MojaWyspa.co.uk - Polski Portal Informacyjny w Wielkiej Brytanii. Polish Community in the UK
Polska strona Wielkiej Brytanii
Forum Polaków w UK

Przeglądaj tematy

Musze schudnac 20 kilo

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Strona 141 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 140 | 141 | 142 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

Str 141 z 367

odpowiedz | nowy temat | Regulamin

Adacymru

Post #1 Ocena: 0

2018-05-17 13:13:52 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Poza przemieszczeniem sie partii tkanki tluszczowej, co zaskutkowalo zmniejszeniem rozstepu pomiedzy koncami sznurka, moja saga drastycznie sie nie zmienila. Kwiatek jak ty to robisz, bo pisalas ze cwiczyc tylko delikatnie mozesz. Ja na silowni i zajeciach grupowych potem po 2 godz codziennie jestem, pilnuje jedzenia i kalorii, chodze tez duzo, a wage nie leci w dol tak imponujaco. Kalorycznie jestem ponizej ustalonego limitu min 400 kal codziennie (mam wyliczone ze moge 1700 a zwykle mieszcze sie w 1200-1400). Wody pije duzo, na silowni tylko wypijam litre (2 butelki po 500ml)... nic to, jak sie czlowiek 13ego urodzil to ma pod gorke *DONT_KNOW*:-]:-]

Dzisiaj tylko 10 min na cross trainer, 10 min szybkiego marszu, 45 min aquarobic (bylo ciezej niz sie spodziewalam), 10 min plywania I godzina zajec stretch...sniadanie na szybko zamknelam w 150 kal. Ide na kawe z kolezanka to zjem cos wiecej na lunch (mam ochote na rybe...moze salatke zamiast ziemniaka zjem do tego).

Moze powoli cos zaskoczy, jak narazie musze sie zadowolic satysfakcja, ze prowadze zdrowy tryb zycia chociaz). :-(:-)

Gratulacje dla wytrwalych!!!
Ada

Do góry stronyOffline

Cytuj wypowiedź Odpowiedz

Marta2509

Post #2 Ocena: 0

2018-05-17 13:27:55 (7 lat temu)

Marta2509

Kobieta

Z nami od: 06-04-2016

Adacymru, nie waz sie tylko sie mierz. Miesnie waza wiecej niz tluszcz.

Jezeli cwiczysz codziennie to naprawde nie dziw sie ze waga nie leci w dol imponujaco, to nie znaczy ze nie 'chudniesz'. Na pewno poprawila sie Twoja sylwetka i tluszczyk znika ale za to miesnie waza wiecej :)

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #3 Ocena: 0

2018-05-17 18:18:10 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Dzieki Marta, dlatego test sznurka wypadl pomyslnie w tym tygodniu i zawezylam odstep o 1/3 przez dwa tygodnie. Jak mi ktos podpowie jak zrzucic wage przy zmniejszeniu cwiczen i obecnej zjadanej ilosci kalorii (1200-1400), to bylaby wdzieczna. :-]

Narazie komentuja zmiany sylwetki, ale waga uparcie nie chce dac za wygrana. Nie chce isc na scisle diety, chce jesc ciekawie i zdrowo, bo jak mam jesc tekturke to wole juz byc glodna. Sprawdzam poziom cukru i soli w jedzeniu zeby ograniczyc do minimum. Jak sa jakies przytzwolenia, np na kawalek ciasta bardzo okazyjnie, to tez licze to do zjadanych kalorii.

Bede walczyc, nie mam zamiaru sie poddawac, bo nie chce miec zawalu. Wg obliczen z BBC, mam zyc do 87 roku zycia niby, czyli mam troche czasu. Przy obecnym stylu zycia, 80% czasu jaki mi pozostal mam przezyc w dobrej kondycji zdrowotnej. Nie chcialabym zawalic BBC statystyk. *ROFL*

http://www.bbc.co.uk/news/health-44107940
Ada

Do góry stronyOffline

agusia30

Post #4 Ocena: 0

2018-05-17 18:36:33 (7 lat temu)

agusia30

Kobieta

Z nami od: 26-06-2008

prosze sprawdzic dieta oxy. to jedyna dieta na ktorej ja chudne

Do góry stronyOffline

agusia30

Post #5 Ocena: 0

2018-05-17 18:42:47 (7 lat temu)

agusia30

Kobieta

Z nami od: 26-06-2008

witam wszystkich. 2 lata temu schudlam do wymazonej sylwetki. niestety 2 operacje nogi daly mi prezent w powrocie nadprogramowych kg. od dwoch tygodni walcze. nie jest zle. 3kg w dol :)

Do góry stronyOffline

Adacymru

Post #6 Ocena: 0

2018-05-17 18:44:34 (7 lat temu)

Adacymru

Konto usunięte

Ja nie chce specyficznej diety, znam takie ktore napewno dalyby efekt szybko, ale ja cenie sobie dobre jedzenie, ja lubie zyc i jesc. Z liczenia kalorii po raz pierwszy w zyciu zauwazylam, ze ja jadlam zdrowo, tylko za duzo. Obcielam duzo slodkowsci (wczoraj zakupilam mietowe cukierki w teatrze, i na cale szczscie jak zjadlam 2 to musialam wyrzucic reszte, bo byly niezjadliwe, a ja jestem ekspertem od mietowych :-]), ciasto kawalek od swieta tylko, herbatnikow nie kupuje juz, zawezilam cukry do owocow, bo czlowiekowi owoce potrzebne, a ja je tez lubie.

Ada

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #7 Ocena: 0

2018-05-17 19:58:17 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

A ja siedze w pracy I z nudow wcinam takie grube paluchy do piwa z kminkiem (niestety bez piwa) no wiem, ze mogla by byc marchewka, ale u mnie to nie ma juz znaczenia, nawet jak bym plastyk I papier jadla to I tak w jedyne co, to w tluszcz wszystko sie obraca, to cos w srodku nie odruznia co jest od czego.
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Melanija

Post #8 Ocena: 0

2018-05-18 08:56:38 (7 lat temu)

Melanija

Konto usunięte

Dobry,

a gdzie jest Torefu?

Dopijam herbatkę i 🧜🏼 🧜🏼 🧜🏼
Trzech nas w jednym ciele - Anioł, Diabeł i Ja.

Do góry stronyOffline

Marta2509

Post #9 Ocena: 0

2018-05-18 10:05:34 (7 lat temu)

Marta2509

Kobieta

Z nami od: 06-04-2016

Dzien Dobry,

Ja tam w diety nie wierze. Jakos do mnie nie przemawia twarozek z rzodkiewka na sniadanie :]
Lubie zjesc sobie to na co akurat mam ochote ( w sensie na obiad czy sniadanie np., nie mowie o tabliczce czekolady na raz ;])
Ja mam ochote na slodkie zawsze w pracy nie wiem czemu. W domu mam pelna szafke slodyczy, w lodowce otwarte ptasie mleczko i jakos sie nie chwytam za to jakbym miala w pracy taka paczke to zaraz by jej nie bylo. Nie wiem od czego to zalezy.

Do góry stronyOffline

cris82

Post #10 Ocena: 0

2018-05-18 10:14:22 (7 lat temu)

cris82

Mężczyzna

Z nami od: 16-11-2014

marta ile wazysz i przy jakim wzroscie? moze jeszcze wiek podaj zebym mogl ocenic twoje podejscie do tzw diety i szafki pelnej slodyczy ktora ze soba nosisz wszedzie : P
a pisze to bo czesto okazuje sie ze ludzie ktorzy "lubia sobie dobrze zjesc" waza tyle co piorko i nigdy nie mieli problemu nadwagi wydaje im sie ze duzo jedza..

no to czekamy teraz na twoje swiadectwo jak rowniez z gory przepraszam i zwracam szacunek gdyby sie jednak okazalo ze jestes puszysta i rozumiesz nasze problemy naprawde : P

[ Ostatnio edytowany przez: cris82 18-05-2018 10:14 ]

Do góry stronyOffline

Strona 141 z 367 - [ przejdź do strony: 1 | 2 | 3 ... 140 | 141 | 142 ... 365 | 366 | 367 ] - Skocz do strony

« poprzednia strona | następna strona » | ostatnia »

Dodaj ogłoszenie

dodaj reklamę »Boksy reklamowe

Ogłoszenia

• Copyright © MojaWyspa.co.uk,
  • Tel: 020 3026 6918 Wlk. Brytania,
  • Tel: 0 32 73 90 600 Polska,