Ja jestem chuda, nie z natury, paczek z genow lata temu.
Odkad biznes, etat, powazny biznes, jeszcze powazniejszy biznes, wlasny dom - nie mam czasu myslec o przekaskach i zakupach.
Nie zyjemy by jesc, jemy by zyc.
Str 149 z 367 |
|
---|---|
violettaphotogr | Post #1 Ocena: 0 2018-05-30 23:39:21 (7 lat temu) |
Z nami od: 21-01-2014 Skąd: ... |
A Wy aby nie macie za duzo czasu na te przekaski, myslenie o przekaskach, rozwazaniu czy slone czy slodkie przekaski?...
![]() Ja jestem chuda, nie z natury, paczek z genow lata temu. Odkad biznes, etat, powazny biznes, jeszcze powazniejszy biznes, wlasny dom - nie mam czasu myslec o przekaskach i zakupach. Nie zyjemy by jesc, jemy by zyc. #Violujemy
|
Adacymru | Post #2 Ocena: 0 2018-05-31 00:28:44 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Nie zyje zeby jesc, bo nie jest to jedyne moje zajecie w zyciu. Ty musialas zajac swoj czas praca zeby nie jesc, a ja nie zyje po to zeby pracowac.
Ada
|
littleflower | Post #3 Ocena: 0 2018-05-31 06:42:58 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Cytat: 2018-05-30 23:39:21, violettaphotography napisał(a): A Wy aby nie macie za duzo czasu na te przekaski, myslenie o przekaskach, rozwazaniu czy slone czy slodkie przekaski?... ![]() Ja jestem chuda, nie z natury, paczek z genow lata temu. Odkad biznes, etat, powazny biznes, jeszcze powazniejszy biznes, wlasny dom - nie mam czasu myslec o przekaskach i zakupach. Nie zyjemy by jesc, jemy by zyc. Ja mam I dom I powazna prace I studia , 5 dzieci I mam czas pomyslec o jedzeniu ![]() ![]() Ogolnie dobra kuchnia jest moja pasja- I nie tylko moja w mojej rodzinie . Lubie dobrze zjesc, dobrze nie znaczy duzo, na szczescie zarobki moje I partnera pozwalaja nam na wyjscie do dobrych restauracji czy podrozowanie by srobowac kolalnych specjalow w ronych zakatkach swiata. Niesety choroba zmienila moj metabolism I teraz jak nawet popatrze na czekolade juz mam wiecej w pasie. Wiec zamiast sie uzalac - zaczelam cos z tym robic . Jak pozostali uczesnicy tego postu. "Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
EFKAKONEFKA33 | Post #4 Ocena: 0 2018-05-31 14:08:51 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Wkręciłam się w te poranne ćwiczenia. Kiedyś ćwiczyłam wieczorem, bo inaczej się nie dało. Teraz gimnastykuję się z samego rana, co bardziej mi odpowiada i pozwala resztę dnia poświęcić na niepoważną pracę i jeszcze mniej poważne, inne obowiązki.
Zmieniłam mleko w kawie, z migdałowego na kokosowe. Nadal, nie jest to ten sam smak, co z krowim mlekiem, ale nie jest źle. ![]() Na ścianie jej sypialni widać krzyż lecz ona i tak skończy potępiona, bowiem jakiś zniewalający obraz nocą zapłonął w jej myślach i pomiędzy jej udami złamany bólem człowiek.
|
Adacymru | Post #5 Ocena: 0 2018-05-31 14:43:27 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Praca troche plany zajec mi krzyzuje... zwykle o tej porze juz jestem po silowni a dzisiaj dopiero wchodze na silownie. Oh zycie niepowazne...🤣
Znalezione przepisy w necie: https://www.bbc.com/food/collections/low-calorie_recipes
Ada
|
|
|
littleflower | Post #6 Ocena: 0 2018-05-31 22:21:18 (7 lat temu) |
Z nami od: 15-07-2008 Skąd: birmingham |
Dzieki Ada za przepisy
"Take a chance because you never know how absolutely perfect something could turn out to be."
|
boszka8 | Post #7 Ocena: 0 2018-06-01 08:10:37 (7 lat temu) |
Z nami od: 08-08-2014 Skąd: londyn |
Ja od stycznia sama ze sobą walczyłam. Odstawiłam słodycze i tłuste potrawy (kotlety,frytki).Jadłam lekko i jałowo trochę już mi się znudziło i przejadło ale słodyczy nie ruszę bo jak zjadłam jeden cukierek to miałam wrażenie że kilogram cukru wpierdzielam.Nie mogę tylko chleba dobrego sobie dobrać bo wszystkie przetestowałam i wszystkie nudne a chrupkiego nie ruszę.Owsianka też bokiem wychodzi .Może to moja wina że monotonia w jadłopisie ale taki mam bieg codzień że nie daję rady cosik dobrego,lekkiego i innego wprowadzić.Teraz jestem na etapie koktali owocowych i warzywnych . Wszystkim co podjeli walkę z wagą gratuluję bo każde deko na minusie to wielki uśmiech na twarzy. A dla tych co się chcą zdecydować to mówię że warto i nigdy nie jest za pózno. Trzymam kciuki.
|
cris82 | Post #8 Ocena: 0 2018-06-01 08:26:50 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
melduję 92.5 kg plan na koniec czerwca to 90dyszek zobaczymy jak będzie ogólnie od grudnia schudłam dyszke
myślę że gdyby nie uzależnienie od orzechów to miałbym już 90 na liczniku |
ZlotaPerla | Post #9 Ocena: 0 2018-06-01 08:52:42 (7 lat temu) |
Konto usunięte |
Cytat: 2018-06-01 08:26:50, cris82 napisał(a): melduję 92.5 kg plan na koniec czerwca to 90dyszek zobaczymy jak będzie ogólnie od grudnia schudłam dyszke myślę że gdyby nie uzależnienie od orzechów to miałbym już 90 na liczniku Orzechy są zdrowe, też ciągle podjadam - ale już te bez soli i innych dodatków, my kobiety tak już mamy ![]() |
cris82 | Post #10 Ocena: 0 2018-06-01 09:06:22 (7 lat temu) |
Z nami od: 16-11-2014 Skąd: . |
Cytat: 2018-06-01 08:52:42, ZlotaPerla napisał(a): Cytat: 2018-06-01 08:26:50, cris82 napisał(a): melduję 92.5 kg plan na koniec czerwca to 90dyszek zobaczymy jak będzie ogólnie od grudnia schudłam dyszke myślę że gdyby nie uzależnienie od orzechów to miałbym już 90 na liczniku Orzechy są zdrowe, też ciągle podjadam - ale już te bez soli i innych dodatków, my kobiety tak już mamy ![]() mów mi Krzysia podobno jest takie imię ![]() t9 się włączyło i nie wiem jak ten badziew wyłączyć : P |