2018-06-01 09:06:22, cris82 napisał(a):
mów mi Krzysia podobno jest takie imię

Tak, jest imię Krzysztofa. Moja znajoma tak miała na imię.

![:-] :-]](modules/Forum/images/smiles/lol.gif )

Ja w diecie ustalonej przez dietetyka mam aż całe 15 g migdałów jako dodatek do koktajlu proteinowego

Str 150 z 367 |
|
---|---|
EFKAKONEFKA33 | Post #1 Ocena: 0 2018-06-01 11:21:31 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-06-01 09:06:22, cris82 napisał(a): mów mi Krzysia podobno jest takie imię ![]() Tak, jest imię Krzysztofa. Moja znajoma tak miała na imię. ![]() ![]() ![]() Ja w diecie ustalonej przez dietetyka mam aż całe 15 g migdałów jako dodatek do koktajlu proteinowego ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
gosian | Post #2 Ocena: 0 2018-06-01 11:38:14 (7 lat temu) |
Z nami od: 06-09-2007 Skąd: z domku.... |
Ja codziennie podjadam orzechy laskowe,uwielbiam je. Jesienia zajadam kilogramami swieze orzechy wloskie. 3 lata temu przez 2-3 tygodnie zjadlam ich 15kg. Wtedy przytylam cos lekko powyzej kg o ile dobrze pamietam. No wiadomo,ze 15kg ale w skorupce,po obraniu jest ich mniej.
Ja zazwyczaj na rowerze jezdze godzinke dziennie. Wczoraj zrobilam ponad 1.5 godz i muszę powiedziec że koncowka byla juz meczaca. No ale troche muszę wiecej,bo w sobote babski wieczorek sie szykuje a w Nastepnym znowu na grilla ide. Trzeba cierpiec w srodku tygodnia żeby moc bez wyrzutow sumienia bawic sie w weekend. I zauwazylam że im wiecej cwicze i waga spada pomalu,tym bardziej marze o 5 z przodu. Fakt niewiele brakuje i moj cel do wakacji to zrzucic nadbagaz.Wiadomo z Polski latem wroce troche ciezsza ![]() Powodzenia wszystkim,ktorzy chca i robia cos w tym kierunku,żeby zylo się lzej ![]() Dożyliśmy takich czasów, w których ucisza się mądrych ludzi, żeby to co mówią nie obraziło głupców.
|
EFKAKONEFKA33 | Post #3 Ocena: 0 2018-06-01 19:00:14 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Ja dziś rano nie miałam możliwości poćwiczyć, bo miałam napięty grafik. Póżniej było za gorąco. Aby jednak troche się poruszać ide zaraz na szybki rower, bo zrobiło się troszkę chłodniej.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Adacymru | Post #4 Ocena: 0 2018-06-01 19:14:58 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Silownie zaliczylam I w sumie to nawet bez wiekszych problemow przeszlam caly program, co po weekendzie wydawalo sie mekami nie z tej ziemi. Porozciagalam troche miesnie, to w zamian za opuszczone zajecia PIYO i jogi, bo taka burza byla przed poludniem, ze odwolalam swoje rezerwacje. Basen za to byl porazka, dzieki milionom dzieci... notka dla siebie, zeby omijac basen w piatki half term, bo jest oferta dla czlonkow klubu.
Ada
|
Turefu | Post #5 Ocena: 0 2018-06-01 20:12:32 (7 lat temu) |
Z nami od: 26-05-2013 Skąd: York |
Dziewczyny, jak znajdujecie czas na taka ilosc cwiczen? Ja nie daje rady. Cwicze tylko w domu i to krotkie sesje.
Postawilam sobie nowe wezwanie. 30 dni cwiczen na ladne posladki. Pierwszy dzien za mna. Utrzymalam sie z dziennym limicie kalorii. Musze sie jutro pilnowac, bo mamy w naszym miasteczku coroczny Brass Bands Contest i bedzie bardzo wesolo ![]() |
|
|
EFKAKONEFKA33 | Post #6 Ocena: 0 2018-06-01 22:06:43 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Zaliczyłam półtora godziny roweru. Przy okazji doceniam fakt, że w piątkowe wieczory ludzie wychodzą do pubów i piją piwo. Daje to przyjemność bezludnego jeżdżenia na rowerze i podziwiana zachodu słońca.
Cytat: 2018-06-01 20:12:32, Turefu napisał(a): Dziewczyny, jak znajdujecie czas na taka ilosc cwiczen? Ja nie daje rady. Cwicze tylko w domu Też ćwiczę w domu. Tak organizuję czas, żeby półtorej godziny dla siebie znaleźć. ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Adacymru | Post #7 Ocena: 0 2018-06-01 22:36:00 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Nie mam dzieci juz w domu i min maz chodzi ze mna. Jak ja ide na zajecia, to on na maszynie na silowni cwiczyc...albo kawe pije albo idzie na saune I pozniej plywamy zwykle razem. Teraz jak juz pracuje to jak moge sobie dzien ustawic, to wychodze wczesniej I ide n.a. zajecia a ze moge czesc pracy robic w domu, to jest plus.
Ada
|
andyopole | Post #8 Ocena: 0 2018-06-01 23:13:50 (7 lat temu) |
Z nami od: 20-09-2008 Skąd: Oregon |
Przypomnialyscie mi ze mam rower w garazu. Moze w sobote odkurze, napompuje kola i odwiesze zpowrotem?
edit: spowrotem czy zpowrotem? Bo jakiegos zacmienia dostalem! [ Ostatnio edytowany przez: andyopole 01-06-2018 23:44 ] |
EFKAKONEFKA33 | Post #9 Ocena: 0 2018-06-02 09:21:17 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Małe śniadanie zjedzone, prowiant na drogę naszykowany. Czas na rower. Trzymam kciuki za resztę, tym bardziej, że jest weekend i czas pokus.
Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2018-06-02 09:43:53 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
plan na dzisiaj to nawalic się jak stodoła i zjeść tone żarcia
Ty też bądź jak kwiatek ![]() na swoje usprawiedliwienie dodam że oprócz kilku piw na urlopie do obiadu od 3 miesięcy nie miałem alkoholu w ustach ![]() wiem wiem to wszystko brzmi jak brzmi ale zjadłem tylko banana na śniadanie na obiad delikatnie coś podgryze a reszta się zbilansuje wieczorem przy wodzie święconej sa chrunchipsy jest impreza czy jakoś tak ![]() kto ma dzisiaj zamiar zaliczyć zgona łapcia w górę ![]() może nawet ściągnę dzisiaj chmurke z 3 razy w roku mi się zdarza i to chyba będzie dzisiaj a co tam... na olimpiadę nie jadę jutro ![]() kto jutro będzie miał rosół na obiad łapa w górę ![]() p.s życie jest piekne p.s2 w sumie jak teraz tak o tym myślę to zrobię z 200 pompek żeby sumienie sobie słodko spalo jak zacznę wyzerke ![]() i super news od znajomego który ma dobrą sylwetkę "najgorsze jest podjadanie bo organizm zaczyna magazynowa kalorie a raz w miesiącu można się nazrec jak świnka slodkiego i nie będzie miało to wpływu na wage" napisałem jak swinia* normalnie moje t9 w komórce jestbpolitycznie poprawne ![]() [ Ostatnio edytowany przez: cris82 02-06-2018 10:03 ] |