MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 157 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 156 | 157 | 158 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 157 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2018-06-08 19:56:12 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Powinnam miec wyrzuty sumienia z powodu odstepstw od diety, ale...raz sie zyje. Wczorajsza kolacje nie byla najlepsza a szkoda, bo lubie greckie jedzenie. Z glodu po podrozy zapakowalam zoladek pitta i przystawkami.

Dzisiaj, hmmm...pierogow sobie nie moglam odmowic, ale zjadlam bez przejadania sie I nawet zostawilam jednego co jest nie lada sukcesem samo w sobie, pierogi na mnie dzialaja jak na innych czekolada. Teraz cos z grila bedzie, lepiej niz pierogi w sumie. Jutro chyba zamecze bratowej cross trainer *ROFL* zeby w poniedzialek nie wyjechac z dodatkowym kg. :-]. Jednao pozytywne zjawisko- wode pije jakby ja mieli odebrac.
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Lucy_J

Post #2 Ocena: 0

2018-06-08 20:24:22 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Pij Ada pij na zdrowie. Z pierogami widze ze mamy podobnie :) Ruskie to moglabym jesc dopoki sie nie uleje :-D

Jutro skakanka, na ktora nie mam miejsca w domu wiec pozostaje skakac w ogrodzie. Oby nie padalo ;)

Do góry stronyOffline

littleflower

Post #3 Ocena: 0

2018-06-09 08:12:06 (7 lat temu)

littleflower

Kobieta

Z nami od: 15-07-2008

Ja pomalu wracam do cwiczen i zdrowszej diety, choc wczoraj po zabiegu chirurgicznym kilka kiloejnych dni to tylko plyyne jedzenie. Damy rade

"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."

Do góry stronyOffline

Numer SkypeNumer MSN MessengerNumer gadu-gadu

Lucy_J

Post #4 Ocena: 0

2018-06-09 08:30:38 (7 lat temu)

Lucy_J

Kobieta

Z nami od: 16-11-2012

Kwiatku gratuluje bo nie gratulowalam wczesniej :) Kto da rade jak nie ty :)

Ja po skakance i polecam jak ktos ma ochote na przedsmak smierci :-D 15 minut wyskakalam z przerwami na kolke ;) dzisiaj idziemy do znajomych na kolacje i powiedzialam im ze mynie jemy slodkosci w zwiazku z naszym wyzwaniem wiec nie musza myslec nad deserem. Zobaczymy jak wyjdzie w praniu.

Do góry stronyOffline

Deneris02

Post #5 Ocena: 0

2018-06-09 18:09:48 (7 lat temu)

Deneris02

Kobieta

Z nami od: 02-09-2011

A nie bolą Cię piszczele od skakanki? Ja robiłam już kilka podejść i nie daję rady. Robię 15 minut rozgrzewki, żeby się dobrze rozciągnąć, ale to na nic, bo boli tak mocno, że po 5 minutach odpuszczam.

Ja polecam hula hop, super modeluje talię i biodra :) Włączam serial i nawet nie wiem, kiedy mija 45 minut :)

Do góry stronyOffline

Turefu

Post #6 Ocena: 0

2018-06-09 18:12:03 (7 lat temu)

Turefu

Kobieta

Z nami od: 26-05-2013

Kiedys probowalam skakanki, ale zupelnie mi Nie szlo.

Do góry stronyOffline

Strona WWW

EFKAKONEFKA33

Post #7 Ocena: 0

2018-06-09 18:42:38 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Widzę, ze wprowadzacie nowy ekwipunek sportowy do wątku :-)
Ja musiałabym też ze skakanka się do ogrodu wynieść. Na razie oszczędzę sąsiadom tych widoków. Już i tak patrzą na mnie dziwnie, jak latam z talerzami po podwórku, żeby pstryknąć fotę jak mam mało światła w domu. Czasem widzą jak maluję jedwab w ogrodzie i inne dziwne rzeczy. Ja standardowo, bo pogoda nie najgorsza na rowerze. Jeśli zaś chodzi o hula hop to musiałabym się nauczyć jak tym kręcić. Pamiętam, ostatni raz to robiłam za dzieciaka :-)

Ale mi przypomniałyście :-) w gumę bym poskakała.

Obrazek
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

gosian

Post #8 Ocena: 0

2018-06-09 22:20:22 (7 lat temu)

gosian

Kobieta

Z nami od: 06-09-2007

Blondynka po 2 tygodniach diety zrzucila wage......

Z osmego pietra:-]:-8

To tak po dzisiejszym grillu przypomnial mi się zart...żeby nie bylo..nic do blondynek nie mam.. Sama już jestem prawie blondynka...
Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.

Do góry stronyOffline

EFKAKONEFKA33

Post #9 Ocena: 0

2018-06-10 11:28:50 (7 lat temu)

EFKAKONEFKA33

Konto usunięte

Mnie się udało wstać rano i zaliczyć 90 min roweru w plenerze. Przyjechałam i z rozpędu zaliczyłam jeszcze 20 min z ciężarkami na ramiona i 15 min ćwiczeń na brzuch. Teraz piję już na spokojnie kawę i spędzam dziś dzień na relaksie ( czytanie książki i malowanie na jedwabiu )

A u Was jak ? Bardzo grzeszycie ? :-)
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #10 Ocena: 0

2018-06-10 19:55:40 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Zgrzeszylam ale tez odpokutowalam ... przemaszerowalam tyle km ze pol tylko grzechu zostalo. Przy tych upałach to kolejna cwiartke wypocilam.
Ada

Do góry stronyOffline

Strona 157 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 156 | 157 | 158 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,