Str 157 z 367 |
odpowiedz | nowy temat | Regulamin |
Adacymru |
Post #1 Ocena: 0 2018-06-08 19:56:12 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Powinnam miec wyrzuty sumienia z powodu odstepstw od diety, ale...raz sie zyje. Wczorajsza kolacje nie byla najlepsza a szkoda, bo lubie greckie jedzenie. Z glodu po podrozy zapakowalam zoladek pitta i przystawkami.
Dzisiaj, hmmm...pierogow sobie nie moglam odmowic, ale zjadlam bez przejadania sie I nawet zostawilam jednego co jest nie lada sukcesem samo w sobie, pierogi na mnie dzialaja jak na innych czekolada. Teraz cos z grila bedzie, lepiej niz pierogi w sumie. Jutro chyba zamecze bratowej cross trainer  zeby w poniedzialek nie wyjechac z dodatkowym kg. ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif ) . Jednao pozytywne zjawisko- wode pije jakby ja mieli odebrac.
Ada
|

|
 |
|
|
Lucy_J |
Post #2 Ocena: 0 2018-06-08 20:24:22 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2012 Skąd: Hawarden |
Pij Ada pij na zdrowie. Z pierogami widze ze mamy podobnie  Ruskie to moglabym jesc dopoki sie nie uleje
Jutro skakanka, na ktora nie mam miejsca w domu wiec pozostaje skakac w ogrodzie. Oby nie padalo
|

|
 |
|
littleflower |
Post #3 Ocena: 0 2018-06-09 08:12:06 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Ja pomalu wracam do cwiczen i zdrowszej diety, choc wczoraj po zabiegu chirurgicznym kilka kiloejnych dni to tylko plyyne jedzenie. Damy rade
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|

|

|
|
Lucy_J |
Post #4 Ocena: 0 2018-06-09 08:30:38 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2012 Skąd: Hawarden |
Kwiatku gratuluje bo nie gratulowalam wczesniej  Kto da rade jak nie ty
Ja po skakance i polecam jak ktos ma ochote na przedsmak smierci  15 minut wyskakalam z przerwami na kolke  dzisiaj idziemy do znajomych na kolacje i powiedzialam im ze mynie jemy slodkosci w zwiazku z naszym wyzwaniem wiec nie musza myslec nad deserem. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu.
|

|
 |
|
Deneris02 |
Post #5 Ocena: 0 2018-06-09 18:09:48 (7 lat temu) |
Z nami od: 02-09-2011 Skąd: |
A nie bolą Cię piszczele od skakanki? Ja robiłam już kilka podejść i nie daję rady. Robię 15 minut rozgrzewki, żeby się dobrze rozciągnąć, ale to na nic, bo boli tak mocno, że po 5 minutach odpuszczam.
Ja polecam hula hop, super modeluje talię i biodra  Włączam serial i nawet nie wiem, kiedy mija 45 minut
|

|
 |
|
|
Turefu |
Post #6 Ocena: 0 2018-06-09 18:12:03 (7 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Kiedys probowalam skakanki, ale zupelnie mi Nie szlo.
|

|

|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #7 Ocena: 0 2018-06-09 18:42:38 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Widzę, ze wprowadzacie nowy ekwipunek sportowy do wątku
Ja musiałabym też ze skakanka się do ogrodu wynieść. Na razie oszczędzę sąsiadom tych widoków. Już i tak patrzą na mnie dziwnie, jak latam z talerzami po podwórku, żeby pstryknąć fotę jak mam mało światła w domu. Czasem widzą jak maluję jedwab w ogrodzie i inne dziwne rzeczy. Ja standardowo, bo pogoda nie najgorsza na rowerze. Jeśli zaś chodzi o hula hop to musiałabym się nauczyć jak tym kręcić. Pamiętam, ostatni raz to robiłam za dzieciaka
Ale mi przypomniałyście  w gumę bym poskakała.
 Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
gosian |
Post #8 Ocena: 0 2018-06-09 22:20:22 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Blondynka po 2 tygodniach diety zrzucila wage......
Z osmego pietra ![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )
To tak po dzisiejszym grillu przypomnial mi się zart...żeby nie bylo..nic do blondynek nie mam.. Sama już jestem prawie blondynka... Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|

|

|
|
EFKAKONEFKA33 |
Post #9 Ocena: 0 2018-06-10 11:28:50 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Mnie się udało wstać rano i zaliczyć 90 min roweru w plenerze. Przyjechałam i z rozpędu zaliczyłam jeszcze 20 min z ciężarkami na ramiona i 15 min ćwiczeń na brzuch. Teraz piję już na spokojnie kawę i spędzam dziś dzień na relaksie ( czytanie książki i malowanie na jedwabiu )
A u Was jak ? Bardzo grzeszycie ?  Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|

|
 |
|
Adacymru |
Post #10 Ocena: 0 2018-06-10 19:55:40 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Zgrzeszylam ale tez odpokutowalam ... przemaszerowalam tyle km ze pol tylko grzechu zostalo. Przy tych upałach to kolejna cwiartke wypocilam.
Ada
|

|
 |
|