zosiasamosia

Post #8 Ocena: 0

2018-06-15 09:54:27 (7 lat temu)

zosiasamosia

Konto usunięte

Przepraszam za OT, ale może wiecie gdzie mogę sobie zmierzyć ilość wody, tłuszczu, masy mięśniowej i masy kostnej?

Do góry stronyOffline

gosian

Post #9 Ocena: 0

2018-06-15 10:14:17 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

W tym tygodniu za duzo sobie pozwolilam. Trzeba sie przypilnowac do konca tygodnia żeby waga nie pokazala na + Ale jak to zrobić jak ciasto marchewkowe jest moje ulubione:-T[
Dzisiaj szykuje zupe krem, więc jak dla mnie wystarczy na 2 dni a i kalori taka zupa ma niewiele. Wczoraj,chyba z tego obzarstwa to nawet rowerek odpuscilam.
A jak reszcie mija tydzien?
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2018-06-15 10:31:59 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

a u mnie 0.5 kg w dół obecnie 92 już się pogodzilem z tym że 90 nie będzie na k9niec czerwca ; (
ale co się pringelsow obrzarlem przez ostatni tydzień to za wszystkie czasy nawet byłem pozytywnie zaskoczony że pół kg mniej mi pokazało
a wczoraj miałem takie ssanie że pół czekolady gorzkiej zjadłem do kawy gdzie zawsze biorę tylko zdrowotnie kosteczkę na wieczór
; )

Do góry stronyOffline

Strona 159 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 158 | 159 | 160 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,