Str 158 z 367 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
gosian |
Post #1 Ocena: 0 2018-06-11 11:01:10 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
No to ja zacznę tydzien od wpisu.
U mnie waga -0.70kg ,więc nie jest zle,tym bardziej że nie ograniczalam sie jakos specjalnie z jedzeniem. Ale jezdzilam na rowerku 6 dni po ok 1-1.5 godziny. Mysle że mój organizm tyle potrzebuje żeby utrzymac forme.Dlatego zadnych dodatkowych cwiczen nie wprowadzam,po co się meczyc niepotrzebnie 
Milego dnia odchudzacze  Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #2 Ocena: 0 2018-06-11 13:35:33 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja ćwiczyłam grzecznie codziennie i trzymałam się przykładnie diety. Jutro będę sprawdzać wyniki. Dziś skróciłam swoje ćwiczenia i odpuściłam sobie rower stacjonarny, żeby troche odpocząć. Ćwiczę intensywnie 6 dni w tygodniu, więc ten jeden dzień mnie nie zabije. Widzę już po ubraniach efekty moich zmagań. Dziś postawiłam na relaks i zadbanie o swoja skórę. Nawilżanie, masaże itp. Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
Deneris02 |
Post #3 Ocena: 0 2018-06-11 15:42:11 (7 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: |
Ja ćwiczenia odpuściłam, bo w pracy mieliśmy tyle ciężkich rzeczy przez cały tydzień, że wieczorami już nie miałam siły. Ale nie grzeszyłam, diety trzymam się cały czas - powiem Wam, że już nawet do słodyczy w ogóle mnie nie ciągnie. Jeszcze tylko frytki z serem i majonezem za mną chodzą i siedzą wciąż z tyłu głowy, ale wymyśliłam sobie, że to będzie moja nagroda, jak dobiję do 60kg :D
Jutro będę się ważyć po pierwszym tygodniu na koktajlach, które piję, zamiast dwóch posiłków i trochę się obawiam czy ta waga coś spadła
|

|
 |
|
Twinkle |
Post #4 Ocena: 0 2018-06-11 15:44:05 (7 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2011 Skąd: Somerset |
a ja dzis z rana sie wazylam i schudlam w tym tygodnou 2 kg i 400 gram.ale jestem happy ciezka praca poplacila.bieganie zero slodyczy i zero podjadania🙂 lake...
|

|
 |
|
littleflower |
Post #5 Ocena: 0 2018-06-11 16:31:37 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Twinkle Gratulacje - 2400 przez tydzien to sporo
u mnie mam nadzieje waga zacznie z powrotem leciec w dol - staram sie byc conajmniej 3 razy w tygodniu na silowni I grzecznie jesc
Szkoda tylko ze pogoda ladna to zamiast obiadu - grill sie robi - ale moje BBQ to warzykowe I grzybkowe szaszlyki wiec ie tak bardzo kalorycznie - gorzej z popitka, odkrylam urok rozowego ginu "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|

|

|
|
|
Twinkle |
Post #6 Ocena: 0 2018-06-11 22:28:34 (7 lat temu) |
Z nami od: 18-12-2011 Skąd: Somerset |
Ostatnio cos mi slabo schodzilo,ale chyba wiem czemu,przez podjadanie no i teraz calkowicie odstawilam slodycze do wakacji tak aby organizm oczyscic przy okazji,co ciekawe zauwazylam ze jak odstawilam slodycze to jestem rzadziej glodna,nie mam takiego laknienia na slodkosci
ogolnie dzien zaliczony ladnie,duzo wody,zdrowe siadanie na obiad saltaka z tunczyka gotowa z Asdy  jogurty fat free owoce i bieganie z marszem okolo 30 min.
A efekty juz widac,ja widze i maz widzi,do wyjazdu na urlop do Polski bedzie juz super
Najbardziej to chodzi mi i moje samopoczucie,bo jamam kompleksy na punkcie wagi  lake...
|

|
 |
|
Adacymru |
Post #7 Ocena: 0 2018-06-12 18:30:51 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja, jak zwykle dzien spoznienia, melduje ze zadne zmiany nie zaszly od ubieglego tygodnia. Biorac pod uwage to, ze od czwartku do wczoraj wieczor nie mialam stycznosci z silownia a nawet maszynie w domu omijalam wielkim lukiem, wyjscia do restauracji dwa razy dziennie bez ograniczen w zamowieniach, i kilku butelek wina, to uwazam brak zmian za powodzenie. Na swoja obrone mam to, ze tylko raz jechalismy po jedzeniu taksowka, a codziennie przemaszerowalam okolo 10 km (i dodatkowo jeszcze kilka platajac sie po domu czy ogrodzie). To potwierdza moja cicha teorie, ze mi dla utrzymania rownowagi figury potrzeba wiecej chodzic I bede sie starac to robic.
Chcialam zrobic test sznurka ale jestem po obiedzie i nawet na silownie nie ide jeszcze, zeby nie oddac.
Ogolny postep to wskoczenie w spodenki, ktorych dwa lata nie moglam zalozyc. I pierwszy raz od.... zaliczylam spodnice w ten weekend, a tez nie pamietam kiedys ostatnio na mnie pasowala...chyba w sklepie, bo nowa zupelnie.
Ada
|

|
 |
|
littleflower |
Post #8 Ocena: 0 2018-06-12 21:39:08 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Super Ada gratuluje
U mnie test sznurka zdany, waga mniej niz 5 tygodni temu ale wiecej niz 2 tyg temu. Ale sie nie zrazam , kilka razy silownia w tygodniu - zakaz pieczenia ciast i przynoszenia slodyczy do pracy i waga znow wroci na wlasciwe tory - teraz wiem ze moge to zrobic. "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|

|

|
|
karjo1 |
Post #9 Ocena: 0 2018-06-12 22:06:56 (7 lat temu) |
Z nami od: 01-06-2008 |
Gratki dziewczyny
|

|
 |
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #10 Ocena: 0 2018-06-13 11:56:33 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
U mnie wczoraj minęło dwa tygodnie od wprowadzenia zaleceń dietetyka. Idzie mi naprawdę dobrze i jestem zadowolona z efektów. Przez to, ze jadam regularnie to nawet mnie nie drażni, że kto inny je ciasto i zjada inne, gotowane przeze mnie potrawy. Dziś rano zaliczyłam już swoja rutynę ćwiczeniową. Po ćwiczeniach był prysznic. Kupiłam specjalna szczotkę do masowania ciała. No zesz w mordę jeża, nie było to najprzyjemniejsze doznanie. Powiedziałabym nawet, ze to dość bolesny zabieg, takie masowanie szczotka przez kilkanaście minut. No ale czego się nie robi, żeby lepiej wyglądać.
Kupiłam tez jakieś balsamy liftingujące z firmy Eveline, żeby połączyć to z używaniem tej morderczej szczotki. Jeden z nich ma zapach jak krem przeciwbólowy do mięśni, ale jak się go wsmaruje fajnie rozgrzewa. No nic zobaczymy co wyjdzie z tych moich starań  Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|